פורים שמח!!!

פורים שמח!!! ../images/Emo148.gif

אפילו הוסיפו לנו אייקונים של פורים!!
, איזה חמודים!!! אז למה אתם מתחפשים? מה אתם הולכים לעשות בפורים? ומה בסוף אתם עושים בפורימון??? אני מיתחפשת לאדמית קדמונית (כמו וילמה מהפלינסטוס, אבל לא ממש), וזה יצא דווקא נחמד
! ונכון בפורים מביאים משלוחי מנות? אז בואו ונביא משלוחי מנות לפורום..
כל אחד מביא לפחות שלושה חברים שלו... כדי לשמח את הפורום לקראת פורים - מה דעתכם???
ושיהיה לכולם פורימ שמח!!!
נועה.

פורים שמחחחחח../images/Emo154.gif

*אני מתחפשת
לקוד מחיר...... כמו שיש על
מוצרים בסופר כמה פסים
ומספריה למטה שהקופאית
מעבירה ואז מופיע המחיר
על המסך......נו תגידו שהבנתם
או
לביצת עין עדיין לא החלטתי! ובעצם ביצפר עוד חצי שעה....חחחחח לא משנה טוב אני עוד מעט אסע עם חן_(אישה משפיעה)
לביצפר וכרגיל
היא תחכה לי
למטה איזה חצי שעה ונאחר כרגיל
חחחח עזבו תמיד אני מאחרת..... * יש אצלנו פורימון ב18.3
יום שלישי!! ויהיה פאאנןןןןןןןןןןן
*ואני אולי
נוסעת לאילת אבל זה לא בטוח כי אמא שלי
מפחדת מהמלחמה
והיא לא רוצה שאני יהיה באילת והיא בכפר סבא......("פולניה")!!!!

פפווורריייים שמחחחחחח

הממ אנמי מתחפש למרשמלו עם חברה שלי
מה אני עושה בפורים הממממ לא יודעת
המממממ בקשר לפורימון הגדוד שלי(ושל אור...) עוזר בכל התחנות בעיקר בעשיית התחנות...אמממ אני וחברה אחרת שלי שמדי פעם כותבת פה - אליענה - כנראה עוזרות בבנית המתקן שיהיה בפורימון והמממ זהו בעיקרון...... הממממממממ רעיון מגניב הקטע עם המשלוחי מנות הממממממ אני אעבוד על זה
בכל מקרה פורים שמח כולםםם ותהנו בחופש.....

אני התחפשתי למרלין מונרו...חח

אבל צבעתי את השיער שלי לשחור אז זה לא בדיוק היא....חחח זה יותר:שחקנית בהוליווד של שנות ה50....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פ"ו שולטים בביתצפר! השכבה שלי נצחה את כולם שנה שלישית ברצףףףף חח

המחסנאי

New member
פורים שמח לכולם!!

אני מתחפש למורה שלי לפיסיקה. זה אולי נשמע מוזר אבל הוא הכי כלי בעולם וגם יש לו מן מראה קבוע אז ממש קל להתחפש אליו. קיבלתי המון מחמאות!! כבר כאב לי הראש... אני כנראה היום הולך למסיבה בסוהו יכול להיות שיתבטל לנו הפורימון בגלל הגשם

למעלה