פורטלנד בצרות

OrEl74

Well-known member
מנהל
פורטלנד בצרות

ברנדון רוי קרע את המיניסקוס וצפוי להחמיץ את הפלייאוף. עקרונית הוא אמור לעבור ניתוח שההחלמה שלו תיקח כשישה שבועות אבל רוי אמר שהוא רוצה לנסות לשחק בפלייאוף למרות הפציעה. לפני כמה חודשים שאלנו את השאלה האם הצוות הרפואי של פורטלנד הוא הגרוע בליגה עם כל הפציעות האלה שיש שם. אם אתם שואלים אותי, במידה והם יאפשרו לרוי לשחק למרות הפציעה הם די סוגרים את השאלה הזאת.

Puskas

New member
6 שבועות

זה תיאורטית לא כל הפלייאוף,זה משהו כמו 2 סדרות אבל מאחר ובלעדיו הם לא יעברו אפילו סיבוב ראשון אז כן זה די ברור שהוא גמר את העונה. איזה נאחס בשבילם זה לא יאמן! עם כל הפציעות הם על סף מקום 6 מצוין (סדרה מול דנבר/ג'ז/סאנס) וסיכוי סביר לעלות לחצי גמר אזורי למפגש עם המאבס כנראה (או הספרס,כל או כך נוסעים לטקסס) ומכל זה יוצא להם שהם כנראה סיבוב ראשון יקבלו או סוויפ או מקס' יגנבו משחק בית אחד והביתה בקלילות. ממש חבל בשבילם אבל אסור להם לתת לרוי לשחק..סה"כ שנה הבאה הם שוב יהיו קבוצה ששווה מקומות 3-6 אז יהיו עוד הזדמנויות וחבל עכשיו לפצוע אותו עוד יותר קשה ולהפסיד אותו לכמה משחקים שנה הבאה (או ליצור נזק לטווח רחוק שיבגוד בו ובהם עוד 4-5 שנים).

carmelo

New member
It's Miller Time

אנדרה מילר גם ככה מעלה רמה בפלייאוף, אם הכדור יהיה אקסלוסיבית בידיו, צפו לתצוגת תכלית מרשימה מצדו. אני גם מחכה לראות מה רודי יעשה עם הצ'אנס בחמישייה. עכשיו גם באיילס יוכל להיות הגארד השלישי מהספסל, וובסטר סווינגמן מחליף והווארד כמחליף ראשון לגבוהים פלוס דקות אנרגיה של קנינגהאם/פנדרגראף. אם הבלתי סביר יקרה ונקבל את פניקס בסיבוב הראשון, בהחלט אפשר לעלות. מול השאר, לדעתי נוכל לנצח שני משחקים ואולי אף יותר, אבל קשה לי לראות את דאלאס, יוטה ואפילו הספרס, מודחות מולנו בהרכב כזה.

חבל..

קיוויתי שהם יעברו לפחות סיבוב 1 השנה, ובזה יראו התקדמות, אבל בלי רוי זה יהיה ממש קשה.

למעלה