פורמלהיד

מתי מי

New member
ואני עם
מלא
שיש לנו אנשים כאלו בפורום

ד.א
אילצתם אותי לקורא הרבה אנגלית היום. ונשאר גם חומר למחר. מזל שיש לי יד מושבתת. ויהיה מה לעשות מחר.

yuvaleitan

New member
בלי נקיפות מצפון!!

המסור עשה סנפלינג לעליית הגג כבר לפני כמה שבועות, אבל נדרתי שלא להפעיל אותו, עד שעליית הגג תהיה ראויה להקרא סדנא. יותר מדי בלגן, לכלוך, כבלים, חשמל לא בטיחותי. חאלס, הגיע הזמן שהמטיף יעשה, שהסנדלר ינעל סנדלים.
היה דוקא יום פורה למעלה. חום איימים (התקרב לחמישים מעלות בצהרים), אז ירדתי לגיחות.
יש רק מחשב אחד בבית, אין לי טלפון חכם - אינטרנט רק למטה ליד המחשב. כמו פעם...
&nbsp
&nbsp

yuvaleitan

New member
מסכים אתך לגמרי - זו מהות הפורום, מטרתו, יתרונו, גדולתו.

הערת ה5% לחלוטין היתה אישית, כאילו תחושתית שלי, זה לא איזה אלפא, או סף שנקבע (אם כבר, ידברו על LD50), מצטער אם הצטייר כאילו זו התיימרות לדעת משהו בסטטיסטיקה..... (לא הייתי רע, אבל גם לא אהבתי. הכריחו אותנו לעשות רגרסיה לינארית בתואר שני).
והכי חשוב. אני פה בעיקר כדי ללמוד. ואני לומד כל הזמן, ועד סוף חיי אמשיך ללמוד - בנגרות, בחריטה, בתחום המקצועי, בהורות, בזוגיות, בחברות - בהכל. בעיניי, אדם שאינו לומד לא שונה בהרבה מקרש, או אבן. ואם פה ושם יוצא שמתאפשר לי לעזור גם לאחרים ללמוד, אין מבסוט ממני. וגם פה חשוב להדגיש - אני חובב לא פחות ואולי יותר מכולנו, ולכן גם את מה שאני כותב צריך לקחת עם מידת הביקורתיות המתאימה, לשאול, לחדד, לתקן, להעיר תשומת לב.
חפרררררתייי

GILY 1

New member
חברים יקרים

שבת שלום
במפגש הקרוב שלנו (אם יהודה יקנה לי מס דקות ) אשמח לספר לכם סיפור אחר על החומר הקטלני הזה ....

yulevi

New member
גילי אין בעיה

אך מאחר ולא כולם משתתפים במפגש,והנושא עורר דיון מאוד מעניין,אפילו יובל שלא כהרגלו[ נראה שהתעצבן ] הביע דעת מי שמשתמש בחומרים אלה בצורה נחרצת וכמעט חד משמעית

לדעתי מעבר להסבר הפרונטאלי,כדאי שתעלה זאת גם כאן
כי מדיונים כאלה שיש בעד ונגד אנו מחכימים,וכל אחד מאמץ את מה שמתאים לו
אולי זו ההזדמנות להרחיב שוב בנושא

GILY 1

New member
יהודה

הייתי בכיף מעלה אבל .....
הסיפור לקוח ממקרה בחיל האוויר שמין הראוי שלא ארשום אותו פה ...

GILY 1

New member
מצטער לאכזב

אבל זה בסוף לא קשור לזה הסיפור המלא במפגש

למעלה