פורים!!

Hilaloosh

New member
לאנשים מהתמרורים...

ניצן וחנדל (משמאל) הם רמזור איילת, אחת אחריהם, לתמרור של המעבר חציה עידית, אחת אחריה, לתמרור של עובדים בכביש נועה ורן, שניהם אחריה, לתמרור של ילדים בדרך ונתי, אחרון משמאל או ראשון מימין, ליציאת חירום

Hilaloosh

New member
אני התחפשתי

עם עוד 3 חברות לטלטאביז... אני הייתי ההומו...
אבל אני לא מוצאת אף תמונה נורמאלית שאני יכולה להעלות... כי הקשת כל הזמן נפלה לי אז בכל התמונות אני כזה מנסה להיות עם הראש ככה שהקשת לא תיפול... לא משנה.. קיצר.. אין לי ממש תמונה עם התחפושת... חח

נופ123

New member
חג שמייח!!!

אני התחפשתי עם עוד שתי חברות למושבניקיות...הבאנו שני גדיים לבית ספר,שמנו ערדליים,כובע טמבל של בני המושבים והכל.... חג שמייח ויומטוב נופר

כחילה

New member
הייתי במסיבה של השכבה

היה חרא מוזיקה, אבל נהניתי. היום אכלנו כמה כבשים ותרנגולות(או בשמו השני "על האש"). התחפשתי לתייר מהוואי, יצא חינני מאוד.

כחילה

New member
גם אני

צריך להיפגש מתישהו, נשתה תה עם ביסקוויטים או משהו, זה דווקא יכול להיות נחמד.

כחילה

New member
וואו נשמע טוב

אבל אני ויפעת אוהבים לחגוג לבד, למרות ששלישיה..

פורים פורים פורים../images/Emo154.gif

אתמול עשינו פורימון עם עוד מושב במועצה.והיה מוצלח! היום היה פורימון מועצתי במושב שלי, הפעלתי תחנות לילדים קטנים והיה ממש נחמד עד שחטפתי צעקות מאחת האחראיות שם. ואחרי זה עשינו סיבוב במושב וחילקנו משלוחי מנות לחיילים. ומחר אני מקווה להתחיל לארגן דברים לפולין...

a d i 111

New member
אח פורים פורים...

עשינו פורימון (אני עדיין רוצה לברר למה קוראים לזה פורימון) אני הייתי אחראי על המוזיקה.. מה לעשות שאני הייתי הבן היחיד שם.. ובמקרה גם היחיד שיודע להתעסק עם חשמל אז סתם עשינו תחנות ההורים עשו הצגה הילדים ליכלכו את כל המקום... ואז כולם ברחו ואנחנו נשארנו לנקות שמה עוד שעה.... משהו רגיל מכורזים

פורימונאש!

(כן כן, משחק מילים מטורף שעובד רק כאן) המערב הפרוע הגיע למונאש היה ממש מצחיק התחפשנו לדמויות מהמערב הפרוע (בוקרים, אינדיאנים ופרוצות) עבדנו על המסיבה הזאת כמה יובלות טובים.. ויום אחורי זה הכנו משלוחי מנות לחיילי הכפר (וואלה יש המון) ה-רבה ממתקים--> נשאר מרשמלו--> עשינו מדורה מאולתרת מחוץ למועדון ותירצנו אותה כמסיבת בר מצווה לאחד מהכפר :)

למעלה