פורימון 2003- אוכל!

Alexco

New member
ישראל - הודו

גם ישראל וגם הודו השתחררו מהשלטון הבריטי בערך באותה תקופה, ושניהם נלחמים במוסלמים. כמעט כל הישראלים מתיירים בהודו, ולאחרונה מביאים עובדים זרים הודים לישראל. הודו כמעט תמיד מצביעה בעד ישראל (יחד עם מיקרונזיה וארצות הברית). למה לא עושים רצף טריטוריאלי ביננו לבין הודו ומכריזים עלינו כעל מדינת אינדישראל או משהו? יכול להיות מגניב. נ.ב. שני מה הקטע של השנאת פקיסטנים? משפט כמו למשל "מוות לפקיסטנים רק אור ואהבה" הוא מעט בעייתי...

high hopes

New member
הם רוצים להרוס את הודו המדהימה שלי

טוב לא ממש שלי אבל אתה יודע שיגעון כזה שהכל שלי בעולם כל עוד הוא מגניב והישראלים האלו, שיתרחקו מהודו אה??? אפשר לבקר אבל מפה עד רצף טריטוריאלי יש גבול! בלי רעיונות!

Alexco

New member
הצד האפל של שני ../images/Emo59.gif

תסבירי לי בקצרה את ההבדל בין פקיסטן לבין פלשתין ביחס שלך. הפלשתינאים רוצים להרוס את ישראל, אז צריך לדאוג שלא יזכרו שהם היו קיימים, הלא כן? באמת שני. סכסוכים הם קצת יותר מסובכים מזה, לא הכל שחור ולבן, ואני בטוח שגם הודו המדהימה שלך היא לא טלית שכולה תכלת. ובנוגע לאינדישראל - תחשבי על זה רגע. הפלשתינאים יילכו ויעשו פיגועים בניו-דלהי ויעזבו אותנו בשקט. מצד שני פקיסטן תשקול להטיל פצצת אטום על הרצליה, שזה קצת הורס. נו, מילא. ארץ אינדישראל לעם אינדישראל על פי תורת אינדישראל!

LINIARA

New member
אל דאגה, שני...

אני אנסה לעזור לך... וגם עדי [היא שוב תהרוג אותי שנידבתי אותה...] אולי נלך על איטלקי? זה יוצא תמיד ממש מוצלח, להכין ספגטי ברוטב נפולוטיני, ואם זה לא הולך אז סתם פיצה... שהסניף שלנו יביא את האוכל הכי מושקע! ואלכס- גם אתה תעזור!!
המון אהבה בחיים. לינוי.

high hopes

New member
לינוי :))

ובכן אני אשמח אם כולנו נעשה את זה יחדיו, נדבר על זה בשבת והיום בערב (אלו שבאים). אפשר איטלקי, אפשר כל מני, כל הצעה שלך תעלה לדיון ותבוא לידי מימוש :) אם רק תגיעי ! המון אהבה, רק אור

lulla b

New member
שני,לינוי וכל סניפנו ה(לא)קטן!

אנשים יקרים שלי שאני כ"כ אוהבת ומעריכה! אני ממש ממש ממש ממש מצטערת אבל אני לא אגיע ביום ראשון לעזור לכם... אני אהיה בדרום אצל ידיד שלי.. אם תצתרכו ממני משו אז תצלצלו(אתם יודעים את הטלפון) ואני ממש מצטערת שאני מפקירה אותכם ככה בימי מצוקה... בקיצור כל החלטה של מאכל שתחליטו תיהיה בסדר מצידי, ואם לא תבשלו ביום ראשון אלא ביום שני אז תודיעו לי ואני כנראה אגיע... תמיד שלכם

high hopes

New member
אני לא חיה על הכדור הזה

הייתי בטוחה שהפורימון ביום שני ושאנחנו בלחץ של זמן אז בכל מקרה אפשר לבשל יחד ביום שני אבל אנחנו נארגן הכל ביום ראשון :)) ונראה מה יהיה!

lulla b

New member
חחח.. את מוזרה...

בסדר... אבל אם לא תסיימו הכל עד יום שני בצהריים/ערב צלצלו אליי ואני יעזור לכם...(ברגע שאני אחזור..-:)) תמיד פה לעזור

lulla b

New member
סניפי הקטן(לא הכי אבל לא משנה..)

אתם אנשים מוזרים אבל אני מתה עליכם! רק רציתי לאמר לכם שאני ממש מאריכה אותכם ומאמינה שלא תרעילו אותנו אני אנסה להגיע בזמן ביום שני בשביל לעזור לכם אבל אני לא בטוחה שאני אספיק... אם אתם צריכים עזרה במשהו אתם יכולים לצלצל אליי תמיד (אתם אמורים לדעת את המספר...) שלכם תמיד ופה לעזור

למעלה