פורים סוסי

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
פורים סוסי

איך זה אצלכם - חוגגים פורים בחווה?
מחפשים את הסוסים?
מה דעתכם על הרעיון של תחפושות עם סוסים או תחרויות היתוליות?

עדימ

New member
האמת שאף פעם לא אהבתי את הרעיון של פורים

תחפושות וכו'.
במיוחד, אני כמו הכלבים, סובלת מהנפצים וכל הרעש שהילדים עושים. כל נפץ עושה לי התקף לב באמת!
כשהייתי ממש קטנה אז התחפשתי כמה פעמים לקאבוי או משהו כזה. אבל כבר המון המון שנים אני סוגרת את הפינה של התחפושת בזה שאני שמה כובע בוקרים על הראש ובזה גומרת עניין.
תמיד גם ברחתי הבייתה מבית הספר ברגע שסיימו ללמד והתחילו עם המסיבות וכד'.

לגבי סוסים, באף חווה שהייתי בה, מעולם לא התחפשו לסוסים/חיפשו את הסוסים, לא זכור לי בכל אופן.
תמיד הייתי בחוות יחסית קטנות ושקטות כך שאף פעם לא עשו מסיבות וכל מיני כאלה. בכלל אני טיפוס שלא אוהב אקשן מסיבות ורעש. אני מאוד אוהבת שקט וברגע שיש רעש אני בורחת/מתקפלת בתוך עצמי.

fliperit

New member
אני מתה על פורים!

ואני ממש אוהבת לחגוג פורים בחווה, אבל זאת כבר השנה השנייה שאני לא חוגגת אותו, בחווה או בכלל, לצערי.

אני חושבת שאם יש סוסים שלא נבהלים מהתחפושת, והיא לא מציקה להם, אז זה ממש נחמד לחפש אותם

jgut

New member
גם אני לא מתה על פורים

אני לא אוהבת להתחפש. לשימחתי לא עשו אצלנו כלום לכבוד החג.

giri

New member
אצלנו אין פורים

כמובן, אני היחידה בחווה שבכלל יודעת שפורים עכשיו.
אבל בהאלווין יש פה חוות שעושות מין הפנינג, מחפשים את הסוסים, ועושים יום היתולי כזה עם שיעורי רכיבה מצחיקים - מירוץ שליחים וכאלה.
בסופ"ש של האלווין יש תמיד תחרות מסורתית של אחת הליגות המקומיות שבה הרוכבים והסוסים מעודדים להתחפש, וכל המכשולים הם בתימה של האלווין עם בובות של זומבים וקורי עכביש וכאלה.
לי אף פעם לא יצא לעשות את זה וזה דווקא נראה כיף. בארץ תמיד מאד אהבתי את פורים ובמיוחד להתחפש בתחפושות מתחכמות (אחת החביבות עלי, שאפילו זכינו איתה בפרס בתחרות תחפושות, היתה "דו שיח" יחד עם בעלי - כל אחד מחופש לשיח). פה אין ממש לאן ללכת... השנה לא מצאנו מסיבה והיה לנו תזמון קצת גרוע לארגן משהו משלנו, אז ויתרנו.
מצרפת תמונה מהתחרות של האלווין האחרון (כבר צירפתי פה פעם תמונה אחרת של זה). הרבה מהסוסים לא היו מאד מחופשים, מקסימום צבועים במשהו, בעיקר כי בקפיצות לשים על הסוס משהו מתנפנף זו סכנה בטיחותית רצינית.

jgut

New member
אני אוהבת שמשקיעים אצלכם

גם בתפאורה ולא רק בתחפושות עצמן :)

giri

New member
זה באמת די מגניב

כל הקרדיט לחוות אנדרסון, מתקן ממש מגניב שגם מנהל את הליגה הספציפית ההיא מאלף ועד תו.

למעלה