פורטל חדש - מה דעתכם?

פורטל חדש - מה דעתכם?

העליתי לאוויר השבוע פורטל חדש שעוזר אנרגטית להתמודד עם מתח, בעיקר בתקופה שלפני כניסה להריון. אתם יכולים לראות אותו בכתובת הזאת: www.ammen.co.il כל המטפלים שמסתובבים כאן, אם יש לכם מה להוסיף, להגיד, לשתף, אשמח לפרסם כתבות אינפורמטיביות שתכתבו בנושא בתנאי שהן יהיו אופטימיות וכמו שאמרתי, אינפורמטיביות. מה דעתכם?

תתחדשי! אתר מקסים

אהבתי במיוחד את התמונה של יו"ר הצוות... ולענין: חסר קצת מידע רפואי על התהליך (כתוב בכותרת מידע ותמיכה), או לפחות קישורים למידע כזה. מצד המאמרים - לא קראתי את כולם, אבל חשוב שיהיו יותר ממוקדים בנושא של התהליך (חסימות, דפוסים רלוונטים וכו') מצד התמיכה חסרה לי קצת חשיבה חיובית ואופטימיות, פורום תמיכה משותף. זהו בינתיים, סה"כ הרעיון יפה וגם מועיל. מקווה שעזרתי קצת, בהצלחה.

יאללה, למה שלא תכתוב כאלה?

מבחינת האספקטים היותר רפואיים - דווקא לזה אני מעדיפה לא להתייחס. כאלה יש מספיק. אבל באיזור הקישורים אני צריכה להוסיף באמת כמה קישורים בתחום הזה...

סמיילון

New member
זה לא פורטל

זה אתר.ויש הבדל גדול מאוד. הוא כתוב תקני וזה שימח אותי מאוד. עברתי בזריזות ובכל זאת להלן הדברים שהיו חסרים לי: -המבנה הרוחני של האדם, מרכיבי הנפש ותכונותיהם -תהליכי ריפוי והקשר בין הגוף לנפש -שינוי בתודעה (ציורי נפש - יש שקוראים לזה דמיון מודרך) - תנועת הנפש אי צ'ואן, טאי צ'י, שיאצו וכו'. כל טוב ובהצלחה, : - ) : - )

אווה...

דברים כבדים... אוקיי, לקחתי בחשבון, תודה, אתה מוזמן בשימחה רבה לכתוב על הדברים האלה אם אתה רואה בדיוק מה חסר.

סמיילון

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שליש מישרה, 4000 ש"ח כולל מע"מ,לפטופ וחשבונית עליי. סגרנו?
בטח כבדים - להתעסק עם/ב אנשים זה לא דבר "קליל". את יכולה להסתובב ברשת ולחפש חומר בנושא שכתוב תחת רשיון gpl או דומה (כלומר חופשי). את יכולה ליצור קשר עם אנשים שמודעים ספציפית בתחום (אם תרצי אשגר אלייך למסרים לפחות 2 כתובות אימייל)

אה, לא דחוף ../images/Emo13.gif

חשבתי שתשמח להפיץ את דעתך. בינתיים יש מטפלים שכותבים שם את האני מאמין שלהם. אם אתה מכיר עוד מטפלים שרוצים לפרסם בפורטל והם אנשים טובים, מאמינים ויש להם איזו שהיא נגיעה לתחום - בכיף

למעלה