פורים- יאללה כנסו....

פורים- יאללה כנסו....

נכון שהוא עוד רחוק ונכון שיש כאלה שחושבים חג לילדים קטנים אבל אנשים השירשור הכי גדול למה אתם מתחפשים? ואיך הגיע הרעיון.... אני מתחפשת למשהו בסגנון של האיש הבדואי (השחקן הישראלי) מהמומיה, רק בת על אותו סגנון למה? נורא אהבתי והתחברתי וזה יפה אז יאללה אנשים ולפחות דודה שלי תכתבו

אניייייי....../images/Emo9.gif

כמו כל שנה...(זה השנה השניה..
) לזחל.. שמה את הכובע האדום אם הקרניים שלי... לוכחת נרגילה בתיק והופה אני הזחל מעליסה בארצ הפלאות...

rainbowgirl

New member
ממ מגניפ.

אני לא מתחפשת... אלא אמ מישו יציע לי תחפושת מקורית שאני יכולה לעשות אותה...

black buttercup

New member
אהההההההההההההההההההה

גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אשחלל את זה!!! גדול!!!!!

../images/Emo152.gif

שנה שעברה לא התחפשתי אבל השנה אני כן
החלטתי להיות מן - מלאכית+פריקית+ורודה ז"א אני קונה כנפיים ויש לי מכנס באגי ורוד «
» ובאפלו ורודות וגם גופייה ורודה שיש עליה פיס בצבע ורוד כהה יותר ומעל זה חולצע רשת שלא החלטתי אם לקחת ורוד כהה/ורוד בהיר/לבן/שחור ואיפור זאת לא בעיה «בת דודה שלי סיימה עכשיו קורס..» ואביזרים זה לא בעיה.. «מזל שיש לי את בת-אל» ואת העיגולון ° שיש מעל הראש של המלאך חברה שלי קנתה לי אתמול כזה בורוד
!! לדעתי הולך להיות נחמדיק

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ימניאקיתתתתת באגיז וורוד?!?!?!?!? גמני רוצהההההההה... לא שאני ילך איתו..
אבל זה שוססססססס... מאיפה?!
ממני רוני-בריין-ל.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifגמני רוצההה...

אגב..מה ניסגר עכשיו אם כולם.?! מזה באפלו על הבוקר?! תתגאו בגובה שלכם!!.. תוכיחו לגבוהייים שזה הם הגבוהיים לא אנחנו הנמוכים!!!... ראמאק איתם!.. ו.... PINK YOUR FUCKING LEGS חיחי..
היום ידיד שלי הלך יחפ בבצפר.. כי לכחו לו תעלים והגרביים נירטבו.. אז הוא שם אותם אל המזגן כדי שיתחממו.. והוא כזה..פאקינג אשכנזי וורוד.. גיליתי שיש לו רגליים ורודות!!!1.. התחלתי להיתלהב מזהה..:))) ו...זה פינקי האדיוט!...ואני בריין..
וזה לא בגלל שהוא הוורוד.. זה בגלל שאני החכמה!..

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifגמני רוצההה...

אגב..מה ניסגר עכשיו אם כולם.?! מזה באפלו על הבוקר?! תתגאו בגובה שלכם!!.. תוכיחו לגבוהייים שזה הם הגבוהיים לא אנחנו הנמוכים!!!... ראמאק איתם!.. ו.... PINK YOUR FUCKING LEGS חיחי..
היום ידיד שלי הלך יחפ בבצפר.. כי לכחו לו תעלים והגרביים נירטבו.. אז הוא שם אותם אל המזגן כדי שיתחממו.. והוא כזה..פאקינג אשכנזי וורוד.. גיליתי שיש לו רגליים ורודות!!!1.. התחלתי להיתלהב מזהה..:))) ו...זה פינקי האדיוט!...ואני בריין..
וזה לא בגלל שהוא הוורוד.. זה בגלל שאני החכמה!..

../images/Emo99.gif אני מתחפשת ל...../images/Emo123.gif

לחברה של אוזי אוסבורן(אין לו באמת חברה), לחברה שאיתה הוא בוגד בשרון(אישתו) איזה כלבה אני?? זאת הולכת להיות התחפושת הכי פריקית עלי אדמות!!! אם מלא ניטים!!(אני תמיד אם ניטים על היד ) ובגדים שחורים מעור נוצץ ניילון וקרוע וצמוד ובריצור פריקי לגמרי!!! המלצה תתחפשי למכשפה/עקרב/סוס(זה מגניב)/ישו/ערביה/מטורללת(משוגעת{לא קשה להכין את החלוק הזה..} וזה מגניב)

אני לא נראה לי מתחפשת....

היה לי דווקא רעיון טוף.. אבל בשביל זה צריך סוסה שחורה ואין לי....
ו.. לא אני לא הולכת לרכב על מטאטא....
תמיד אפשר להתחפש לנכה ... ואז גם לא באים לבצפר.... חח.. סתאאם זה תלוי מה יהיה עם יהיה כל היום פעילות אז אני לא אבוא....

Superunknown1

New member
באחותך??!!!!11

יו, את כזאת פריקית! ניטים? רגע, רגע! מתומר? יו! את כזאת כלה! בגדיי עור נוצצים? וגם גרביונים קרועים? וגם אוהת אוזי אוזבורן (המלך השולט על פני אדמות, כאילו דה)? ורק בת 13? יו! את האלה שלי!! יו!!! את בטח מלכת הפריקיות של המזרח התיכון! של אירופה! של העולם! יו!!! את כזאת כלההה! יו! יו! יו! איזה פ-ר-י-ק-י-ת-! יו! את כזאת קשוחה מומאגניבה! יש לך ניטים וחולצות של אוזי???? דיי! את כלה!

Superunknown1

New member
עדיפ שתמותי. ../images/Emo13.gif

מה, גם את פריקית? הצתרפי עוד היום למועדון הפוזריות מתחת לגיל 15, וקבלי פוסטר חתום של קורן וסקייטבורד שבור. רגע, מה הקטע של כל ההיפיות האלו עם אותיות סופיות, אני חייב להבין.

למעלה