פורים

adi23e

New member
פורים

עד כה כל חג קישרנו למיכא"ל. אז......... פורים: חג מיכא"לי או לא?

hadarwin

New member
נממממ....

פורים: הבחירה חופשית (את בוחרת למה את מתחפשת ומה החברים והאנשים שיראו אותך יראו בך) אחריות שלך- אם לא תבחרי את התחפושת (כמוני ..אופס
) ולא תעשי למען זה משהו לא תהיה לך תחפושת, השקעה - את צריכה להשקיעה לתחפושת שלך.... תחומים שונים ומגוונים- התחפושת יכולה להיות מאיזה תחום, ובאיזו צורה שתרצי.... וזה מקווץ קטן של הדברים המיכא"לים ואני בטוח שאפשר למצוא לעוד הרבה דברים מיכא"לים, דברים המתאימים לפורים אז כן פורים זה אכן חג מיכא"לי (לפי דעתי כמובן!)

davidori

New member
רעיון מגניב

לא הייתי עוד בפורום בחגים.. עקרון הבחירה החופשית - לא ממש דיברו איתנו על זה לדעתי, יותר הבנתי אז זה (אני מקווה). אן משהו יכול לתת הסבר קצר על מה שהעבירו בקורס בקשר לזה, אני מאוד אשמח.

davidori

New member
עקרון הבחירה החופשית

שמעתי שלומדים על זה במיכא"ל ואצלי לא ממש היה לפי מה שאני זוכר..

ממ...באמת רעיון יפה

אהה...אני יותר חשבתי על הסיפור שמאחורי החג, כלומר, כשהמן אמר לאחשוורוש לעשות כך וכך למי שלא מציית למלך [כבר לא כ"כ זוכרת ת'סיפור במדויק =\ ] ובסוף המן נתלה...זה מביא מוסר השכל...והוא בטח קשור למיכא"ל-אם הייתי זוכרת והכול הייתי גם אומרת..חחח ובקשר לבחירה החופשית...גם נכון, אתה בוחר כמה בושות אתה עושה לעצמך באותו יום ובאמת שמתי לב, שהתחפושת מתאימה בול לאדם שלובש אותה..וזה כ"כ..כ"כ..וואוו.. יפה לך...רעיון יפה עדיד'וש

hadarwin

New member
נכון ולא נכון יחדיו!

נכון שזה קשור כמו שאמרת להיום ולא לפעם וקשור לתחפושות, אבל בושות?? אני חושב שמי שמוכן להראות את עצמו בפני רבים בצורה "מביכה" כביכול הוא אדם בוגר אשר הגיע למצוינות ויגיע לכל מקום שירצה! אני חושב שאין מה להתבייש במי שאתה (הכל תודות למדריך שלי!!
תודה !)

yossi iv

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifפורים, חג ניסי..

סטטיסטית, כל אחד מהאירועים שקרו, אם לא היו קורים, עתידנו לא היה מגיע לא יודע מה זה חג מיכא"לי, חג הוא קיצור של חגיגה, אם הכוונה לחגיגה מיכא"לית, יאללה בלאגן...

למעלה