פורים בשוונג

פורים בשוונג

פוסט חגיגי ומעורר מחשבה לכבוד חג הפורים.
פורים שמח

תתחפשו, תצחקו, תהנו, תשתוללו, עד דלא ידע.....
זה הזמן שלכם.
אוהבת, הילה
http://www.shvoong.co.il/he-IL/355/14193/

מור שלז

New member
פוסט מקסים ומלא רגישות!

כתבת מקסים הילה!

אהבתי במיוחד את התיאור הזה:

גם אני מתחפשת. מתחפשת כל השנה. בכל אימון. בכל תחרות ריצה. הופכת לרגע למישהי אחרת.

מתחפשת כאשר משנה את הסביבה. כאשר משתנה הסיבה.

פושטת מעלי את בגדי האמא המסורה, ולמספר שעות במהלך השבוע, לובשת בחדווה את תחפושת המתאמנת החרוצה. תחפושת של מתחרה בתחרויות ריצה.

השמחה שבלב שוות ערך לשמחת החג. גם כאן, על מסלול הריצה, לרגע אני מישהי אחרת. מחופשת. מי שלא מכיר לא ידע, מה מסתתר מתחת לאותה הילה. אפשר לנסות לנחש. התחפושת מטעה, לרוב אף מקשה.

מאמצת את הדמות החדשה הזו למספר שעות. חיה ונושמת אותה. מספרת לה כמה היא מושלמת ויפה, והיא בתמורה מעצימה אותי בחזרה.

איך הצלחת בכמה משפטים קצרים לתאר את התחושה הזו שכולנו מרגישות. כמה שעות של ניתוק מהחיים, של "תחפושת", ושל ההעצמה שזה נותן לנו.

תודה ששיתפת

melon

New member
את כותבת כל כך יפה

ואני כל כך מזדהה עם זה.
לפעמים תוך כדי ריצה, יוצא לי לעבור ליד חלון ראווה משקף שכזה , דמוי מראה, ואם במקרה אני מציצה אני לא מזהה את הדמות בבגדי ריצה וכובע. זה ממש , ממש לא אני.
תמיד זה מפתיע אותי לשנייה - בעצם מי זאת שם ?
חג שמח וטעים !

tamark4

New member
אהבתי מאוד

את כותבת יפה מאוד, בתבונה ורגישות. נהנית לקרוא את הפוסטים שלך.
וגם אבל קטן.
(ואני פותחת בהתנצלות, בכל ביקורת יש מימד שיפוטי והתיימרות להבין דברים שאת לא אמרת ולא התכוונת. בכ"ז רציתי להעלות את הנקודה ובפני הפורום כי ממה שאת מצטיירת לי אני מניחה שהדיון יהיה יותר משמעותי מהאי נעימות האישית. )
אני לא כל כך אוהבת את המתכונים בסוף. זה משדר לי סוג של התנצלות - "אני אמנם רצה ומקדישה זמן לדברים שחשובים רק לי אבל גם אמא טובה ואישה טובה" .
אני מניחה שמבחינתך זה פשוט שילוב של דברים אהובים עליך - ריצה ואפיה. בכ"ז, יש כאן, לפחות כלפי חוץ משהו "מקטין" - שבשביל ללבוש את התחפושת של רצה ומתאמנת אנחנו קודם כל צריכות לדעת שבבית אף אחד לא נאלץ להכין את החביתה שלו בעצמו.

פורים שמח, תמר.

דווקא אני לא מסכימה

הילה, מאוד אהבתי את מה שכתבת ואני אנסה בהחלט את אוזני ההמן האלה
אני חושבת שכל דבר שאדם יודע לעשות זה נכס, אז אם את יודעת גם לאפות שזאת יכולת מדהימה ומעניינת בעיניי, זה לא מקטין, זאת יכולת ומסוגלות וזה מגדיל ומעשיר אותך כאדם.
אני את כל השבוע האחרון ביליתי בתפירת תחפושות, כי אני יודעת ואוהבת לעשות את זה, הבוקר רצתי בטרייל ראן תוך כדי שאני חושבת על הרחבת נושא מסוים שאני עובדת עליו לעבודת מחקר, חזרתי הביתה והכנתי ארוחת צהרים, זה לא עושה אותי יותר קטנה, זה עושה אותי יותר גדולה.

אישהו נראה לי ששלושתיכן צודקות....

אני מאד אוהבת לקרוא אותך, הילה. אהבתי מאד את דימוי התחפושת. היום חשבתי על זה כי שאלו אותי למה לא התחפשתי (במרוץ) ורציתי להגיד שהתחפשתי לרצה. איפשהו אני לא מצליחה לראות את עצמי כזו באופן טבעי. מעניין אם זה יקרה מתישהו...

לגבי המתכונים - מצד אחד, נכון שנפלא להראות את היכולות שלך וזה בהחלט לא מקטין אותך אבל איפשהו יש משהו במה שתמר כותבת, דווקא בגלל שאת אשה ואמא. אני מכירה נשים עם יכולות מדהימות בהמון תחומים שלפעמים קצת קשה לי לראות שמה שהכי חשוב להן להראות הוא שהן יודעות לבשל ולאפות. כאילו זה רק מה שחשוב. אני לא אומרת שאת כזו, ממש לא (קראתי את כל הטורים שלך על המרתון ולא זכור לי שהיה בהם מתכון), רק שזה עלול להתפרש ככה.

מה שלא יהיה, הטור מקסים בעיני, גם עם המתכונים.

למעלה