פורנו פורנו...

גם אני

לימבו, אני רואה להכיר את הבחור הזה

In Limbo

New member
אנחנו מכירים כבר שנה ככה

אגב, הסרטון הזה כבר הגיע לעמוד האחרון בקטגוריה, משמע עוד כמה חודשים הוא כנראה יירד מהאתר לגמרי

זמנכם ביחד קצוב...

לא ידעתי שסרטונים יורדים :-O

טוב, כמו שאמרתי, אני ממש ממש לא צרכנית של פורנו.

אני גם יכולה למצוא מיליון ואחת פגמים בסרטון הזה.
מסיבה עלומה אני מעדיפה לראות נשים לא אטרקטיביות במובן המקובל.
לצורך העניין, באופן אינסטנקטיבי אחפש בקטגוריית BBW

In Limbo

New member
big beautiful או big black?

סתם סקרנית.

לטעמי האישי הנשים בקטגוריות האלו הן בד"כ יותר obese מאשר שמנות או מלאות, ואני מלאה בעצמי, כך שזה לא עושה עלי יותר מידי רושם
.

big beautiful

אבל השוס הוא שבחיים האמיתיים אני נדלקת דווקא על נשים עם מבנה גוף קטנטן ונערי.

אין לי מושג למה זה ככה

אתם דיי בורים בעיניין כנראה..

אני לא יודעת איך הבנות האלו נראו (בטח בלונדות עם ציצי ענק) אבל ביחסי מין בין נשים כשיש אישה מאוד נשית ואישה מאוד נשית, שמתחברת מאוד לצד הגברי שלה (ואני לא מדברת על בוצה ערסית.. אלא משו לכיוון הטראנס.. שהוא ספק בן ספק אישה)
אז כן, הנשית יותר יורדת לזין מפלסטיק, וכן זה מטריף את החושים במידה והיא עושה את זה מספיק טוב..
כל האקט עצמו הוא מטורף כי זה כבר רמה אחרת של גירוי, הרבה ממנו הוא משחק בתוך הראש מאשר הרגשה פיזית על הגוף.

ועוד הפתעה, נשים כן מאוננות יחד, לא בקבוצות או משו.. אבל שהן 2 אז כן.. כל אחת נוגעת בעצמה וזה גם כיף וגם סקסי בטרוף:)

סלחי לי, כן?

מאחר שסביר למצוא בעולמנו אנשים שגם מתחרמנים מחציל
או מקקי של בת יענה, אני מניחה שגם את זה אפשר למצוא.
אבל אם ככה זה מגוחך ופתאטי מהיסוד- הייתי רוצה לדעת מי אלו הלסביות
שכל-כך לא מסוגלות להתנתק מהדימויים הגבריים האלה עד שהן
גונחות על רק ליקוק סיליקון

גאד

לא ירדת לסוף דעתי..

שבחורה, מרגישה כמו בן, מבפנים... (משו עמוק כזה) אז כן היא תשתוקק לזה שיהיה לה חזה שטוח ואיבר מין של גבר.
וכשבחורה כזו מחליטה לא לעשות את השינויים המגדריים האלה חיצונית, אלא להישאר כמו שהיא, על הגבול בין בת לבן.. אז היא יכולה להנות מהכל. הכל.
את צריכה להבין שמין זה משחק, אנחנו לפעמים רואים ומרגישים דברים פיזיים כ״כ ושוכחים שיש המון צורות והגדרות למין.
המון, יש בחורות שנהנות מהצלפות או שחותכים אותן או שמשתינים עליהן. זה הכל בראש, אם הפרטנר שלך מתחרמן על משו ואת מתחרמנת על משו ואתם ביחד אוהבים את זה ונהנים מזה אז למה לא בעצם?

ואת חושבת שזה המקרה?

את נותנת לזה אלפית הסיכוי שזה המקרה?

אולי גם במקרה הזה סיגר הוא רק סיגר או
חתיכת סיליקון עלובה שבמאי סטרייט ביים ולא איזה סרטון שחותר תחת איזה עניין מגדרי?

כתבתי למעלה

שבטוח הן היו בלונדות עם חזה מנותח..
כי אני מניחה שהבמאי החליט שזה סקסי..
העיניין שהרוב פה הגיבו בשליליות נחרצת לגבי העיניין שאישה מתגרה מזה..
אזה כן, גם האישה המוצצת נהנת מזה וגם האישה שמוצצים לה נהנת מזה. זה כיף, מחרמן ואחלה משחק מקדים;)
(אגב, לא אני המצאתי את זה, אני באה מתוך זה, יש לסביות שמאודדד אוהבות את זה, גם אלה שנראות חיצונית כמו אישה אבל בפנים תמיד נהנו מההרגשה של הספק)

אחרי שהפקדתי בידיה את הסטרפאון הך טבעי

שהפקדתי בידה את הזכות להחליט אם לתת לך לצפות או לשלוח אותך לצד

(ברור שאני אהנה!
)

את יודעת

יצא לי לשמוע כבר מכמה נשים שהיו להן חוויות של אוננות משותפת, ללא מגע אחת בשניה. לא הרבה נשים - אבל אני לא מכיר כל כך הרבה.

מה שהיה משותף אצל כולן זה שהן כולן אוהבות גברים. זה לא אומר כמובן שאין להן איזו משיכה לנשים - אני לא יכול להיות בטוח. כולן גם סיפרו שזה היה בנערותן (16-18).

טוב, כמו שכבר כתבתי, זה לא מדגם

למעלה