פורנו פורנו...

מסקנה - אין מספיק פורנו שמדבר ופונה לנשים.

דאאא, לא שזה חדש

seymore butts

New member
זה בדיוק כמו בצפיה בטלויזיה.

מי שמעדיף לצפות במשהו איכותי לא נופל אקראית על מה שמשודר באותו זמן אלא מברר מראש אילו תכניות מבין הים האינסופי עשויות לקלוע לטעמו וצופה בהן.

כך אני עושה ונחשי מה - מעולם לא נפלתי על סרט שבמרכזו בחורות מלקקות פלסטיק, אלא אם כן נדרשתי לכך מתוקף הכתיבה בבלוג שלי, אבל אז הצפיה מראש לא נועדה בהכרח להנאתי.

זה קורה בסרטים לגברים

וזה באמת טיפשי ומוריד את החשק.

זה כמו הסרטים שבן הזוג שלי רואה-
"חברות טובות" שמאוננות אחת לשניה.. נו באמת!
כולנו יודעות שנשים לא מאוננות ביחד ובטח שלא בקבוצה.
אבל זה עדיין מדליק אותו, והוא ממש לא היחיד..
אתמול פגשנו את הפרטנרית הבי שלנו, והיא צחקה על כל הסרטים הטיפשיים שעושים לגברים על לסביות. בשום מערכת יחסים או סטוץ שלה עם אישה היא לא עשתה חצי מהדברים המגוחחים שמצולמים שם..

בקיצור, נסי לראות פורנו ביתי ופורנו לנשים.
אולי משם תבוא הישועה..

אגב אני רואה פורנו בערך פעם בחודש ורק דברים של האתר KINK.COM. הבימאיות שם מעולות וברור שהשחקניות נהנות מכל רגע. קטעי המאחורי הקלעים מראים עד כמה מתייחסים בכבוד לשחקנים/יות שם. אבל צריך להיות מאוד בעניין בדסמ כדי להתגרות מהדברים האלה..

seymore butts

New member
אבל זו טבעה של תעשיית הסרטים לא?

כמה מציאותי זה שאיש עסקים עשיר יתאהב בזונה ויהפוך אותה לאשת חיקו הנצחית ? או שאישה תשב עם גבר במסעדה ותעשה לו הצגה כאילו היא גומרת בטירוף רק כדי להוכיח איזו פואנטה דבילית בויכוח שלהם ?

כשאני צופה בסרט אני לא מצפה לעלילה עם סבירות גבוהה להתרחשות במציאות, אלא סתם להינות מתוך ידיעה שמוכרים לי אשליה. במציאות אני לא מצפה שאישה תתפוס את בעלה מזיין את אמא שלה ותצטרף אליהם, או שהפרטנרית שלי תסכים למצוץ מיד לאחר חדירה אנאלית, אבל עדיין כיף לראות את זה בסרט.

אתה מבין, סימור

הסרטים האלה שאת בוחר בקפדנות הם כל-כך מחרידים בעיניי ש...מה יהיה עליי?

את הסרטים (הדוחים, במחילה ממך, נשמה יקרה) שאתה חובב
אני לא מסוגלת להכיל.

יש לך המלצה על סרטון עם אישה ממוצעת כזו שמתיישבת על פנים גבריות משתוקקות?

seymore butts

New member
כל אחד וטעמו

יש ז'אנר שלם של סרטים שעניינם התיישבות על פנים. שתי סדרות שעולות לי בראש כרגע: Ass Eaters Unanimous ו - Asses of Face Destruction בהן תוכלי לצפות בלא מעט סצנות כאלו.

בשנה שעברה יצא סרטה של כוכבת ויוצרת העל בלה דונה "פרצוף תחת" (Butt Face) שעוסק בנושא אבל אני חושב ששם זה נשים שיושבות על נשים.

אם את מחפשת משהו קינקי במיוחד יש סרט שנקרא Licking a Farting ass שבו נשים מתיישבות על פני גברים ומרוקנות עליהם את קיבתן מגאזים.

redredhead

New member
על אף שיש כמה אנשים שהייתי חשה

סיפוק רב מלהפליץ להם בפרצוף, זה לא ממש מגרה אותי מינית.
יש פה מישהו שזה כן עושה לו את זה?

chagai3

New member
ביחד זה הסוד

אני לא יודע אם הפלוץ הוא הקטע פה.. בכל מקרה נראה לי שהצפייה בסרטים מענגת יותר כאשר זה קורה עם בן/בת הזוג..
מה דעתכן בנות?

seymore butts

New member
לא מגרה מינית אבל מעניין לראות

את ההלם על פרצופיהם של אותם אנשים רגע אחרי.

seymore butts

New member
כיף לשמוע את זה

הפסקתי לצפות בסרט אחרי דקה כי הוא בפורטוגזית ללא תרגום. אני מעדיף לחכות לגרסה שיהיו בה לפחות כתוביות באנגלית.

seymore butts

New member
אין לי מושג

צריך לשמוע כדי להבין. לפחות מהתחת הן לא דיברו פורטוגזית...

seymore butts

New member
תודה חניתוש

רק בזכות ההברקה הזו שלך הוספתי הפקת סרט שייקרא כך לרשימת ה-to do שלי..

למעלה