פורים שמח

פורים שמח../images/Emo70.gif

סליחה על ההתפרצות... אני סטודנטית שעושה עבודת תחקיר על דמויות בסדרות על פי קריטריטנים מסויימים. אני צריכה {ד-ח-ו-ף} מישהו שמבין בסידרה סופרמן, {לואיס וקלרק}. לכמה שאלות שטחיות ופשוטות שמאוד יעזרו לי. בבקשה אנשים טובים...אני ממש רוצה לצאת הערב! תודה, זואי

סבבה...

מה התפקיד של קאט גראנט בסידרה? למה לויס רצתה להתחתן עם לקס? היה פרק שבו לויס רקדה לקלרק את ריקוד "7 הצעיפים"...כמו רקדנית הרמון כזאת, למה היא עשתה את זה? אך קוראים לבוס של לויס וקלרק? באחד הפרקים עיתונאית נסתה לפתות את קלרק לעבור לעיתון אחר, יותר מוצלח{הוא הסכים כדי שיוכל לרגל אחרי העיתון הזה שפיברק ארועים}. מה היה השם שלה? ושל העתון? אך הסידרה מסתיימת? תודה רבה לכל מי שיטרח לענות!

c a r n y

New member
אני אנסה לענות

לפי הסדרה. אני לא ממש זוכר כי ראיתי אותה ממש ממזמן אבל אני אענה לפי הקומיקס שזה בעקרון אותו הדבר :). א. עיתונאית שמחזרת אחרי קלארק. ב. לקס הציג את קלארק במקרים רבים כ"בחור-שלא-מתאים-בשבילך" פשוט תמיד שם לו רגל כשהוא ניסה להתקרב ללויס. לויס תמיד כעסה על קלארק שהוא תמיד בורח כשיש בעיה ולקס תמיד הצטייר כגיבור (אחרי סופרמן). יש כאלה שאומרים שאפילו היא רצתה לעשות לקלארק "דווקא". ג. לא זוכר
. ד.פרי וויט. ה. פחח בכלל לא זוכר
. ו. הסדרה? לויס וקלארק מגלים לאבא של לויס את הסוד של קלארק. בינתיים איזה פושע שיש לו טלקינזיס מתנקם בכל מי שהכניס אותו לכלא. והוא מגיע לקלארק ולויס. החבר של אותו פושע ממציא מכונה שנקראת "באסה היעלמי" (עלוב אני יודע). בינתיים אמא של לויס מתחילה לחשוד שכולם יודעים משהו חוץ ממנה. אחת הסצינות האחרונות כוללת את הפושע שמחזיק את כולם בשבי ואת אמא של לויס שמגלה את הסוד. באותה שנייה קורה איזשהו קצר שמפעיל את המכונה ומוחקת את הזיכרון לכולם ומעלימה את כישרון הטלקנזיס של הפושע.

c a r n y

New member
אולי אביה תוכל לענות

בקשר לפרקים ספיצפיים. חפרתי :)

c a r n y

New member
כי יש אנשים

שראו את הסדרה בגיל 9 והיום הם בגיל 18. עבר קצת הרבה מאז ושכחנו.. קצת סבלנות, את תקבלי תשובות.

aviatiko

New member
../images/Emo45.gifויש אנשים שעובדים בשעות האלה../images/Emo8.gif

aviatiko

New member
תשובות

1. קאט גראנט היא כותבת מדור הרכילות ב"דיילי פלאנט" למיטב ידיעתי היא דמות שהומצאה ספציפית עבור לויס וקלארק ואם אינני טועה יוצרת הסדרה בהערות לפיילוט אמרה משהו על זה שתפקיד הדמות בסדרה הוא להיות קונטרה לדמות של לויס. 2. זה לא ממש הוסבר או הורחב בסדרה אך הקונצנזוס בין המעריצים הוא שלויס נםגעה בהרבה מערכות יחסים קודמות ופה יש מישהו שהיא מחבבת אך לא אוהבת ולכן הוא לא יכול לשבור את ליבה. בנוסף לויס בדיוק איבדה למעשה את כל חייה - הדיילי פלאנט נהרס וכל חבריה התפזרו ולכן היא חיפשה יציבות מהסוג שנישואים עם לקס לות'ר יכולים להציע. 3. היא רוססה בבושם שהכיל פרומונים המסירים עכבות במקום שבו קיימת כבר משיכה פיזית/מינית. 4. פרי ווייט הוא העורך של ה"דיילי פלאנט". שם השחקן הוא ליין סמית' ז"ל
. 5. שם העיתונאית המתחרה הוא לינדה קינג (שוחקה ע"י ננסי אברהארד). העיתון נקרא ה"מטרופוליס סטאר". 6. הסדרה מסתיימת בעונה הרביעית כשלויס וקלארק מדברים על ילדים ומגלים שסופרמן אינו יכול לעבר אישה מכדוה"א וסוכנות האימוץ לא תיתן להם לאמץ מפני שלויס מסכנת את חייה כל הזמן ומוצלת ע"י סופרמן. בסוף הפרק לויס וקלארק מוצאים תינוק בעריסה בביתם עטוף בשמיכה כחולה עם הסמל של סופרמן ופתק שאומר שהתינוק שייך להם. אפשר לשאול מה תכלית השאלות האלה

Yarait

New member
אופס

התחלתי לכתוב לפני שפרסמת את התשובות... אה, מילא, זה בכל זאת היה נוסטלגי. לא לשכוח את הקטע בסוף עונה ראשונה כשלויס שוקלת האם להתחתן עם לקס. מצד אחד, היא לא ממש אוהבת אותו. מצד שני, הוא בחור די טוב (בעיניה, בשלב זה). קלארק די חושש שהיא תסכים, ולכן הוא מגלה לה את הרגשות האמיתיים שלו, אבל לויס דוחה אותו. היא בתורה הולכת אל סופרמן ומגלה לו שהיא אוהבת אותו ושגם אם הוא היה בחור רגיל ובלי כוחות, היא הייתה אוהבת אותו באותה מידה... אאוץ'. סופרמן, כמובן, דוחה אותה בנקודה הזו, וזה אולי גם הכאב הזה שגרם לה לפנות ללקס.

c a r n y

New member
מה??

במדריך הפרקים אמרו שהפרק עם המוח הגדול הזה או איך שלא קוראים לו זה הפרק האחרון :| סתם הטעיתי אותה :\

aviatiko

New member
זה אותו פרק

אתה הבאת את עלילת האקשן ואני הבאתי את נקודת המבט של לאיפה הגיעו הדמויות הראשיות מבחינה רגשית.
על איזה מדריך פרקים אתה מסתמך?

c a r n y

New member
טוב נו וגם ../images/Emo3.gif

tv.com פשוט קראתי את השורה הראשונה ונזכרתי

וואאאוו...

איזה ידע מטורף בסדרת טלוויזיה עתיקה... קודם כל תודה רבה לך ולכל מי שענה! נושא העבודה שלי הוא-ניתוח והשוואה של דמות העיתונאית בסדרות טלויזיה, עם דגש על הבדלי גילאים בקהל היעד. כל שלויס וקלרק מכסים את השטח של נוער, למרות ששמתי לב שלא כולם כאן בדיוק שייכים לקטגוריה הזאת...
נו טוב, אני עדיין מכורה ל"נשואים פלוס" אז מי אני שאדבר?!... תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד. פורים שמח, מהנה והכי חשוב...משכר!
זואי.

aviatiko

New member
למעשה "לויס וקלארק" יועדה לקהל החם

של שנות ה-90 בני העשרים+ שהחלו בקריירה אך טרם כבשו את מקומם (ראי "חברים" כתוכנית שהתחילה שנה אחרי "לויס וקלארק" ופנתה למעשה לאותו קהל). הסדרה גם שווקה כסדרה לכל המשפחה ולכן היא 'קומיקסית' יותר מבחינת דמויות ה'רעים' כמו גם העיצוב הכללי. "סמולוויל" פונה לקהל ה'חם' של תקופה זו - בנות ובני 'טיפשעשרה' (ראי One Tree Hill, ו-The O.C. שפונים לאותו חתך דמוגרפי).

למעלה