פורים בג'י ספוט...

DJ$upreme

New member
פורים בג'י ספוט...

למי שרוצה לתכנן מראש... בפורים הקרוב אנחנו גאים שמחים ומאושרים להציג לכם לראשונה על הבמה בחומרים מאלבום הסולו שלו את האחד והיחיד... קוטג'!! האלבום של קוטג' שעובר מיקסים ושיפוצים אחרונים, הוא אלבום מקסים באמת. למרות שבעיקרו הוא אלבום ROOTS ורגאיי, יש בו גם דאנסהול, ובהחלט הרבה היפהופ. הטקסטים מעולים, יש כמה יציאות שלא ישכחו, יש טירוף קוטג'י - אבל גם הרבה הרבה חכמת חיים ומחשבה. קוטג' יופיע לראשונה בחומרי הסולו שלו, ואף יארח חבר ותיק על הבמה - אצלנו, ב - 4/3, יום ראשון. מלבד ההופעה של קוטג' צפויות עוד הפתעות וצ'ופרים. כל מי שיגיע בתחפושת יקבל בכניסה את הסינגל החדש של מומי לוי, "זאת לא אהבה"...ג'ובי ואני נתקלט ברחבה הפנימית ואנחנ שוקלים ע"פ היענות הקהל לפתוח גם רחבה חיצונית...(זה תלוי בכם כרגע). בהחלט יהיה אופן מייק... אתם יכולים להרשם אצל היחצן הקרוב אליכם - עיינו בפלאייר שאני מצרף לשרשור כדי לקבל מספרי ICQ / טלפון.

Psycho BuZZ

New member
סקראצ'יוריטי ברחבה החיצונית.

מי שבעד...

TakTik

New member
../images/Emo45.gif ביותר

איזה סגירת מעגל מעולה...לפני בדיוק 3 שנים, מסיבת פורים בג'י ספוט, היתה שבוע לפני שאני משתחרר - התחפשתי לקוטג'. 3 שנים אחרי זה, מסיבת פורים בג'י ספוט - בזמן חופשת השיחרור שלי (שאגב התחילה אתמול) וקוטג' מופיע...זה אומר שאני צריך לשחזר את התחפושת?
... סתם, מה נראה לכם?...כבר יש תחפושת אחרת

מי שיבין יצחק איתך, ומי שלא

יצחק עליך. אבל הם לא חשובים אז NEXT וואיי אנלא יודעת.. אני ממש מפחדת לחשב מתי המסיבה הזאת יוצאת כי ברור לי כ"כ שזה נופל לי על בסיס.. קיצר ניר, יום אחד אני ואתן נשב בארבע עיניים עם יומנים פתוחים ונתכנן סוף סוף מסיבה שגם אני [או רק אני?] אוכל להגיע אליה זה לא עסק [שחור?] ככה ): אה ובפלאייר קוטג' נראה כמו השופט ההוא מנולד לרקוד...

or001

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifתגידו כן, תגידו כן כן כן

KarenTheGoddess

New member
../images/Emo45.gif

ושלא יפסיקו לנגן בזמן ההופעה של קוטג', כי זה ממש לא מעניין אותי.. ;[ אגב תחפושת, למישהו יש מקטרת מעץ בשבילי? P=

dweck2k

New member
אין יותר סקראצ'יוריטי. אז תרגיעו.

כל אחד מהם עובד בנפרד. דוויק

StasikD

New member
כי גם ככה הם נשמעים אותו דבר?../images/Emo67.gif

סתם, סתם, אני לא קולט את יוגו.

skretch

New member
../images/Emo45.gif

ואם לא סקראצ'וריטי נראה לי שבריינדד זאת אפשרות לא רעה בכלל