וממריא
F fuli2 New member 5/3/07 #25 זהו בסיומו של יום שבת נהדר חוזרים הבייתה עייפים אך מרוצים ובלי שום ריסוקים.
F fuli2 New member 5/3/07 #26 והתמונה האחרונה ביום ראשון לא הספקתי לצלם אבל לא נורא. עד לפעם הבאה. מתן סגל
Y yoelgold New member 5/3/07 #27 בטח שנורא לא צילמת את הMAXL לאחר שניסיתי למשוך אותו בנייף,,,,,, בשבת הבאה הוא יהייה שוב באויר בתנאי שתיעץ לי איך בדיוק לחבר את שני חלקי הכנף,,,,,,
בטח שנורא לא צילמת את הMAXL לאחר שניסיתי למשוך אותו בנייף,,,,,, בשבת הבאה הוא יהייה שוב באויר בתנאי שתיעץ לי איך בדיוק לחבר את שני חלקי הכנף,,,,,,
F fuli2 New member 6/3/07 #29 חחחח יואל אם אתה ממש רוצה תמונה תקן אותו ותימשוך אותו עוד פעם בשבת ואז אני מבטיח לך לצלם. אתה יודע שאם אתה צריך עזרה אתה צריך רק לבקש.
חחחח יואל אם אתה ממש רוצה תמונה תקן אותו ותימשוך אותו עוד פעם בשבת ואז אני מבטיח לך לצלם. אתה יודע שאם אתה צריך עזרה אתה צריך רק לבקש.
א איגלו 124 New member 6/3/07 #30 תמונות יפהפיות כל הכבוד מתן על התמונות היפות- באמת הייתה שבת מענגת. מקווה לעוד הרבה שבתות כאלה.
ל לוטן זק New member 5/3/07 #28 תמונות יפות../images/Emo70.gif שמח שנהנתם... אני הטסתי את החשמלי אתמול וגם בשבת וגם בשישי וגם בחמישי..... כמאט כל יום שאני חוזר מוקדם מהצבא ויש עוד קצת אור בחוץ לוטן
תמונות יפות../images/Emo70.gif שמח שנהנתם... אני הטסתי את החשמלי אתמול וגם בשבת וגם בשישי וגם בחמישי..... כמאט כל יום שאני חוזר מוקדם מהצבא ויש עוד קצת אור בחוץ לוטן