פורים שמייח :)

adi23e

New member
../images/Emo148.gif אהלן:)

אורחת על בסיס קבוע
מה שלומך? מה חדש? חג שמח מתוקה!

adi23e

New member
הלו.... להרגע

ול"היא" יש שם.........
ומה איתך? אתה גם לא ענית
וכדי שלא יהיה לך תירוץ: נכון לכרגע אין לי תחפושת..... אבל
יש בשפע! שמתם לב איך כל האייקונים מתאימים לפורים בלי יוצא מהכלל.. כולם יכולים להיות תחפושת:)

adi23e

New member
מייק

עכשיו נהיית יותר מידי רציני.... שמתי סמיילים כדי שתדע שאני צוחקת, ואני לא רצינית. נו - לא ענית! למה התחפשת? שאלת את כולם ואתה לא אמרת, לא יפה.......

חרא חרא

New member
היי..

שלומי מצויין.. חוץ מזה שאני גמורה מעייפות.. ומחר צריך לקום מוקדם בשביל התחפושת.. מה חדש.. שומדבר מעניין.. היתה לנו הכתרה בבי"ס, זאת מין הופעה כזאת ממש יפה שאנחנו מארגנות אותה עם במאית והכול.. ועוד מעט מתחילות הבגרויות ): מה איתך דידוש? איך הסופ"ש..?

adi23e

New member
../images/Emo24.gif

למה שום דבר מעניין? אני מצאתי משהו מעניין: ההכתרה. לא ידעתי שיש דבר כזה, כך שתמיד נחמד ללמוד דברים חדשים:) לכבוד מה אתן עושות את זה? או שזו הופעה שתמיד עושים? אם בא לך לספר עוד אני אשמח לשמוע וללמוד משהו חדש. רציתי השבת לקפוץ לחרמון אך בנתיים מתוכננות לי לסופ"ש כל מיני מטלות שאני רוצה לסיים על מנת להקל על שבוע הבא, אז כנראה שזה ידחה קצת.. חייבת לזוז, אכנס לפורום מאוחר יותר,

והשאלה המתבקשת...

למה התחפשת... אני מצפה למשהו יצירתי ממך...;) חחח למנחת מיכא"ל את יכולה...חחחח לחרמון? תהני! הכי טוב-אל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום....

חרא חרא

New member
מממ..

בעיקרון את ההכתרה עושים כל שנה, בהכתרה מכתירים רבנית פורים, שהיא בעצם בת מהשכבה, שבוחרים אותה בהצבעה שכבתית והתפקיד שלה זה לעשות שמח בכל החודש! יש לנו תקנון פורים, שהוא רשימה של דברים שהמורים צריכים לעשות.. התקנון תלוי בכל כיתה.. למשל: "המורים למתמטיקה יוחלפו עם המורים לאנגלית כל יום חמישי" או "המורה צריך לספר בדיחה כל תחילת שיעור" הרבנית בין היתר צריכה לעבור בין הכיתות ולבדוק שאכן מקיימים את התקנון.. :) "משנכנס אדר>> מרבין בשמחה.." חודש מצויין..

וואו איזה רעיון מגניב

אבל כבר רואים שבתיכון זה לא יקרה-כול הלחץ של הבגרויות....וזה...אין מצב שהיו מבזבזים חודש אצלנו בצחוקים...חחח

חרא חרא

New member
תתפלאי!!

כל שנה זה התפקיד של השמינית.. אני בי"ב לשם הספק.. אצלנו כל חודש אדר חגיגה אחת גדולה! :)

Bean kob

New member
פורים שמייח

אנשים בחיים לא ראיתי כ"כ הרבה חתיכים בלי חולצות כמו בפורים הזה (אהמ דור אלוני אהמ) ואחר כך עוד הם רוכבים על סקייט 3> אני בשוקו..... מי שיש לו תמונות שלו מפורים שיעלה אני יעלה בקרוב אחרי שחברה שלי שצילמה תשלח לי ^^

ronrong7

New member
אני התחפשתי ל...

בובת מפתח (כזו בובה עם קפיץ בגב) בבוקר ביום הלימודים ובמסיבה של בית הספר בערב התחפשתי לפיטריה :) והתחפושת היתה ממש חמודה! זה הכל... למה התחפשתם? אף אחד לא ענה בכלל...

Bean kob

New member
ענק^^

מקורי ביותר אהבתי אני התחפשתי למלכת הWANABE'S לא יודעת אם אתם מבינים זה יותר כזה בין החבר'ה... בקיצ יש מלא אנשים מעצבנים שמנסים להיות פריקים ולובשים כל מיני דברים ובסכ"ה הם ילדים ממש מעצבנים שמנסים לעשות רושם במקום להיות עצמם ולהפסיק לשקר לעצמם. אז קוראים להם WANABE'S והתחפשתי כביכול למלכה שלהם כדי להבהיר שהם סתם חשים. ^^ טוב לא נראה לי מעניין אתכם.... אבל אני אוהבת להיות חופרת XD

hadarwin

New member
למה??

מעניין נכון ונחמד, מעניין לראות ת'תחפושת עלייך

Bean kob

New member
הנני.....

הכניסה לנשים בהריון חולי לב ובעלי קיבה רגישה אינה מומלצת... או יותר נכון הכניסה בכללי אינה מומלצת... לא סתם... אני חושבת חיובי (טוב נו לפחות אני רזה XD)

הייייי

פו..כמה זמן לא ההיתי פה.. טוב אז אני התחפשתי ל סיפור תירס חם עם עוד הרבה חברות..(אני יודעת שזה נשמע מעפןןן אבל זה יצא יפה וזכינו מקום שני
... אז הנה תמונה :(אני עם מכנס פסים חולצה לבנה ונעליים שחורות..)

למעלה