פורטיסחרוף

פורטיסחרוף

מתי היתה הפעם האחרונה שהם הופיעו יחדיו\עבדו במשותף ? (לא מחשיב את מינימל) מתי בעצם הם הפסיקו ולמה? הם חברים עד היום?

israel1986

New member
אני לא יודע פרטים מדוייקים,

אבל יש את השיר "הדלת" שיצא ב"חצי אוטומטי" של פורטיס בסוף 2001. אני מניח שהם נפרדו כי הם הרגישו הם מיצו את עצמם ורצו להתפתח כל אחד בכיוון שלו. אני די בטוח שהם עדיין חברים, אם אתה רוצה יש כל מיני כתבות על הפרידה שלהם באתר של פורטיס.

RIKIA91

New member
הפעם האחרונה שהם הופיעו יחד

היתה בבר מצווה לנענע דיסק לפני שלוש שנים כמדומני...

Minimal Affair

New member
טעות מצערת

הפעם האחרונה שהם הופיעו יחדיו הייתה בבארבי, לפני שנתיים בראש השנה. "כשהגיטרה מנסרת את הבארבי" גם סמי בירנבך התארח.

Minimal Affair

New member
במה אחוז

לא שמעת על ההופעה? סחרוף התארח למספר יחסית גדול של שירים. ואז ככה בסוף ההופעה בירנבך עלה, והם ביצעו את "Inner Station" ואת "דבש" אם אינני טועה.

מתןפ

New member
כלומר..?

זו הייתה הופעה של פורטיס וברי וברינבך התארחו ?

Minimal Affair

New member
גם ברכה התארח.

אבל זו הייתה הפעם האחרונה שפורטיסחרוף היו ביחד על אותה במה, וביצעו מספר שירים יחסית גדול.

מתןפ

New member
בטח זה היה ה-דבר :]

ברכה ברינביך ברי ופורטיס על אותה במה בערב אחד.. מה אפשר לבקש עוד?

מתןפ

New member
תשמע..

אני מדבר על דברים אנושיים 9.9.99 זה אלוהי,חלומי.. הרכבים של פורטיס מכל השנים, של ברי, של סיפורים, של 1900?.. יובל שפריר, גיל סטמנה, ז'אן ז'אק.. הלוואי שתהיה הופעה דומה הלוואי

RIKIA91

New member
טעות מצערת? לא נראה לי.

אני חושב שזאת לא ממש היתה הופעה של פורטיסחרוף... ברי התארח בהופעה הנ"ל. למרות שהארוח הזה נשמך יותר מ-2-3 שירים. ההופעה בבר מצווה לנענע היתה ההופעה שתוכננה להיות הופעה של פורטיסחרוף האחרונה.

מתןפ

New member
אם תשים לב

תראה ששואל השאלה שאל מתי הם היו יחד על במה לא מתי הייתה הופעה רשמית שלהם יחד ואכן בקשר להופעה רשמית ומלאה זה היה בבר מצווה לנענע דיסק ב9.9.99 וב 11.9.99 אם אינני טועה.

ענת1986

New member
לא בבארבי וחבל ../images/Emo7.gif

הלוואי ויכולתי להיות בהופעה הזו...

למעלה