פורים

שלום לכולם

איך אתם מרגישים ??? מקווה ...לטוב . נ"ב : חג פורים שמח תאכלו הרבה....הרבה אוזני המן עד שיכאב למן הרשע האוזן
שבת שלום וחג פורים שמח ! עוד נדבר . והגאולה הקרובה שלי ושל כל אחד ואחד פה בפורום יגיע . אמן אמן אמן !!!

פורים../images/Emo148.gif

מה קרה, שהפורום השתתק ככה פתאום? פורים היום?!
ואללה, לא הרגשתי כמעט. בואו לירושלים ותראו, מה פורים שושן. ממש כמו בשושן הבירה...
צהלה ושמחה וששון ויקר... לעבעדיק!... אני פורים, אני פורים שמח ומבדח, הלא רק פעם בשנה אבוא להתארח... (פעם בתל אביב ופעם בירושלים)

גנימדס

New member
דכאון (לא ברוח החג בכלל)

פורים שמח ומבדח? היום הלכתי לקריאת מגלה. הרבה מאד אנשים הגיעו בתחפושות .אפילו הבחור החתיך שאני מסתכל עליו כל שבוע לבש אזני ארנב. (תודו בזה , לכולנו יש מישהו אחד בבית כנסת שממש נראה טוב שמסתכלים עליו בחזרת הש"ץ) רק לי היתה תחושה מוזרה כזו. כאלו יום כפור עכשיו ואני היחיד שיודע. הרגשתי שונה , כמו תמיד שאני מגיע לבית כנסת, ושאולי פורים חג שמח ומבדח אבל פורים גם חג גדול לילדים ואני כבר זקן. בחרתי לשבת ליד הזקן הנכה בכסא הגלגלים מתוך תחושת השתתפות איתו. הנה שנינו בלי תחפושות, שנינו מדוכאים ושנינו כאן כדי לשמע מגלה וללכת. פעם אהבתי את פורים? אני ממש לא זוכר. לפני המגלה החזן התחיל בקריאת שמע. עקב העובדה שמזמן הפכנו לנוסח חצי ספרד-חצי אשכנז הוןא אפילו הקריא כמה מילים בקול. ואהבת את השם בכל לבבך ובכל נפשך ובכל מאדך. ואז הבנתי שגם את הדיבור הזה לצערי הרב אני לא מקיים. אינני אוהב את השם בכל לבבי. יש בי המון כעס עליו, על מה שרשם בתורתו. בשביל מה הוא היה צריך לכתב את שני הפסוקים הללו? בשביל מה ליצור הומוסקסואלים ואז לאסר עליהם לקיים יחסי מין? ולמה מאמיניו נאבקים בנו כל כך? זה צער אותי, ומצער אותי עד עכשיו. הייתי צריך לפרק את זה איפשהו.

פורים

גמינדס היקר! אל תיעצב! ראשית אינך כל כך זקן, כפי שאתה חושב (וגם אני איני כל כך זקן). אנחנו כאן כולנו ביחד, כדי לעזור ולתמוך זה בזה. הטרגדיה, שפקדה את מנהלנו היקר אך לפני פחות משבועיים גדולה הרבה יותר וגם הוא יתחזק ויבין, שאנו בורג קטן במערכה הזאת, שנקרא קיום העולם. תפקידו הוא לחשוב רק על הטוב (ולכן מברכים אפילו על בשורה רעה "ברוך דיין האמת") ואז תראה, שיהיה טוב גם לך וגם לאחרים. אם תלמד את ספר איוב, תלה המון דברים פרדוקסליים ולעולם לא תצליח להבין למה, אבל התשובות יהיו "חותכות". בעצם למה ללכת לאיוב דווקא בפורים? קח את מגילת אסתר. אילו המאורע היה מתקיים בדור שלנו, יתכן, שגם אז היית בא לכלל יאוש. אבל תראה, מה יצא מכל זה לבסוף!... אל תתייאש! שיהיה לך פורים שמח ובוא לבקר במפגש של אסף ביום חמישי הקרוב ב... (פרטים אל אסף או במסר אישי בלבד).

סבבב

New member
אני מאוד אוהב את פורים...

אבל השנה קיבלתי פטור מהמסיבות והתחפושות - ואני כבר מחכה בכליון עיניים לפורים הבא כשאשוב לחגוג כמו כולם... אז יאללה, תחגגו - פורים היום!!!

מגילת הסתר

סבבב היקר! אם תסתכל לאורך כל ההיסטוריה היהודית, תמצא, שאף פעם לא יכולנו להבין את המהלכים בעולמו של הקב"ה בזמן אמת. רק לאחר זמן (ולפעמים זמן רב) אנו מצליחים להבין ולו מקצת מן הדברים המוזרים והבלתי הגיוניים ובלתי צודקים ולפעמים אז אנו רק מתחילים להבין. אף אני מאחל לך, שמעתה ואיך תשמע רק בשורות טובות, ישועות ונחמות, ושה"מכה" שנחתה עליך בכל אדר, תיהפך לטובה "בחודש, אשר נהפך להם מיגון לשמחה ומאבל ליום טוב". בוא איתנו ביום חמישי למפגש על הרב (של אסף זהבי) ותתנחם בתמיכה הרבה, שלה אתה זוכה כאן בפורום. למרות הכל - שיהיה פורים שמח!

רויי22

New member
חג שמח

אתה יכול גם באילת חיפה באר שבע ובכל מקום בארץ פורים זה פורים לא משנה איפה

למעלה