פורים בא פורים בא....

מתנדב

New member
פורים בא פורים בא....

רבותי נפתח פורום חדש פורום "פורים" תוכלו לעלות תמונות מהתחפושות שהתחפשתם בפורים בשנה שעברה, או סתם להציע רעיונות למה להתחפש, ואיזה דברים כדאי לשים בתוך המשלוחי מנות?, ובכלל רעיונות לפורים, איך להעביר את היום... ובנוסף לכל אנו פותחים במבצע בפורם, עליכם להביא תמונות שלכם עם תחפושות, או רעיונות למשלוחי מנות, ובכלל רעיונות איך להעביר את חג הפורים עצמו. ובעוד שלושה שבועות המבצע יסתיים, ויהיו שני זוכים שיקבלו תלושים של 150 ש"ח, בקנייה ברשת החנויות "כפר השעשועים" אז בהצלחה לכם!

adis90

New member
וואי../images/Emo70.gifמגניב../images/Emo70.gifפורום זמני..../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

קרלוצה

New member
יש כאן מישהי או משהו שחושב להתחפש

לנטי???????
זו יכולה להיות אחלה תחפושת חחח

יאאא זיכרונות...

שנה שעברה כולם אמרו לי להתחפש לנטי... כי כולם ידעו שאני מטורפת עליה והכל... וכולם עשו לי כזה: נו שירן את דומה לה חבל"ז ויש לך את ההבעות שלה... את חייבת! חחחחח... חשבתי על זה מלא... אבל אז חשבתי- בטח כולם יחשבו שאני מתלהבת ופחדתי שכולם יגידו לי: וואט דה פאק? את בכלל לא דומה לה... אז ירדתי מזה... והתחפשתי לנסיכה... (אז אפשר להגיד שהתחפשתי לנטליה- כי היא נסיכה... חחח... סתם... D-:)

תגידו שניה, מתאים לי להתחפש לנטי?

כי אני עצמי בדלמה עם אנוכי לגבי זה....
הינה תמונתי (
)

אויש, איזה תמונה לא מעודכנת...

כבר הספקתי לעשות לעצמי גבות באופן יותר אנושי...

כן את יכולה לנסות../images/Emo70.gif

אבל השיער שלך מאוד ארוך- את מתכוונת להסתפר? לדעתי תנסי זה יכול לצאת
!

להסתפר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *מזועזעת קשות*

רק לא להסתפר
אני הגיד לך גם למה: היה לי תמיד שיער גלי עד המותניים, שיער מדהים
יום (נורא) אחד בכיתה ו' החלטתי לספר אותו עד הכתפיים ולעשות פוני. אני מודה לאל שלא נשראה לי שום תמונה מהתקופה הנוראית... ומאז....מכיתה ו' אני מנסה להחזיר את מה שנגזר.... אני חולה על שיער ארוך.... ובא לי לחנוק את נטי בגלל שהיא כול הזמן מספרת את השיער המדהים שלה...

כן...

יש לי ילדה אחת בכיתה שעשתה יותר צבעים בשיער מנטי. חימצנה, עשתה שחור עם אדום ומה לא בעצם...

DoRiNuS

New member
שנה שעבה...../images/Emo13.gif

שנה שעברה התחפשתי לנטי כאילו לצ'וליטו יצא
פשוט חבל"ז שווה לנסות....

למעלה