פורים!

פורים!

היי, אני חדשה פה בפורום אבל ראיתי שיש לכם פה פורום מגניב עם אחלה אנשים אז החלטתי להצטרף. רציתי לשאול, יש לך רעיונות לתחפושות לפורים? איפה אפשר לקנות אביזרים? האם יש דבר כזה מחסן תחפושות, אם כן איפה והאם זה יקר? ואיך אפשר ליישם את רעיון "שלגיה"? או רעיון "כריסטינה אגלירה"?

דבר ראשון, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

דבר שני, את מוזמנת לסרוק את דף 1 של הפורום (הדף הזה) כבר פתחנו כמה שרשורים לגבי תחפושות + תמונות של תחפושות. איפה אפשר לקנות אביזרים
בכל חנות שמוכרת אביזרים (ע"ע מונסטון, סטאף וכו'..) האם יש כזה דבר מחסן תחפושות
כן
הממ אני לא יודע כתובות אבל בעיקרן אני יודע שיש ושאפשר להשכיר תחפושת (לא אמור לעלות יקר).

מאיה1983

New member
עדיף לקנות אביזרים בשוק

בצלאל, שוק הכרמל וכאלה. יש שם הרבה ממה שיש למעלה ברחוב במונסטון (בשנקין)...ובהרבה פחות כסף!! באמת. חבל לבזבז כל כך הרבה על אביזרים כשאפשר למצוא אותם (בדרך כלל אפילו באותה איכות) אם מפשפשים קצת בשוק.. טלוש!!! רק למענך עליתי על מדי א' (אני מקווה שאתה יודע מה זה...) שלי בתפוז!! כלומר מאיה1983 והשארתי הודעה...

LipStiK

New member
היי מתוקה ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אז ככה.... יש המון המון רעיונות לפורים אבל זה קצת קשה לשפוך כאן את כל הרעיונות שלי.... כי הם הרבה...חח בנוגע לשלגיה- אפשר להשכיר או לקנות שמלה תואמת, שמלות כאלה יש בכל החנויות בתקופת פורים. ד"א, שמלה מדויקת א]שר להשיג בחניות דיסני אבל לצערנו הרב יש חניות כאלה רק בחו"ל...
כריסטינה- תבחרי קליפ מסוים שלה, שהלבוש והשיער שלה בקליפ הזה מזוהים איתה מאוד (כמו ליידי מרמלד, פייטר או דירטי) תמצאי את הבגדים (אני מאמינה שאין בחנויות בגדים כאלה אז אני מניחה שהאופציה הכי טובה ופקרטית היא תופרת), תתאפרי אותו הדבר, תוסיפי תוספות שיער אם צריך וזהו..!

popistit

New member
נראה לי שעם כריסטינה

הכי מזוהה זה התחתון הזה שהיא לובשת עם מכנס פתוח כזה.. נו, כמו בדירטי

../images/Emo26.gif

לקראת פורים כמעט בכל מקום או בכל חנות צעצעוים אפשר למצוטא תחפושות, יש בכפר בשעשועים, בעידן 2000.. ובכל מיני מקומות. כל מקרה תחפושת של שלגיה אפשר להשיג בכל חנות (כמעט שמוכרים תחפושות) וכריסטינה אגילרה... תחפשי בגד שהיא לבשה באחת ההופעות שלה, תקני פאב שנראית כמו השיער שלה.. וזהו..

אדוושי

New member
אני לא טובה בקטעים האלו אבל...

אם מדברים על פורים, לי יש די רעיון לתחפושתת.. ! ישבתי עם חברות [[ביניהם איילת
]] בשיעור ודסקסנו [[
]] על תחפושות ! והצעתי לעצמי להתחפש לאשת סופרמן ! וחברה שלי הציעה לי איך זה ייראהה... * לקחת ג'ינס קצר *גרביון אדום * נעליים שהם סטייל ביקיי אבל לא דומות לבייקי... חח לא יודעת משו כזה.. והם כחולותת.. * חולצת סופרמן צמודה * גלימה כזו של הסופרמן ויש לי כרגע בלאקאווט ואני לא יודעת איך קוראים לזהה...

i l0ve u

New member
רבאק

עד עכשיו ידעתי מה אני הולכת לעשות בפורים אבל נתת לי רעיון ממש פצצה למחשבה ...

אדוו

New member
חיחיחיח

איזה הרס אניי!! אם התכוונת אליי בכלל
למה, לדעתי זה יכול להיות הכי פצצה שישש..... לפחות במקרה שלי שבעקרון יש לי כמעט כל מה שצצרייךך!!

למעלה