חחח כה.. אבל נראה אולי יהיה משו טוב חג שמח כולםם!!
N NeTa MuFlEtA New member 2/3/07 #20 מדוע לא יחול פורים פעמיים בשבוע?^^ + התחפשתי לאשת העכביש תחפושת שהכנתי לגמרי לבד. תפרתי לבד ואני גאה בזה כי יצא לי ממש יפה. חג שמח לכם!
מדוע לא יחול פורים פעמיים בשבוע?^^ + התחפשתי לאשת העכביש תחפושת שהכנתי לגמרי לבד. תפרתי לבד ואני גאה בזה כי יצא לי ממש יפה. חג שמח לכם!
T The Spongebob Girl New member 2/3/07 #22 התחפשתי לפיצה ואלטעזכן ביחד ../images/Emo3.gif ..אבל המסיבה בבית ספר הסתיימה בגלל כמה אדיוטים שהחליטו לזרוק נפצים :\ חג שמח אנשים
התחפשתי לפיצה ואלטעזכן ביחד ../images/Emo3.gif ..אבל המסיבה בבית ספר הסתיימה בגלל כמה אדיוטים שהחליטו לזרוק נפצים :\ חג שמח אנשים
D danieli rose New member 7/3/07 #26 גם אצלנו זרקו ואחרי כמה צעקות של המחנך התימני המטומטם שלי/"רכז לוגיסטיקה" הכל המשיך כרגיל... והאמת ממש נהניתי
גם אצלנו זרקו ואחרי כמה צעקות של המחנך התימני המטומטם שלי/"רכז לוגיסטיקה" הכל המשיך כרגיל... והאמת ממש נהניתי
T The Spongebob Girl New member 7/3/07 #27 צריך להפסיק למכור אותם אתמול כשהייתי במגן בתאטרון חטפתי אחד כזה ממש לא רחוק מהאוזניים שלי... :S אני לא מבינה אותם אומרים לא אז לא!
צריך להפסיק למכור אותם אתמול כשהייתי במגן בתאטרון חטפתי אחד כזה ממש לא רחוק מהאוזניים שלי... :S אני לא מבינה אותם אומרים לא אז לא!