פורנו וכפייה...

ש@לתי

New member
פורנו וכפייה...

כמו ששמעתם ממזמן, בוטלו שידורי הפורנו בלווין ובכבלים, עקב לחץ מצד החרדי והפמיניסטי. אני יודע שהנושא כבר די ישן, אבל הוא עדיין נורא מעניין. מה דעתכם על הנושא? האם יש בביטול ערוצי הפורנו כפייה דתית? האם באמת הסרטים האלו משפילים נשים, ואם כן, האם הגברים גם מושפלים מהם? שלכם, ש@לתי

פרונו וכפיה

לפי דעתי ה"כפיה" מאוד צודקת אתה יודע מאיפה לקח בני סלע האנס הסידרתי את הרצון לאנוס ????????? מסרטים כחולים שהם עוד היו רק על קסטות ועכשיו שהם בלווין ובכבלים ?????????? מה יהיה עלינו ???????? עוד איזה 10 אנסים סידרתים ?????? אתה יוגע שאני לא מרשה לאחותי ללכת ברחוב לבד אני לוקח אותה לכל מקום רק בגלל הדברים האלה היא בת 13 היית רוצה חס וחלילה שזה יקרה לאחותך ??????? לאמא שלך ???????? לדודה שלך ????? לגיסה שלך ????????? לאחינית שלך ?????? לחברה שלך ?????? בקיצור חברים ה"כפיה" בדבר הזה היא כמו כל כפיה היא כפיה למען כולם ובאמת הנשים מושפלות מזה וגם קצת הגברים אז אולי לפני יום כיפור נחזור בתשובה ונוריד את הערוצים האלה מהטלויזיה רועי

xflil

New member
רועי...שטויות בפיך

בני סלע לא לקח את הרצון לאנוס מסרטים כחולים, עם כל הכבוד... אם זה היה נכון, חצי מהעולם היו אנשים סידרתיים....הוא לקח את זה..בעצם לא לקח..הוא קיבל את זה...בהורמונים שלו....שישד לו כנראה קצת יותר מידי מהם...יש הורמון שאני לא יודע את שמו המדעי.. אבל הוא בעצן ההורמון של המשיכה המינית והגופנית....ויש אנשים שאצלם ההורמון הזה חוגג..בגלל זה עושים סירוס ידידי... שם ההורמון מתפתח

LuNaTiC

New member
ובכן!!

מצד אחד אני בעד החופש של אנשים לבחור מה לראות... מצד שני! זה לא עניין ההשפלה... זה המסר... אני מכירה ילד, מהקיבוץ שלי... בשנה שעברה (17 באוקטובר!! אני אזכור את התאריך המאושר לנצח!!) חיברו אצלינו בקיבוץ לווין... (כי עד אז הייתי נטולת ערוצים חוץ מאחד ושתיים, ועכשיו אני סוף סוף מממשת את אהבתי הענקית לטלויזיה..) וביחד איתו באו הערוצים הפורנוגרפיים... עכשיו, איפה הפואנטה? אה! היה ידוע לי על ילד שאז בן 10, שצפה בסרטים פורנוגרפיים, וגם התפאר על זה בפני ילדים אחרים בני גילו... אני לא יודעת עד כמה ההורים שלו היו מודעים לעובדה.. וגם אם כן, אני לא יודעת כמה זה מפריע להם.. אמ.. מה שהולך עם המשפחה הזאת הוא סיפור אחד גדול שלא בהכרח קשור, אולי רק בגלל הקשר של ההורים לדבר.. שלא חסמו את הערוצים... מה שרואים בסרטים פורנוגרפיים, אני חושבת, הוא רחוק מאוד מההגדרה האמיתית של סקס... הכל שם מוגזם, כמובן, כי לוקחים.. שחקנים עם נתוני גוף מובחרים, חח, ומתוארים שם דברים וסצינות שבדרך כלל בחיים האמיתיים - לא מתרחשים כלל. עכשיו.. ילד בן 10.. כשבגיל שלו הוא מקבל את המסר שכל פעם שמקיימים יחסי מין זה תמיד אגרסיבי ואינטנסיבי ושכל העולם סובב סביב זה ושככה זה גם בחיים האמיתיים, אני חושבת שזה באמת יכול לדפוק לאנשים את המוח.... והילד הזה הוא גם ככה, נראה לי, אלים מטבעו... אם ילדים כל כך בקלות נחשפים לדברים כאלה, יכול באמת לקרות מצב של יותר חולי מין מטורפים שיסתובבו ברחובות... כאן אני אגיד, שטוב שיש צנזורה... בלי קשר למי שהחליט על זה... אני חושבת שמראש היו צריכים למנוע דברים כאלה.. הרי גם ככה האינטרנט מלא באתרים פורנוגרפיים... שאליהם יש יותר גישה... אבל אם אפשר אפילו קצת למנוע חשיפה של אנשים, במיוחד ילדים, לסרטים כאלה, אני תומכת... אבל, אני גם חושבת, אנשים צריכים לעשות החלטות בשביל עצמם... ואנשים בוגרים יכולים יותר להבין... ויכולים גם לא... אז בעצם, בסופו של דבר, אני לא חושבת שיש מקום לדמוקרטיה בהחלטה הזאת, וכאן צריכה לבוא צנזורה... -ענבל, תומכת בזכויות האדם לביטוי, עד גבול מסוים-

ענבל היקרה !!!!!!

ענבל היקרה שלום רב אני מצוטט מדבריך "עכשיו.. ילד בן 10.. כשבגיל שלו הוא מקבל את המסר שכל פעם שמקיימים יחסי מין זה תמיד אגרסיבי" אז מה שיקרה עם הילד הזה שהוא יהיה גדול או שיתאפס לו המוח ( סיכוי קלוש או שהוא יהיה אנס או שאשתו תהיה ממש מסכנה אז אני רואה שגם את תומכת בדעה שלו להוריד את הערוצים האלה לאלתר וזה טוב אולי נעשה עצומה ????????? זה יכול צאוד לעזור רועי

LuNaTiC

New member
בלה....

כרגע חשבתי על העובדה שהילד הזה, הוא, בלה, בערך חבר של אח שלי בן ה - 9... ממש שחיתות.. אמ.. לא יודעת... אני כבר לא בקטע של עצומות... זה בלה...

חברים

קחו דוגמא ותחשבו על זה אח"כ מאיפה ילד בן 13 יודע לאנוס ???????. ובכלל אני נגד השכרת סרטים כחולים גם בוידאו מאטים אלא אם אתה רוצה סרט כחול לך לספריית וידאו בחנות ורק המוכר יכול לתת

הגזמתם קצת, לא?

מפורנו הגעתם עד לאונס? תתבגרו קצת, בסך הכל סקס. לא מבין למה קיים טאבו כזה בחברה בקשר למין, בסך הכל, מין זה חלק מהחיים, וערוצי פורנו לא משדרים פורנו לא חוקי, וגם לא סרטי אונס או משהו בסגנון.

תגובה לפורנו, כפייה דתית, אונסים ../images/Emo70.gif

יכול להיות שילדים מושפעים מסצינות הסקס המוגזמות ויכול להיות שזה דופק לילדים מסוימים את המוח (כמו בכתבה על הקטינים שאנסו) ובשביל זה צריכה להיות ההגבלה של איסור שידורי הפורנו בשעות מסוימות, והקוד הסודי שאמור להרחיק את הילדים מלראות תוכניות לא הולמות...וההורים צריכים להקפיד ולשמור שהילדים לא יראו את הערוץ הזה... אבל הצינזורה המוחלטת הזו לדעתי לא מוצדקת, מרבית האנסים אונסים בשל תסביכים באישיות שלהם ולא בגלל שהם ראו בערוץ בלו תנוחה שממש בא להם לנסות ואין להם עם מי... רוב האנסים אונסים אפילו(ותתפלאו לשמוע..) לא כדי להגיע לסיפוק מיני אלא לתחושת עליונות על הנאנסים, הם מגיעים לסיפוק שלהם כשהם גורמים לתחושת השפלה אצל הנאנס...(זה נודע לי על ידי אנשי מקצוע בנושא ופעילים במרכזים לנאנסות שבאו לבית הספר שלנו להעביר לנו כמה שיעורים בנושא) הנה דוגמא: במקומות בהם תקף עונש כריתת איבר המין של האנס, אנסים שכרתו להם חזרו לתקוף בחורות כאשר הם מצוידים במקל של מטאטא!!! (כן, במקום השמוליק שלהם!!!) אני לא פוסלת את העובדה ששידורי הפורנו עלולים להשפיע על ילדים, אז בשביל זה יש את המגבלות של שעות שידור, סיסמאות סודיות וכו´... לדעתי הצנזורה מוגזמת, זו אכן כפייה דתית... אני מסכימה שערוצי הפורנו משדרים תוכניות שחלקן מבחילות, שעברו את גבול הטעם הטוב, אז אני לא מסתכלת, מה קרה? , מי שלא רוצה לראות -שלא יסתכל! זוכרים את השלטים של הפרסומת למגזין "בקיני" ,גם אותו צינזרו, ולמה?, כי ראו שם בחורה יפה (מהמותניים ומעלה) שלובשת בקיני!! עד לאן הגענו?

ש@לתי

New member
סוף סוף מישהו שמוציא לי את המילים

מהפה! אני מסכים איתך ב- 1000%! אני חיכיתי לראות אם מישהו יביע דיעה שדומה לשלי, אבל כל כך דומה?!

LuNaTiC

New member
את צודקת בקשר לאנסים....

זה בדרך כלל בגלל תחושת השליטה, אני מניחה... אבל פורנו יכול להשפיע.. המ.. כנראה לא נערכו מספיק סידורים שימנעו לגמרי צפיה של ילדים בפורנו.. זה מאוד חבל... אני לא בעד צנזורה, בדרך כלל.... אני פשוט חושבת על תסביכים + פורנו והתוצאות... ילדים מתפתים לראות את זה, כשיש להם הזדמנות... אנשים בגילינו כבר יכולים להחליט יותר טוב....

קצת דמוקרטיה!

רציתי להגיד שאני לא מבינה מה כל הרעש מהצד של הדתיים בקשר לערוצי הפורנו! אפשר לחשוב שמישהו מכריח אותם לראות את הערוצים האלה! לא רוצים לראות? אחלה לא צריך אבל חוץ ממכם יש גם את כל שאר האנשים בארץ ואתם לא יכולים לכפות עליהם את דעתכם (כנ"ל לגבי החזרה בתשובה וכל שאר השטויות של הדתיים)

xflil

New member
יש פה משהו מטעה קצת

עם כרתו להם את שמוליק שלהם...ברור שיש להם עדין את הדחף...אבל היחום כורתים את האשכים! ואז פשוט לא בא להם....אין להם דחף יותר....

לפי דעתי זאת סתם כפייה!!

תנו לאנשים לראות מה שהם רוצים! זאת לא השפלה לנשים כי זה הרצון של הנשים המסויימות לעשות את זה...הגברים יודעים שאלו רק סרטים זה כל הקטע! השפלה לגברים?!לא חושבת... עוד משהו לפי דעתי הרבנים ביטלו את זה כדי שהתלמידים שלהם לא יראו את זה....חחחח פשוט לפי דעתי חוצפה! הצדע הבא מבטלים כל סרט עם נשיקות ונגיעות.....נו באמת?! סליחה אם הם ביטלו לנו את הערוצים האלה למה שאנחנו לא נגיד נמאס לנו המתחנות רדיו האלה שלכם זה משהו שלא כל האוכלוסיה אוהבת וצריך ולבטל אותם! ניראה מה הם יגידו..... אני נורא מצטערת על כל הדעה הזאת אבל זאת הדעה שלי בעניין

תיראו בקשר לקחת סרטים כחולים...

הרי בטלויזיות זה עם קוד בממירים לא?! לכן זה כוח השיפוט של האדם וחוץ מזה הוא יכול לבחור בחבילה לא כופים עליו לקחת את החבילה והחבילה לא סתם מופיעה לו בממיר! ובקשר להשכרת סרטים כחולים! מצטערת אבל זה כוח שיפוטו של האדם... אתה לא יכול להגיד למישהו אל תיקח ככה וככה... אהבתי את הרעיון הזה שרק מוכר יכול לתת אבל בכל זאת החברות רוצות להרוויח כסף אז לא ניראה לי שזה יקרה

EverMan

New member
תגובה נרגשת

אוקיי, דעתי בנדון היא : אני לא אגיב על כל הנושא כי כפי שכתבתי בהודעתי חוקי מרפי , כתבתי תגובה והיא נעלמה לי , וכתבתי תגובה ארוכה מאוד מאוד מאוד ואין לי כוח לחזור עליה. אז אני אתן סעיף אחד מתוכה ... האם לילדים באמת אסור לראות סרטי פורנו ? הרי זה ידוע שהרבה מאוד נערים בגיל העשרה כיום (16 ומעלה) , מאבדים את הבתולים שלהם עם אדם אחר , ו"לאבד את הבתולין לעצמם" עוד לפני זה. היום שכל העולם הוא כפר גלובאלי קטן , האם באמת ערוצי הפורנו זה הדבר היחיד שצריך לבטל ? אם מישהו ירצה לא חסר לו ערוצים גרמניים , פלייבוי למיניהם, או אינטרנט. אדם שירצה בזה ישיג את זה בכל מקרה. ילדים היום נותנים להם רישיון בגיל 16 ומפקידים בידם חיים של אנשים רבים באותה מכה , אז לנהוג מותר ל"קיים יחסים" אסור ? ובגיל 15-16 הם יכולים להתנדב למד"א משא"ז או מכבי אש , ולהציל אנשים מדי יום , אך את הבחירה הקטנה הזאת אסור להם לבצע ? אנשים בגיל 18 שמותר להם לשאת נשק רק אז מותר להם ? מתי אז יהיה להם בכלל זמן לראות את זה ?! בכל מקרה, העניין הוא שאולי כן צריך לתת לנוער (לא ילדים , ילדים זה כבר משהו קצת שונא) , מה כל כך רע בלתת לנער שגם ככה ההורמונים שלו גואים לקחת את הבחירה ההיא ? אין דבר רע בלתחת לנער לראות את הדברים האלה , במקום שהוא יחפש ויבזבז אנרגיה על שטויות כאלה , תנו לו את זה ביד , יהיה לו את זה , ואז בסופו של דבר ימאס לו , הוא ילך לעשות משהו יותר טוב .. אין צורך לחסום את זה ... כל הקטע שהם רוצים את זה , זה בגלל הטאבו , העובדה שזה אסור .. אזי אם תתן לו את זה , הוא לא ירצה את זה כל כך. סתם שיעמם לי -=<ענבר רובין>=-

אבל יש בעולם גם ילדים מתחת ל-16

ולמען אותם ילדים קטנים שפוחדים שיגדלו ויתעצבו באופן מעוות בשל מראות הפורנו-במיוחד לכבודם המציאו את המגבלות!!! ורק ליתר דיוק:(תתפלאו לשמוע ש...) בארץ ישראל מרבית הנוער (80%) לא מאבד את בתוליו לפני גיל 18, נבדק סטטיסטית... כמובן שיש אזורים בארץ שזה מקובל כבר בגיל 16 לקיים יחסים, אבל באופן כללי בארץ מתחילים עם זה בגיל 18.

למעלה