פוריות הגבר

נעמה2

New member
פוריות הגבר

לדנדוש (ולכל מי שמתעניין/נת) הספר הוא אכן "פוריות הגבר". המחברת: תמר לובלין - טננבאום. הספר יצא בהוצאת שוקן, 1999. מקווה שתצליחי למצוא.

dandushx

New member
../images/Emo51.gif

בספריה שלנו לא מצאתי אותו , אנסה למצוא אותו בדרכים אחרות , בכל אופן הרבה תודה

נעמה2

New member
הספר נמצא בספריה

של אוניברסיטת חיפה. חוץ מזה בטח בספריות גדולות של אוניברסיטאות, בית אריאלה וכד´, או אולי דרך ההוצאה ! יום טוב וחיפוש מוצלח!

קרן פ

New member
דנדוש../images/Emo63.gif

מקווה שאני לא " נדחפת " פשוט הזמנתי אתמול את המדריך המלא לפוריות (של שני המינים ), לאחר שקיבלתי עליו המלצות חמות. אם את מעוניינת - אפשר להזמין אותו דרך חנות ספרים רובינסון בנחלת בנימין, ת"א.

dandushx

New member
האם את מתכוונת לספר של בן רפאל?

אותו כבר יש לי , השאלתי אותו מהספריה הרפואית באוני´ ת"א. תודה בכל מקרה .

א י נ ס

New member
הדפסה חדשה...../images/Emo63.gif

או מהדורה חדשה? הקודם הוא מ-92 נדמה לי. שנת 92 במושגי פוריות זה כבר היסטוריה עתיקה. מקווה שלא יאזל לנו.

אומנם ניהלנו את השיחה

כשאני הייתי בזווית (אפעס, לא משו...
)אבל הבנתי ממנו שזו מהדורה מעודכנת. לא נראה לי שהיו מוציאים שוב ספר בן כמעט 10 שנים, מה שגם התמונה על הכריכה האחורית לא ממש משקפת את המציאות העכשווית
.

נעמה2

New member
קרן

בטח שאת לא נדחפת !!! כתבתי בפרוש - לכל המעוניינות !!! הספר של בן רפאל מדבר גם על פוריות הגבר. הספר הנוסף הזהה, שמו "פוריות הגבר" והוא מיוחד לנושא של פוריות הגבר... הספר כולל גם הסברים מדעיים ורפואיים, גם הבטים פסיכוליוגיים, ונראה מקצועי ומקיף.

קרן פ

New member
בוקר טוב נעמה../images/Emo13.gif

העברתי לך MAIL היום עם חוויות מאתמול. תודה !

קרן פ

New member
במסגרת ה"שרשור" - הוחלט סופית IVF ../images/Emo51.gif

לאחר 3 ימים של תקוות שווא שאולי נצליח לפתור את הבעייה שלנו בניתוח קשירת ורידים, והשתעשעות ברעיון של הריון כמעט טבעי, אתמול אמרו לנו שהניתוח לא יעזור וכנראה שאין הסבר לספירת הנמוכה של הזרע. זה הגיע למצב שדיברו עם בעלי על הקפאת זרע, כדי למנוע טיפולים מיותרים אח"כ. אז אחרי 5 דקות של דיכאון, נזכרתי בעצות הטובות שנתתן לי, חברותי, והלכנו להסתובב, " לשרוף " קצת כסף ובעיקר להיות ביחד, כי זה הכי חשוב , לא ? אז מה שבעצם רציתי להגיד זה - תודה , תודה ושוב תודה, על העצות התמיכה ובעיקר על התחושה שלא לבד.

dandushx

New member
הסתובבתי קצת ברשת

וראיתי שאפשר להזמין את הספר של תמר לובלין מכמה אתרים, בסטימצקי זה נראה הכי זול(76 שח אם אינני טועה ) כדאי להזמין? זה אומנם לא קשור לפורום אבל , מישהי פעם הזמינה דרך האינטרנט , זה לא מסוכן?

נועם@בת

New member
אין בזה שום דבר מסוכן

כמו שאני לא חוששת לשלם חשבונות או לעשות קניות דרך הטלפון. וכמו שאני לא חוששת שהקופאית בסופר תשתמש אחר כך במספר כרטיס האשראי שלי- כך אני לא חוששת לקנות דרך הרשת. במקרה הכי גרוע- יש לך ביטוח לכרטיס. עד היום לא שמעתי על בעיות שהיו לאנשים שקנו בחנויות הספרים הוירטואליות. אני קניתי פעם ספר בדיבוק. משהו על בקרת פריון והורמונים. רק דבר אחד לא כתבו- שהספר הוא מלפני איזה חמש עשרה שנה. מתאריך כזה זה כבר לא ספר ביולוגיה, אלא ספר היסטוריה
תקני ותהני נועם

בכלל לא מסוכן

אני קונה דרך הרשת המון מתנות, ספרים ומשלוחי פרחים, עדיין לא נתקלתי בחיוב יתר, או גניבה. רק מה- כל זמן שהמשלוח נעשה בתוך ישראל- הוא מגיע ממש מהר, מה שאי אפשר לאמר על המשלוח לחו"ל- נסי ותתמכרי

yala75

New member
יש לי אותו בבית

קניתי אותו כאשר רציתי לדעת על הטיפולים והניתוח שבעלי היה צריך לעבור. בהצלחה.

למעלה