פורים בפתח כנסו

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מי יכולה לעזור לי

בבקשה אני צריכה להכין לכבוד פורים פשטידת איטריות מתוקה קוראים לזה קוגל זה מאכל פולני תודה מראש נעמה

pirge

New member
קוגל תפוחים ותמרים

קיגל'ה בתפוחים מקורמלים מתוקו pirge ו מקור:פירגה. 500 גרם אטריות רחבות מבושלות לפי ההוראות 4 תפוחים חמוצים חתוכים לקוביות חצי כוס אגוזים חתוכים גס .... אפשר יותר חצי כוס צימוקים ------או תמרים יבשים חתוכים קטן 4 ביצים חבילה גבינה "טוב טעם" 3 כפות ממרח תמרים 4 כפות סילאן 2 כפות אבקת סוכר 3 כפות חמאה 1 כף קינמון 2 כפות ליקר תפוזים 2 כפות גדושות קמח תופח מקרמלים את התפוחים תוך כדי בחישה עם התמרים והסילאן עד שיקבלו גוון שחום בצבע אדמדם. בקערה גדולה מערבבים הכל ביחד משמנים תבנית 26 ואופים בחום 175. 45 דקות. תהנו

יפה , אני שמחה ../images/Emo140.gif אבל המתכון לא ש

שלי שייך לבני - סייבא שאין על המתכונים שלו

פנינה ט

New member
קוגל אטריות מתוק מעולה

מתכון: קוגל אטריות מתוק מעולה רכיבים: מצרכים: 1 שקית אטריות דקות 3/4 קופסת חתיכות אננס משומר + 1/2 כוס מהתרכיז 4 תפוחים חמוצים חופן אגוזי פקאן 3/4 כוס אגוזים 4 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 1/2 כפית מחוקה קינמון אופן הכנה: אופן ההכנה: 1.בשלי את האטריות ע"פ ההוראות שע"ג השקית. 2.קלפי את התפוחים וגרדי אותם בפומפיה או במעבד מזון. 3.רסקי את האננס + המיץ בבלנדר ריסוק עדין כך שיישארו חתיכות. 4.הוסיפי את שאר החומרים וערבבי היטב. 5.רפדי 2 תבניות מוארכות או תבנית מלבנית בינונית בנייר אפיה, העבירי את התערובת לתבניות 6.אפי כשעה בחום בינוני, עד להשחמה נאה. ניתן להגיש חם או קר... הערות: מקור המתכון: ט.צירקוס אתר חב"ד הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

פנינה ט

New member
קוגל מסורתי חגיגי

מתכון: קוגל מסורתי, חגיגי רכיבים: ½ ק"ג אטריות ביצים שטוחות 4 ביצים גדולות, טרופות 2/3 כוס סוכר (או כוס סוכר דמררה חום) 1/3 כוס שמן 3 תפוחים חמוצים, קלופים ופרוסים דק ½ כוס שקדים קצוצים או אגוזים קצוצים 2/3 כוס צימוקים בהירים כפית קינמון גדושה קורט מלח אופן הכנה: 1. מבשלים את האטריות במעט מים ומלח. 2. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים מלבד האטריות. מוסיפים את האטריות המסוננות ומעבירים לתבנית 30 מרובעת או תבנית 26 עגולה, משומנת. 3. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות צלזיוס במשך שעה. אם רואים שהאטריות מתחילות להשרף מלמעלה, מניחים נייר אלומיניום מעל. בהחלט אפשר להשאיר ללילה במקרר ולחמם בתנור למחרת. הערות: מקור המתכון: ני צי - פורום אוכל ואלה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה