פורים שמח

erika6

New member
שולי ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifהנחמד

והנעים שלנו. קבלי זר
בהחלט תוכלי להצטרף לטיול שלנו ונשמח להכירך

erika6

New member
עמליה הבראה מהירה../images/Emo108.gif

מתי את נוסעת ולכמה זמן?, יכול להיות שכתבת ולא ראיתי. תעשו הכי כיף שאפשר וטיול נעים לך ולבעלך. הנכון הוא שאנשים לא אוהבים לשמוע קיטורים של אחרים והם אינם יכולים גם לעזור ולכן,בדרך כלל אני אומרת "טוב תודה" לא תמיד אפשר לחייך וללבוש מסכה כמו בפורים. כמובן, הלכתי לראות העדלאידע,הרבה מאוד אנשים,יותר מכל שנה אחרת. היה שמייח ברחובות העיר. לא נשארתי עד הסוף, קשה לעמוד מעל שעתיים, כמה שראיתי הספיק לי.

עמליה3

New member
ערב טוב

את העדלוידע פיספסתי אהל אלך לראות את המיצגים המוצגים אצלינו ברחבת המדיאטק בחולון. לאריקה אני נוסעת ליפן בשבוע הבא והפעם בלי בעלי. החלטתי להיות פעם עצמאית. נראה איך אני מסתדרת. אחותי מצטרפת אלי וגם היא ללא בעלה. מקווה שהטיול ליפן יהיה מוצלח-ובריא! שולחת לכם לסיום הפורים את מלאך השינה.

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם ../images/Emo52.gif שנתאחרתי ../images/Emo23.gif

שלום כולם
תודה לרוקסן שציינה ששכחתי לכתוב את החידה,מה לעשות דודה רוזה מבקרת אותי בזמן האחרון. הנה החידה: מילה הקשורה בחג הפורים ואותה מילה קשורה גם בהגדה של פסח, ואין למילה הזהה אותה משמעות. בכל אחד מהמקומות יש לה משמעות שונה. לאריקה על המאמר שהבאת, על החומר הרב המעניין והמגוון, תודה לך. דעתי לגבי הבעיה שהעלתה אריקה ובכן החיים אינם בית משפט ולא מכונת אמת, כדי לשרוד מותר לנו להעמיד פנים. ציפי העלתה נקודה נכונה, אם היא אינה רוצה שדבריה ישמשו נגדה, אזי עדיף לנו להעמיד פנים מתוך העדפה שלנו. איני רואה בזאת מסכה ולא חובה לומר "יש בעיות ונתגבר" כי הדבר מעורר סקרנות רבה אצל השומע. (מה קרה? איזה סוג בעיה יש לה/להם?) נכון שאנחנו בוחרים למי לומר ולמי לא, וזה לדעתי ממש בסדר. תודה לכל הכותבים היום, כל אחד שכתב דברים חיוביים עזר לי להתחבר אליו. תודה לרוקסן על פילוסופיה ואתיאיזם מאתמול, לעמליה על המצגת היפה, לשי גם תודה על המוזיקה לפורים. עמליה, איזה בדיחה צחקתי ממש, כמה כמה צוחקים על הסקס הזה ולא נגמר. לומילה מזמן לא נכנסת, אני כל כך אוהבת את האופטימיות שלך, את תמיד רואה את חצי הכוס המלאה וממלאה אותה בחיוביות שלך. לכל אלה שהצטרפו לדיון, ציפי, מרים ועוד, כיף לקרוא

yaely2

New member
מנהל
לשולי החדשה "ברוכה הבאה" ../images/Emo82.gif

לשולי שלום
ברוכה הבאה שולי שמחים שהחלטת להצטרף אלינו,
נשמח לקרוא את שאת כותבת (כבר עכשיו ראינו שאת כותבת יפה מאוד), נשמח לקרוא את שתכתבי ונשמח אנו לכתוב כדי שגם את תהני בנוסף לנו. את יכולה להצטרף לכל פעילות שלנו, מוזמנת להביע כל רעיון וביחד נוכל לשמוח ולהנות.

shuli5558

New member
../images/Emo39.gif אריקה, יעלי, כיף לקבל תגובות

חמות כאלה. תודה. אכתוב, אקרא ונפגש.

לשולי../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אמנם השעה קצת מאוחרת, גם אני מצטרפת לברכת ברוכה הבאה. אני תמיד שמחה שעוד מישהו מצטרף למשהו טוב ונחמד שאני משתתפת בו.

shuli5558

New member
תודה לך ציפי, שמחה להכיר

חברים חדשים, לפטפט על דברים מעניינים, גם להפגש בכיף.

למעלה