פורים!!

Hilaloosh

New member
חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חג פורים... חג פורים... חג גדול לילדים! מסיכות, רעשנים, שירים וריקודים... הבה נרעישה [רש, רש, רש]... הבה נרעישה [רש, רש, רש]... הבה נרעישה [רש, רש, רש]... ברעשנים! חחח חג שמח! למה התחפשתם? ותראו תמונות למי שיש....

tuty fruty

New member
לילדה מתוקה

ואין לי תמונות אבל לא נורא.. היה השנה כל כך גרוע בביצפר שלנו!

Hilaloosh

New member
כולם אומרים שהיה ממש גרוע...

התהלוכה השנה באמת הייתה גרועה... אבל אני ממש נהניתי השנה... יותר משנה שעברה נגיד...

לא התחפשתי.

אני חולה
חום, כל הגוף כואב, גרון, ראש...
סליחה שאני הורסת תשרשור מה
אוף וגם מעפנים אצלינו אין מסיבה בבצפר... מה שעושים [ומסתבר שזה כל שנה ככה] שעושים מסיבה בערב.. וכאילו זה לא על יום לימודים אומשו|: המסיבה הייתה בדום בת"א... היא הייתה אתמול.. אבל התחלתי להיות חולה מאתמול, היה לי חום אז בסוף לא הלכתי.. מקווה שנהנתם!! ושיהיה לכם חג שמח

s h e e p i t

New member
נצליח לתקן
כן
כן
כן

מממ התחפשתי לבוב הבנאי למי שלא הבין
היה ממש נחמד היום בבצפר... אפילו הגשם ירד לחצי דקה והפסיק ואחר כך היה נעים... עשו לנו פסטיבל בבצפר (משו כזה) היו טרמפולינות (ככה רושמים?), כל מני מתקנים שמתהפכים בהם, קיר טיפוס, "השור הזועם" ועוד בקיצור היה ממש נחמד מקווה שנהנתם היום בערב אני נוסעת למסיבה בקטע - יש סיכוי שמישהו מגיע? פשוט המון אנשים מכל הארץ מגיעים לשם... אז אתם ? מממ ואני מצרפת תמונה - שאני על הבמה
כעיקרון התחפשתי עם חברה שלי והיא הייתה וונדי (חברה של בוב) אז אם היא תסכים אני אחר כך אצרף תמונה גם שלה חג שמח

s h e e p i t

New member
וחשוב לציין שיש לי כרית בבטן ../images/Emo9.gif

עדיין לא הצלחתי לגדל כרס

נ ו ם

New member
חח

הסתכלתי על התמונה ואמרתי לעצמי שהיא רק מוכיחה את מה שאני כבר יודעת מזמן - שקשה והיראות טוב באוברול. לא משנה איך את נראית. ואז ראיתי שרשמת שיש לך כרית בבטן, אז זה הסביר כמה דברים... (באמת היה חשוב לציין את זה, כמו שרשמת)

s h e e p i t

New member
חחח

אני מאמינה שמישהו עם גוף שנראה קצת יותר טוב יכול להראות טוב באוברול... גיליתי היום שממש קשה להרים רגליים/לעלות במדרגות שיש כרית בבטן... למרות שכולם התלהבו שהבטן שלי מרופדת נראה לי אני אגדל לי אחת כזאת

למעלה