פורנו עם האישה

פורנו עם האישה

היי, אשתי ואני נשואים כבר 4 שנים ויש לנו ילד אחד (מתוק מתוק
) כמו רוב הזוגות הנשואים גם אישתי ואני עם הזמן התחלנו להרגיש ירידה במשיכה המינית והמפגשים המיניים הפכו להיות בתדירות נמוכה (לפעמים פעם בשבועים שלושה) וגם מאוד לא "יצירתיים" ומרגשים כמו בעבר. לפני שבועים החלטנו לסוע לחופשה קצרה על מנת לנקות קצת את הראש מהעבודה ומהשגרה. אני לא יודע איך ולמה, כי הדבר ממש, אבל ממש לא מתאים לנו, התחלנו לדבר על סרטי פורנו ומפה לשם החלטנו להציץ קצת באיטנרנט. מפאת כבודו של הפורום אני לא אפרט את ההמשך אבל דבר אחד בטוח, אין ספק שהיה ערב שכמוהו לא היה כבר המון זמן. אני כותב לכם כי לעולם לא הייתי מאמין שזה משהו שאישתי ואני נעשה אבל אחרי אותו ערב הבנתי שכל אותן עצות שאנו שומעים בחצי אוזן בתוכניות רדיו וטלוויזיה על איך לשפר את המשיכה המינית באמת יכולים לעזור כל עוד שההסכמה היא הדדית. אני יכול להבטיח לכם שזו לא תהיה הפעם האחרונה עבורנו.

אייבורי

New member
שיגרה

אז גילתם את הפורנו ועוד מעט הוא יהפוך לשיגרה בחייכם ושוב תחזרו למיסיונרית הרגילה פעם בשבועיים רק הפעם הפור פליי יהיה סרט פורנו. ואני חושב שבסוף צריך להגיע לשיגרה אחרת כזאת שלא מבוססת על שטיקים או טריקים אלא מכילה מנוע פנימי

ברוך הבא לתקשורת מינית

נקודה חשובה בזוגיות, אם לא החשובה ביותר היא תקשורת בין בני זוג. תקשורת זו צריכה להתבטא בכל מישורי החיים וודאי וודאי שבמיניות! גלו פנטזיות אחד לשני, קנו אביזרים, שחקו במשחקי תפקידים...כמו שאמרת מה שחשוב הוא הסכמה הדדית! תהנו

seeyou

New member
מצד אחד אומרים"המטרה מקדשת את האמצעים"

מצד שני אומרים שיש להיזהר לשחק באש
Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics. Sex is an emotion in motion. יוסי

למעלה