פורומים חדשים

כיד הדמיון ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

רוני אורן עוסק באנימציה באופן מקצועי במסגרת הטלוויזיה הישראלית משנת 1975 .בשנת 1978 הקים אולפן עצמאי במסגרתו יצר למעלה מ-500 סרטונים, וזכה בפרסים ומדליות בפסטיבלים ובתחרויות פרסום. סדרות הטלוויזיה שיצר (הביצה, משלי שועלים, אגדות המלך שלמה וארנב עכשיו) מוקרנות בלמעלה מ-80 מדינות, ונרכשו על ידי דיסני צ´אנל, ABC ו-PBS בארה"ב, BBC ו-CHANNEL 4 בבריטניה, ורוב תחנות הטלוויזיה בעולם. הפיק 86 סרטונים לסדרה הישראלית "רחוב סומסום". אייר למעלה מ-25 ספרי ילדים בישראל, בריטניה וארה"ב. זכה בפרס נחום גוטמן לאיור. בין השנים 1980 ל-2002 לימד אנימציה בבית צבי, מכללת ויצו - קנדה ובצלאל. העביר כיתות אמן בפסטיבלי אנימציה שונים. משנת 2000 מכהן כראש היחידה לאנימציה בבצלאל. רוני יתארח אצלינו היום בשעה 21:00 בפורום אנימציה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלות! *********************************************** האירוחים הקרובים בתפוז אנשים
: 31/10- מירי בלקין בפורום מתכונים 3/11- חיים רייכנטל בפורום חיי לילה 5/11- ד"ר רפי קישון (וטרינר) בפורום חיות מחמד 6/11- אהוד יערי בפורום תקשורת ועיתונות 7/11- גל פלג בפורום תעופה 9/11- פרופ´ איילה מלאך פיינס בפורום בינו לבינה.

טומי*

New member
פורום לתרבות הונגריה בתפוז../images/Emo70.gif

בהונגרית זה נקרא -LECSO וב....ו בארץ מכנים את המאכל העממי הזה שקשוקה יש כל מיני סוגים של ליצ´ו יש העושים עם נקניקיות ו/או עם ביצים אני עושה משהו שבין שקשוקה לליצ´ו, עם ביצים כמובן אז המרשם בהודעה הבאה...... אתן/ם מוזמנים לפורום ההונגרי בתפוז!

קהילה חדשה - להדליק אור בעבודה

תודה למנהל הפורום על ההזמנה להציג כאן את הקהילה החדשה שיזמתי. קהילה שתהיה בית למי ששאלות של מימוש אישי בעבודה מעסיקות אותו והוא מבקש לעצמו כלים, הקשבה, אפשרות לשתף ולנסח בקול רם את עצמו. התמודדות עם שאלות של מימוש עצמי, תהליכי שיפור, הוצאה לאור של יכולות וכו´ נעשות על פי רוב בשיחות פנימיות, הגעתי למסקנה שחשובה מאד הקהילה המתאימה. קהילה בה יכול כל מי שמקבל את חושי התקשורת להביא את עצמו. לפעמים רק לשמוע שיחות, לפעמים להתערב בשאלה, לשתף. חוקי התקשורת אני מקווה יעזרו לחולל את המרחב הייחודי הזה וכמו כן תשתית המשאבים שאני מתכנן להקים, כמו "סיפורי אור" - סיפורים אישיים של הצלחות קטנות, התלבטויות וכו . . . מס´ הפורום 620 ואתם מוזמנים להיכרות. בהצלחה, אמיר דרור

פורום אקסמן

הפורום הכי שווה שיש על אקסמן אקסמן אבולושין הקומיקס ובקיצור כל דבר שקשור למוטציות באו בהמוניכם

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo41.gifפורום חדש: תמיכה בתפוז

זה עתה הוקם עוד (
) פורום בתפוז, והפעם הפורום שנועד לתמוך בכל העסק: תמיכה בתפוז. הפורום נועד להוריד מפורום המשוב את ההודעות שעוסקות בעניינים טכניים פשוטים (כגון: איך מכחילים טקסט בהודעות, מה זה האיתחול), ולעזור לגולשים בצורה נחמדה יותר מאשר: "לא ירדנו לסוף דעתך"
. אתם מוזמנים להכנס לפורום ולהשאיר שם מזל טוב, להצביע לסקר, ולקרוא את המאמרים. מספר הפורום: 10 (תקנאו ותקנאו!
). קישור ישיר. ותודה רבה לדן צ שאישר את הפרסום!

inbale

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

בפורום מתפרסמים מתכונים שמלווים בתמונות מדהימות שמצלם טומי וכשנכנסים פשוט אפשר להרגיש את הריח. כדאי לבקר.

inbale

New member
רייזה מלמד היפה בנשים ../images/Emo68.gif

רייזה מלמד אחת מהדמויות היותר ידועות בתפוז. תופעה מדהימה וייחודית. היום היא דרשה פינה בפורום תמיכה - מה דעתכם האם על מנהלי הפורום להענות לבקשתה? באופן אישי אני מוכנה לתת לה פינה אפילו כאן. מה היינו עושים בלי רייזה?

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא

ממש ממש אהבתי את תשובתו של ליאור להודעתה.

מה זה הדבר הזה? בבקשה ענבל

אנה ממך. סיקרנת אותי ואין לי שום מושג איך לפתור את התעלומה. כיתבי לנו כאן מי היא רייזה ותני לנו לפחות 3 לינקים להודעות חכמות שהיא כתבה. אם אני עושה חיפוש מתקדם על "רייזה" בחודש האחרון אני מוצא הודעות שטויות שלה מפה להודעה חדשה בפורומים שונים ומשונים. אוף טופיק, לוויינים, חיות מחמד. מה קורה פה ענבל? מי האישה הזו? למה המלצת על הודעה שלה?

../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifהידעתם?- פירסום פורום../images/Emo41.gif

הפורום שלנו שקט כי כולם פרשו כתוצאה ממציאת בן זוג. דרוש דם חדש! פורום "סינגלס קלאב" (378) מיועד לבני 18+,שאינם נמצאים בקשר זוגי, ושרוצים להיות חלק מקהילה מתפתחת שעיקר עניינה- חיי הסינגל והכרות עם סינגלים אחרים. אז...אם אתם\ן בני 18+ ומחפשים לדבר ולהכיר אנשים בראש שלכם\ן- אתם מוזמנים!! * ההודעה נכתבה באישור מנהל\ת הפורום

למעלה