פורים - התחפשות שלי.....עזרה!

idan35181

New member
פורים - התחפשות שלי.....עזרה!

שלום , טוב אז כפי שכבר אמרתי לכם אני רוצם להיתחפש לשלי יחימוביץ' ואממ עברתי בכל החנויותתתת ולא מצאתייי פאהההה!!! אז קניתי בסוףף פאה שחורה ארוכה ואני רק יגזור אותה בגודל של השיער של שלי.... אתם חושבים שכדאי לצבוע אותם לחום?? אם כן , איך??

idan35181

New member
ירדתי מהפאה הזאת....

ירדתי מהפאה השחרוה הזאת ניראה לי.... מישהו יודע איפה אפשר לקנות פאה של שלי??????

לוּבּה

New member
שאני אגזור את השיער ואתן לך?

idan35181

New member
חחחחח...אוקיי סבבה תביאי...

אבל למישהו יש עוד הצעות?

idan35181

New member
אממ...

נעלבתי מניצול השירשור שלי אבל.... שם: עידן משפחה: כהן דמות אהובה שמריאנו עושה: בעעע לא אוהב אותה אבל מופז הכי נורמלי דמות אהובה שאלי עושה: אהבתי את בנות פיק... איך ומתי התחלתם לאהוב את אלי ומריאנו? לא אוהב אותם!!! גיל ו/או כיתה: 15 , ט' עיר: כפר סבאאאא תאריך לידה: 28/6/89 מאכל אהוב: פיצה?!?!? שתיה אהובה: קולההה ספורט אהוב: שחייה / רולר / אופניים תוכנית אהובה: השבט (!!!!!), ארץ נהדרת ורק בישראל צבע אהוב: ירוק מזל: סרטן חיה אהובה: כלבבבב משפט שמאפיין אותך: אמממ כמובן ש power & chaos מקצוע אהוב: אפשר להגיד שמתמטיקה מקצוע שנוא: צרפתיתתתתתתתתת סרט אהוב: סרט...אממ אנלא יודע...דוגרי כל סרט שאני רואה אני אוהב...לא יודע דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אממ אני אוהב את הסידרה השבט (ערוץ 11 , אבל יש לי כבלים!!!) וזהוווווו......

idan35181

New member
יודע..אבל אני לא בפורום הזה..

לא מחבב במיוחד את אלי ומריאנו....

idan35181

New member
אוקיי קניתיייייי!!!!!!!

לאחר חרישה בכלל כפר סבא!! וחרישה אצלי זה רצינייי ביותרר לכ החנויותת עברנווו מצאתי בטויס אר אס פאה יפה ונחמדה!!!! יווווו אני מזה מרוצהההה!!!

למעלה