שלום כולם ../images/Emo52.gif שנתאחרתי ../images/Emo23.gif
שלום כולם
תודה לרוקסן שציינה ששכחתי לכתוב את החידה,מה לעשות דודה רוזה מבקרת אותי בזמן האחרון. הנה החידה: מילה הקשורה בחג הפורים ואותה מילה קשורה גם בהגדה של פסח, ואין למילה הזהה אותה משמעות. בכל אחד מהמקומות יש לה משמעות שונה. לאריקה על המאמר שהבאת, על החומר הרב המעניין והמגוון, תודה לך. דעתי לגבי הבעיה שהעלתה אריקה ובכן החיים אינם בית משפט ולא מכונת אמת, כדי לשרוד מותר לנו להעמיד פנים. ציפי העלתה נקודה נכונה, אם היא אינה רוצה שדבריה ישמשו נגדה, אזי עדיף לנו להעמיד פנים מתוך העדפה שלנו. איני רואה בזאת מסכה ולא חובה לומר "יש בעיות ונתגבר" כי הדבר מעורר סקרנות רבה אצל השומע. (מה קרה? איזה סוג בעיה יש לה/להם?) נכון שאנחנו בוחרים למי לומר ולמי לא, וזה לדעתי ממש בסדר. תודה לכל הכותבים היום, כל אחד שכתב דברים חיוביים עזר לי להתחבר אליו. תודה לרוקסן על פילוסופיה ואתיאיזם מאתמול, לעמליה על המצגת היפה, לשי גם תודה על המוזיקה לפורים. עמליה, איזה בדיחה צחקתי ממש, כמה כמה צוחקים על הסקס הזה ולא נגמר. לומילה מזמן לא נכנסת, אני כל כך אוהבת את האופטימיות שלך, את תמיד רואה את חצי הכוס המלאה וממלאה אותה בחיוביות שלך. לכל אלה שהצטרפו לדיון, ציפי, מרים ועוד, כיף לקרוא