פורים שמח!!

l a d y b i r d

New member
פורים שמח!! ../images/Emo60.gif../images/Emo149.gif

פורים שמח לכולם
! ( מותר לי לפתוח שרשור כזה בכלל) אם כן....
אז אני מכריזה בזאת על שרשור
פורים שמח!
ואם לא...
אז אתם מוזמנים לסקול אותי ולמחוק את ההודעה. מקובל ?

l a d y b i r d

New member
../images/Emo60.gif

לא יודעת מה איתך שלי הייתה.... איך להגדיר את זה .... חביבה. אני וחברה שלי התחפשנו לנקודותיים... לא כל כך יצא ואנשים חשבו שהתחפשנו לחור שחור
כנראה שזה לא היה כל כך ברור.... לא נורא מה עם עוד תחפושות?

פורים שמח ביותר! :)

אני התחפשתי לאש! עם שתי חברות.. אחת לאדמה והשניה לרוח (ועשינו אותה גם מים..:) שלושתינו היינו עם חצאית.. עם אותו סוג של בד וכל אחת עם צבע שונה.. אני - אדום אדמה - חום כהה-בורדו רוח/מים - כחול בהיר אפור כזה.. היה יפה.. לא כ"כ הבינו למה התחפשנו.. בנות באו ואמרו לי "גם אני חשבתי להתחפש לזה!!" שאלתי אותה אם היא יודעת למה התחפשתי.. היא ענתה: "צוענייה לא?!" בעע.. זה היה מייבש במקצת.. אבל חפיף! חוץ מזה - עוד מאורעות פורים - הייתי עם גופיה (אדומה).. ומה-זה נישרפתי!! הכתפיים שלי + מקבילית אדומה כזאת בגב.. :) חחח אבל בכל אופן אני מאוד נהניתי! להקות מהבצפר ניגנו.. (ביניהם חברים שלי..) ואחורי זה הייתה מסיבה עם מוזיקה מזרחית בעיקר.. בעעע.. אז מה עושים?! הולכים לדשא!! לשבת עם החברים! וככה מעבירים את שאר היום! :) מה שהיה חרא - לא היו משלוחי מנות.. המנהל לא מרשה.. באסה.. =\

אני יודעת..

וזאת הייתה הכוונה! :) יפה שעלית על זה!! אגב.. אני חדשה פה אז אני לא מכירה פה אףאחד.. אז איך קוראים לך? מאיפה? בן כמה?

פורים שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif

גם אצלנו הופיע להקה מבית הספר שאחד מהם חבר טוב שלי והם נתנו הופעה לא רעה... אח"כ (אחרי שניסיתי את כל המתקנים המתנפחים ואכלתי קצת) ביליתי את רב הזמן בלעמוד בתוך לקעקוע חינה (שכבר נמחק). היה נחמד...

../images/Emo98.gifפורים שמח ומבדח לכולם.../images/Emo152.gif

שתהנו, שיהיה כיף ושלא תקרעו את התחפושות. נ.ב: אני לא מאמינה שסינרגיה באמת יופיעו בשוהם
איזה כיףףףףףףף

פורים שמח!!!../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo152.gif

אני וחברה שלי התחפשנו לפיס אוף קייק... (=קלי קלות באנגלית) ציירנו את סמל השלום על החולצה שלי ועל החולצה שלה עוגה... והיה לנו שלט של עוף באמצע! אבל אנשים לא ממש הבינו מה זה... חלק מהתגובות היו: מיקרוגל, פיס אוף עוגה, פריק אוף קייק (wtf?) בכל מיקרה היה ממש נחמד... למה אתם התחפשתם?

למעלה