פורים ..

פורים ..

אני עוד זוכרת את הימים שבהם כבר כשהייתי מריחה את פורים הייתי מתרגשת , אבל לצערי היום אני מכריזה בפני כל עם ישראל שפורים כבר לא עושה לי את זה והאמת שאפילו אני שונאת את פורים כי אני דיי מדוכאת בו , אין מה לעשות בו חוץ מלשלוח מנות לכמה חברות ולקנאות בבחורי הישיבה שמקפצים כמו עיזים ומנסים להוציא כסף מעשירים וגם מאלה שאין להם , יפה להם לבחורים שמצאו להם תעסוקה ומנצלים אותה עד תום ... אז הנה חברים וחברות עוד אפליה

מני 22

New member
היית רוצה להחליף?

שאת תשנוררי שבוע שלם לפני פורים וכל פורים תקפצי כמו עז בשביל איזה 20 שקל ואני לא מדבר על זה שבסעודה מגיעים בסוף. אז בבקשה לא לקנטר.

מני 22

New member
איזה נהנים..

החברה מחייבת. לא יותר מזה! לא נראה לך שהיינו מעדיפים לשבת יחד בסעודת פורים ולהנות. אבל החברה והמצב של החברים מחייב לשנורר אז עושים את זה בשמחה עד שאנשים כמוך חושבים שזה כיף.

זימצסר

New member
כ"כ את מקנאת בשנוררים

אבי שליט"א נותן לכל אחד 10 א"ג צועק: היום כולם אצלי אותו הדבר...וטורק הדלת...כל שנה אנחנו מתפוצצים מצחוק...

רולי NO 1

New member
ולישיבה של הבן שלו???

הוא גם נותן 10 אג`? ואם אין לו בן.אז לאחיין שלו או נגיד שיהיה לו בן? איזה שטויות זה!

רולי NO 1

New member
אני יודע!

בכוונה כתבתי את זה בלשון כזאת..שזה על כל אחד! אגב תיראי את התגובה שכתבתי לך בשירשור על הצאט.

עצה טובה !

בכל דבר שאת לא אוהבת או שלא עושה לך את זה . תחפשי את הצדדים הטובים....והכל יהיה לך יותר קל . יום טוב וחג פורים שמח

יום הכיפורים הוא כ"פורים"

אני אף פעם לא אהבתי את יום הפורים בגלל ה"בלגן" שמסביב היום הזה, ולא כל בחור ישיבה הולך להוציא כסף מהעשירים ביום הפורים! ביננו, ביום הזה שזה "היתולי" אפשר לראות את פנימיות האדם האמיתית. זאת אומרת השאיפה והרצון של האדם במשך כל השנה יכולה לפתוח חלון קטן ע"י התנהגותו ביום הפורים. לכן יש שמתרכזים רק בלאסוף כסף ועוד כסף וזה מראה מה ה"מטרה" בחיים, ויום הפורים הוא ה"כלי" להשגת המטרה. לעומת זאת, יש את השימחה האמיתית שביום פורים, לא ההוללות ברחובות, אלא דווקא שימחה פנימית שע"י עשיית המיצוות שקשורות בפורים מתעורר הרצון לאופטימיות ושימחה. לצערי, בבני ברק בערב פורים זה בלתי ניסבל לצאת לרחובה של עיר! אני יודע שיש כאלה שבאים מחוץ לעיר רק כדי לראות את ה"קרנבל" ברחובות העיר, אבל כמה איסורים יכולים לעבור ביום כזה, וחבל! שימחה לא צריכה להיתבטאות ע"י נזק לאדם אחר!!! לא פגיעה ברכושו, לא פגיעה בשנתו, לא בילדים הרכים, או באנשים מבוגרים. אני יודע שיש משמרות הצניעות ביום זה בבני ברק אבל זה לא ממש עוזר להעלים את המצב הזה בעיר, כל שנה לפני פורים אני חרד מה יהיה הנזק (הרוחני,והגשמי) אחרי הפורים. שיהיה לכולנו פורים שמח, ואל תשכחו לאכול אוזני המן...

צדיק אחד ...

בכל זאת בפורים מותר להשתולל קצת ולא להיות מידי רצינים ויותר מזה שאפילו חיבים להשתכר ...

למעלה