פורימפגש מגיעים? () נבלות? () מביאים משלוח?
A Alaithlos New member 3/3/07 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo154.gif../images/Emo15.gif ורק שתדעו, שמי שיקבל את המשלוח שלי יהיה מאוד מאושר
../images/Emo45.gif../images/Emo154.gif../images/Emo15.gif ורק שתדעו, שמי שיקבל את המשלוח שלי יהיה מאוד מאושר
ג גברת פוז New member 3/3/07 #8 ../images/Emo45.gif וגם אני אנסה לארגן משלוח מנות זה יהיה בלי נייר צלופן לצערי |: ותבואו, חמוריקים!
ש שלומיתת New member 4/3/07 #19 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הכבוד על הזיכרון..אבל אמא לא מרשה. לונורא,יש את פסחXD
ס סינטטית New member 4/3/07 #12 אנחנו צריכים להחליף טלפונים בשביל שנמצא אחד את השני. מי שרוצה את שלי שישלח מסר... ושייתן לי גם את שלו
אנחנו צריכים להחליף טלפונים בשביל שנמצא אחד את השני. מי שרוצה את שלי שישלח מסר... ושייתן לי גם את שלו
F fofo2468 New member 4/3/07 #15 אני ינסה להגיע אני נוסעת לעזריאלי..אבל לא יודעת עד מתי.. אתם יכולים להגידמקום מדוייק איפה בעזריאלי ?אם זה בעזריאלי בכלל...
אני ינסה להגיע אני נוסעת לעזריאלי..אבל לא יודעת עד מתי.. אתם יכולים להגידמקום מדוייק איפה בעזריאלי ?אם זה בעזריאלי בכלל...
ג גברת פוז New member 4/3/07 #16 בעזריאלי על הגג השקט [זה שליד המעליות, לא איפה שכל הישראבלוגים]. תבואי : )
ס סינטטית New member 4/3/07 #17 ../images/Emo41.gifהודעה חשובה!!!!!../images/Emo41.gif נפגשים ליד הטאוור רקורדס, הגג סגור!