פוריות

פוריות

אביבה שלום רב! אנו מנסים להרות מזה שנתיים וחצי ללא הצלחה.בעקבות העצה שלך להגברת הפוריות,קיים ברשותי כל מה שצריך למעט פסלון של אם חובקת תינוק,אני לא מצליחה למצוא.אודה לך מאוד אם תפני אותי לחנות באזור הדרום(באר שבע,ערד) או באזור חדרה שבה ניתן לרכוש פסלון זה. בתודה קאיה קאיה

מצאי תמונה, אפילו מהאינטרנט או ש...

אפילו יותר טוב, עשי בעצמך. קאיה, לא חייבים לעשות הכל "לפי הספר"...לפעמים, דווקא היצירה החופשית, האישית, היא זו שמביאה את היצירה הכי גדולה-ילד.

תודה לך על התגובה המהירה

תלויה לי בחדר אשה מניקה תינוק.האם זה גם בסדר? (למרות שאני עדיין ממשיכה לשאול שאלות מקובעות ומרובעות....)

מעניין ,אף פעם לא חשבתי על זה...

את התמונה קנינו לפני 4 שנים בברזיל.אני אנסה לתאר אותה.זו תמונה מאוד גדולה ובה אשה אינדיאנית עירומה ללא הבעת פנים.אוחזת בתינוק בערך בן שנה לא מביטה עליו ומניקה אותו.התינוק לא מחייך ונראה כאילו תלוי עליה.אני אנסה לצלם את התמונה ולהעביר לפורום. אף פעם לא חשבתי מה אני מרגישה עם התמונה ורק אחרי שניסיתי להעלות את התיאור על כתב אני מגלה שבתמונה הזו אין שום דבר שמח אלא נראה שהתינוק הזה הוא מעמסה על האם.אני קצת בשוק אני לא יודעת אם זה צירוף מקרים או לא,אך אני מטפלת ברפלקסולוגיה ושם עלו רגשות דומים אך מצד אמי כלפיי. מצטערת שזה היה ארוך ותודה לך

לא ארוך, נהדר מה שאמרת...

וממה שאמרת...נראה לי שכדאי להוציא אותה מחייך, את התמונה כמובן. כן, הרבה דברים מתגלים לנו דרך סביבה שלנו... חומר (רב) למחשבה בהצלחה

ortam

New member
הי קראתי את השרשור - ורציתי לדעת

האם לכל חפץ שיש בבית צריך להקדיש את אותה תשומת לב? ז"א להתמקד בו לרגע ולנסות לחוש - מה אני מרגישה כלפיו? איזה תחושות הוא מעורר בי?

כדאי מאוד

כל דבר שנמצא בסביתך משפיע עליך. כדאי שזה יעשה לך נעים וטוב. אם תבחני את הדברים שיש בסביבתך בדרך זו, הסיכוי לדברים שאינם נעימים, יפחת. מעבר לזה, יש דברים שהיו נעימים והפסיקו, גם אלה סיימו את תפקידם בחייך.

ortam

New member
רצוי מאד שאני אעשה את זה בהקדם!

תודה רבה!!

למעלה