פורים שמח ושאלה קטנה:

פורים שמח ושאלה קטנה:

אני לקראת סוף חפיסת הגלולות שלישית שלי ברצף וקיבלתי. השאלה היא האם להמשיך עם הגלולות למרות שקיבלתי או פשוט להפסיק ולעשות שבוע הפסקה ולהתחיל חפיסה חדשה כמו שאני עושה בכל 3 חודשים? קראתי בפורום שהגלולות מגבירות את הדימום ואכן, בסיבוב הקודם היה לי מחזור קשה מנשוא. אז מה עושים? מעצבן, חיכיתי יותר מחודש לבדיקה ונאלצתי לבטל אותה בגלל שקיבלתי.

galim29

New member
היי יקירה

בעיקרון ההמלצה היא אם יש מחזור להפסיק את הגלולות לשבוע ואז להתחיל שוב אחרת לרוב הדימום נמשך חודש. אבל כמובן להתייעץ עם הרופא שלך. לי כשזה קרה הרופא אמר לי להפסיק שהמחזור יסתיים ואז להתחיל שוב את הגלולות. תרגישי טוב..

היי גלי, תודה על התשובה../images/Emo24.gif

בנתיים, אין לי איך להתייעץ עם הרופא אז נראה לי שאני אפסיק (ממילא הייתי לקראת הסוף) לא בא לי לקחת סיכון ולהיות חודש במחזור
. רק לוודא שהבנתי- ההמלצה של הרופא שלך הייתה להפסיק למשך שבוע ולהתחיל חפיסה חדשה? גם אם המחזור לא הסתיים ? או לחכות שהמחזור יסתיים ורק אז להתחיל חפיסה חדשה? מדהים איך שבמשך נטילת הגלולות אני מרגישה טוב ומדחיקה הכל אבל תדעו לכן שאתן בליבי! כל אחת מכן!

galim29

New member
היי

להפסיק לשבוע ולהתחיל שוב אבל אני חושבת שאת חייבת למצוא רופא קבוע ולהתייעץ איתו כי זה שונה מאחת לאחת. אולי צריך להחליף גלולות? אל תזניחי.

צודקת, פשוט בגלל הסופ"ש

אין לי עם מי להתייעץ. השבוע, אני ממילא צריכה לקפוץ אליו כדי לקחת מרשם חדש לגלולות אז אשאל אותו מה עושים במקרה כזה. תודה!

galim29

New member
SORRY לר יכולה לעזור לך יותר

אני לא אוהבת לקחת את תפקיד הרופא וחושבת שזה מסוכן מאוד להגיד מה לעשות.בכל זאת, כל אחת מאיתנו שונה..... אבל אנחנו פה, תמיד.

למעלה