פורטפוליו

מצב
הנושא נעול.

s h i r i 1

New member
פורטפוליו

פורטפוליו
בימים אלו אני מתחילה לעבוד על פורטפוליו לצורך קבלה לשנה חמישית (ככה זה באוניברסיטה בה אני לומדת)
רציתי לבקש מכם המלצות על ספר שיכול לעזור לי בנושא. יכול להיות כל ספר (לאו דווקא ספר לעיצוב פורטפוליו), למשל אחד כזה שחלוקת העמוד בו מעניינת ו"נכונה"
דבר נוסף, מה דעתכם על פורטפוליו מרובע? 8.5 אינץ' על 8.5 אינץ' (שזה בעצם הריבוע הכי גדול שניתן לקבל מדף A4. המלצות, הערות, דיעות ורעיונות יתקבלו בברכה!
תודה רבה!

גולי מ

New member
למה A4 ולא A3?

פורטפוליו
בימים אלו אני מתחילה לעבוד על פורטפוליו לצורך קבלה לשנה חמישית (ככה זה באוניברסיטה בה אני לומדת)
רציתי לבקש מכם המלצות על ספר שיכול לעזור לי בנושא. יכול להיות כל ספר (לאו דווקא ספר לעיצוב פורטפוליו), למשל אחד כזה שחלוקת העמוד בו מעניינת ו"נכונה"
דבר נוסף, מה דעתכם על פורטפוליו מרובע? 8.5 אינץ' על 8.5 אינץ' (שזה בעצם הריבוע הכי גדול שניתן לקבל מדף A4. המלצות, הערות, דיעות ורעיונות יתקבלו בברכה!
תודה רבה!
למה A4 ולא A3?

גולי מ

New member
תציצי בפאנלים של אדריכלים לתחרויות

הגודל המקסימלי של הפורטפוליו
כשהוא סגור צריך להיות 11 אינץ' על 8.5. (הוראות של האוניברסיטה...)
הם צרכים באופן גראפי וכיתוב מצומצמים להעביר את הרעיון האדריכלי.

s h i r i 1

New member
../images/Emo45.gifרעיון טוב! תודה!

הם צרכים באופן גראפי וכיתוב מצומצמים להעביר את הרעיון האדריכלי.
רעיון טוב! תודה!
את מכירה אתר ספיציפי שמכיל כאלה דברים? (התערוכה האחרונה שראיתי בה דברים כאלו הייתה מזמן...)

פורטפוליו.

פורטפוליו
תודה רבה!
פורטפוליו.
זה עניין כלכך אישי שממש קשה ליעץ. אני חושב שכדאי שתחפשי בספריה ספרים שיש בהם גרפיקה ועריכה ששובים את ליבך, אפילו הפורמט. [זה אמור להיות נח לנשיאה], תעשי דף לדוגמה ושימי אותו כאן אצלנו בפורום. תגובה מובטחת.

s h i r i 1

New member
../images/Emo140.gifאחלה, אני אעשה כזה ואעלה

פורטפוליו.
זה עניין כלכך אישי שממש קשה ליעץ. אני חושב שכדאי שתחפשי בספריה ספרים שיש בהם גרפיקה ועריכה ששובים את ליבך, אפילו הפורמט. [זה אמור להיות נח לנשיאה], תעשי דף לדוגמה ושימי אותו כאן אצלנו בפורום. תגובה מובטחת.
אחלה, אני אעשה כזה ואעלה
תודה!

indigo wing

New member
איפה את לומדת אם אפשר לשאול?

פורטפוליו
תודה רבה!
למה את צריכה להתקבל שוב באמצע הלימודים?!

s h i r i 1

New member
אני לומדת ב- City College ב- NYC

למה את צריכה להתקבל שוב באמצע הלימודים?!
אני לומדת ב- City College ב- NYC
ובארה"ב ישנה אפשרות לקבל תואר B.Sc אחרי 4 שנים או תואר B.Arch לאחר חמש. מי שרוצה תואר מקצועי (B.Arch), צריך להגיש פורטפוליו ולעמוד בדרישות של ממוצע. אגב, גם כדי להתקבל לשנה שלישית צריך לעשות את אותו הדבר מכיוון שהשנתיים הראשונות נחשבות לימודים כלליים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה