פורים שמח!!!! B-)

hagar_gefen

New member
פורים שמח!!!! B-)

היי לכולם!!!!! רק רציתי לאחל לכולם פורים שמח..... אני הגר ואני די חדשה פה בפורום! אז לכל מי שהתחפש-אני מעריצה אותכם...כי אני בניגוד חסרת דמיון לחלוטין ולא מצאתי שום רעיון מקורי! אם בא לכם לכתוב לי אז יאללה.... המספר איי סי קיו שלי:107826911 ואני בת 14!!!!

התחפשתי...ברגע האחרון !

ולא סתם התחפשתי... התחפשתי לכוכבת סרטי סאדו !!! אל תשאלי איך הדעתי לזה אבל זה מה שהצלחתי לאלתר ליילה לפני פורים ! חג שמח גם לך ולכולם !

erlich

New member
לא הייתי מאמין...

ועוד בת לשני מורים.... איזו בושה :))))) איך מתחפשים לזה בכלל? ואיך אפשר לאלתר דווקא את זה ולא משהו אחר לילה לפני פורים? תודה, ארז.

Levinzone

New member
תראו...תשמעו...

אתם לא יודעים מה הילדה עושה בזמנה החופשי...אולי יש לה דברים כאלה בבית..למה לפסול?:)

מתכון להיות כוכבת סרטי סאדו...

לא יעל, אני לא עושה כאלה דברים בזמני הפנוי, זה היה רעיון שאני אסביר לכם איך הוא הגיע. תהיתי למה להתחפש ובעוד יושבת לי בחדרי הכחול עיניי צדו את מגפי העור השחורים שלי שגיסתי נוהגת לכנותם ``מגפי סאדו``. היא טוענת שהם נראים ככה בגלל שהם שחורים וצמודים ועד הברך. ואז חשבתי לעצמי, ``איזה מצחיק זה יהיה אם אני אתחפש לכוכבת סרטי סאדו. המצרכים הם כאלה : *מגפי סאדו (כפי שתוארו) *מכנס צמוד (עדיף מעור אבל אני לא לובשת כאלה דברים וגם חברות שלי לא אז הסתפקתי במשהו צמוד) ושחור ! *חזייה מגניבה (או במקרה שלי החזייה של הבגד ים שלי, שיש לה דוגמא של קומנדו...) *חולצה שקופה (שאת החזייה לובשים מתחתיה ) עדיף שחורה *איפור כהה וכבד (יצא מגניב עם אודם שחור) *שוט (שאותו הכנתי מבעוד מועד כשגזרתי חגורה של אבא)... והרי לכם כוכבת סרטי סאדו מוכנה להפעלה... (אז מה אם הרוב בבי``ס חשבו שסתם התחפשתי לזונה...)

imagine

New member
יקירי,

אתה מביא לי את הקריז! אתה כאן בסה``כ יום ויש לך דרישות, ביקורות. אז אדון מבקר, לא ביקשנו שתיתן חוות דעתך על הפורום ואם זאת נראית לך הודעה על רמה (לא שאני אומרת שהיא לא) אז באמת אין לך מה לחפש כאן. כי לפי זה כל מה שאתה מחפש איזשהו סיפוק (מיני, שיט) מהאינטרנט, או שפשוט אתה נורא אוהב לדבר על דברים נורא ``מגניבים`` כאילו שיווווו, אז לא. good day

גם אני התחפשתי!

התחפשתי לאלה יוונייה. יצא נורא יפה. יותר תמים מכוכבת סרטי סאדו :) וגם מאד פשוט (שמלה לבנה, סאטן לבן וזר לראש מענפים של זית או דפנה שצבעתי בזהב. היום היה הפורים של המושב. אחותי חיפשה את הבן שלה (האחיין שלי) לאסיר (פסים, מס` והכל), ושמו אותו בעגלול (סורגים והכל) עם שלטים שכתוב ``ישיבת משהו`` - גם אני זסכאי`` ואני לבשתי את המדי שוטר של הגיס שלי ודחפתי את העגלול (כאילו סוהרת). בי נעם

erlich

New member
הנה רשמתי....

שיהיה לי לשנה הבאה :)). תאמת לא נראה לי שאני אתחפש לזה... די מפריע לי העובדה שהמון בנים מתחפשים לבנות... אחד מהכיתה שלי (די אידיוט תאמת) התחפש לשפנפנית של פלייבוי דיי החריד אותי.... בנוסף דיברתי עם זה שהתחתן עם דודה שלי (לא יודע מה הייחוס המשפחתי...) והוא ודודה שלי הלכו למסיבת פורים אצלו בחברה (התחפשו לשודד ים ולשבוייה שלו) והוא היה מאוד מודאג מזה שההנהלה העליונה התחפשו להומואים או נשים. אבל אחרי מחשב מעמיקה הוא הגיע למסקנה שאולי הם באו בתור עצמם :)))... מה אתם חושבים על זה? תודה, ארז. נ.ב. מצטער על הסטייה מהנושא של תחפושות סאדו מאולתרות. ודרך אגב, קבוצה של חברים טובים שלי (שני בנים ושתי בנות) התחפשו לסאדו מאזו מה שדיי הדאיג אותי במחשבה על מה שחברים שלי עושים כשאני לא לידם :)))), ומה שעוד יותר הדאיג אותי זה לאחת שהתחפשה שם יש חבר (גם חבר שלנו, באותה כיתה והכל), אבל הוא לא התחפש איתם.... מעניין.... :)

זה דיי עצוב,

בביקורי בביצפר בליך ביום רביעי, יכולתי לראות בפורימון שחצי מהבנים שם (לפי מה שזה נראה) התחפשו לשפנפנת פלייבוי זה היה עצוב.

ידיד שלי התחפש למלכת הסאדו-מאזו

הוא אשכרה דפוק. גילח רגל אחת, בית שחי אחד, ולא פחות ולא יותר, גבה אחת. ואז כשהוא התקרב אלי, החלטתי שאני מתחרמנת רק עם בחורים בעלי 2 גבות.

למעלה