פורטלנד 10

I Was Yosi

New member
פורטלנד 10

טוב אז פורטלנד שפתחו את העונה חלש מאוד .. השתרפו מאוד בזמן האחרון ולא מפסיקים לנצח .. הבוקר ראיתי את המשחק נגד סקרמנטו שחשבתי שילכו חזק השנה אבל בשני המשחקים האחרונים הם מראים סימני עייפות (כנראה יותר מידי התלהבות מהאולסטאר או משהו כזה) ופורטלנד ניצחו בלי קושי מיוחד מה דעתכם חברים .. עד כמה פורטלנד מסוגלים ללכת רחוק ??

roy marom

New member
האמת שגם אני מופתע מהריצה הזו

של הפיפנים. לכל קבוצה יש רגעי שפל, כך עכשיו הקינגס. אם הם יוכיחו אופי הם יצאו מזה ובגדול. לגבי הבלייזרס, הרי שהם היו די לוזרים בשנים האחרונות ולפתע, נכון לעכשיו, עשו איזה סוויץ´ מנטלי. הנקודה פחות מקצועית ויותר פסיכולוגית אצלם. כשרון תמיד היה להם.

The Messiah

New member
ראשיד וואלאס שחקן אדיר...

פוטנציאל גארננט בלי בעיה וגם יותר גם יש לו אופי

I t a M a R 1 1

New member
אני חושב שמתחיל להיות לפורטלנד אופי

Damon Stoudamire נותן עונה גדולה גם שון קמפ מתחיל לתת את הטון... ואם הנסיון של סטיב קאר ופיפן אני חושב שם יגיעו לגמר המערב לא יותר...

מסכים לגבי הלוזריות

והתחושה שלי היא שבצורה כזו או אחרת ראשיד ואלאס ידפוק להם את העונה (עבירות טכניות למכביר ? ) , ובמערב הצפוף יהיו כאלה שיקפצו על המציאה

קיר קמט

New member
שון קמפ ?!?!?!

שלא לדבר על זה שרק עכשיו הוא חזר מהשעייה (שוב) על סמים , במשחק הראשון שלו מאז החזרה הוא לא קלע כלום , וגם לא שיחק כל כך הרבה. מה גם שבמשקל ובמצב שלו , הוא לא יכול לתרום הרבה. סטיב קר לא יכול לתת להם הרבה. סקוטי פיפן הוא מה שנקרא past it , וככה הוא מאז שהוא ביוסטון. פעם היה שחקן הגנה מצויין , היום גם התקפה הוא כבר לא עושה.

Jason Terry

New member
אחי - השתגעת ??? ../images/Emo2.gif

שון קמפ מושעה כבר שבוע פלוס בגלל בעיות סמים, וסטיב קר פצוע תקופה כמעט זהה ... מה שכן - פיפן חוזר לעצמו , וואלאס לא קיבל טכנית כבר הרבה זמן, ובקשר לסטודמאייר אתה צודק , הגמד פשוט משחק אותה העונה...

עיון קצרצר בטבלה מראה ש...

הבלייזרס כבר מקום 6 במערב ,ובאורח פלא הם יעלו : מבין כל הקבוצות שאינן ב-8 הגדולות , רק הקליפרס מסוגלים עוד להשתחל לפלייאוף , ככה שמקומה של פורטלנד בסיבוב הראשון כמעט מובטח . ואני זקוק לרענון (והשלימו את המשפט )- בטרייד בתחילת העונה שבו שלחו הבלייזרס את סטיב סמית´ לסן אנטוניו , הם קבלו בתמורה את ..... ?

I Was Yosi

New member
שון קמפ

שון קמפ האיש בעל 10 הילדים או אפילו יותר אין לדעת הוא מכור לסמים מאז שהוא הועבר מסיאטל לקליבלנד ולא הלך לו שם לפני שבועיים בערך הוא נתפס שוב והושעהה מהקבוצה לכן הוא לא היה כזה שותף גדול לניצחונות האלה ובכלל הוא לא נותן טון בקבוצה כמו שאתה מגדיר אותו .. הבן אדם הזה שרק לפני 4-5 שנים היה אולסטאר הרס לעצמו את הקריירה המבטיחה שלו

The Messiah

New member
יש לי בדיחה אבל לא שלי...

שון קמפ הוא הגבר הראשון בהיסטוריה שהשמין מלעשות ילדים...

למעלה