פורום!!!!!!!

מלחמת לבנון השנייה

רק כי אנשים כאן בקושי מודעים לקיום שלה בכלל וכשאני מספרת אני מקבלת ja ja מלחמת המפרץ.. אין להם מושג נפלפל קצת את העסק? תרשו לי? סקס הולנדי או סקס ישראלי? (לכל הנשואות להולנדים להיות אובייקטביות בבקשה :)

ronnl

New member
איכס

אם כבר יש מלא גברים הולנדים שווים אחרים לסקס הבא : שווארמה או קרוקט ציפס ורוטב בצד ?

מלפפiן

New member
קרוקט צמחוני עם חרדל ../images/Emo13.gif

אוקיי.. America's top model או Holland's top model?

sheepii

New member
America's

רק בשביל לשמוע את טיירה מדברת על תקן פסיכולוגית.. (חוץ מזה רוב הזמן הבנות שם ממש לא יפות - ככה שזה אקסטרה מהנה ,נותקן בהחלטא אישור לכך שיופי זה עיניין סובייקטיבי ...בתוכנית ההולנדית הן יפייפיות!!)

יש טופ מודל הולנדי!?

וואו אסור לי בשום פנים ואופן לפספס כזה דבר! מתי זה משודר? מטרו או ספיטס?

מלפפiן

New member
מטרו!

נדמה לי שזה משודר ביום שני בערב, אבל אני לא בטוחה... פוסטקודה לוטריי או סטאס לוטריי?

ronnl

New member
אני אלך על ה

POSTCODE LOTERIJ למרות שאני לא משחק מממ קטרין או רטל בולובארד?

ayala26

New member
מוקדם לי

אנחנו רואים de werld draait door טוליפים או נרקיסים?

ronnl

New member
טוליפים כמובן

NOS JOURNAAL RTL NIEUWS או החדשות בערוצי הטלביזיה הישראליים?

מלפפiן

New member
רטל בולבארד

לא רואה חדשות בדרך כלל, לא אוהבת, לא בהולנדית ולא בעברית, מתעדכנת online, אבל כנראה גם זה לא מספיק, לא ידעתי מיזאת אלה פוגלר... עלי ב. או יאן סמית?

ronnl

New member
חשבתי על זה כל היום אוףף

עלי ב מצחיק כזה יאן שלנו חמוד הבחירה קשה אבל אבחר ביאן סמית אילת או מאסטריכט ?

מלפפiן

New member
אילת! כי עוד לא הייתי במסטריכט...

בלגים או גרמנים? נ.ב.- עלי ב. שולט!!!

ronnl

New member
mmm קשה קשה

בלגים כי לפחות אפשר לדבר עם בלגים בהולנדית(לפחות בחלקים של בלגיה) הכנסת או ה TWEEDE KAMER?

מלפפiן

New member
הכנסת ברור!

יש יותר אקשן
ובכלל הפוליטיקה הישראלית עדיפה על ההולנדית, בישראל כל יום מגלים שעוד איזה שר/ח"כ/נשיא/ראש ממשלה הטריד מינית/אנס/גנב כספים/רימה. ומה בהולנד? חודש בלגן על איזה חבר מפלגה שמחזיק 2 דרכונים... ואם כבר מדברים על דרכונים... דרכון מרוקאי או טורקי?

מלפפiן

New member
גם וגם... קשה להחליט...

אבל נראה לי בכל זאת ישראלים, כי בישראל יש לך מהכל - יערות בצפון, ים במערב, מדבר בדרום... AH או Super de boer? (השראה מנילס...) יו זה ממש השירשור שאינו נגמר...

ronnl

New member
AH

כי אין פה סופר דה בור לידי יש אלדי וAH ובאלדי הרבה זמן שלא הייתי משום מה ומוזר ביותר אגב שAH דווקא הולכים ומשתפרים אז כמעט שאין טעם ללכת לאלדי טוב הבא: סוף שבוע קצר כמו בארץ (שישישבת) או כמו פה (שישי עד שני בבקר)

ayala26

New member
איך בדיוק?

ממתי יום שישי זה סוף שבוע? סוף השבוע פה הוא אפילו עוד יותר קצר - כי ביום שישי עובדים וביום שבת זה כמו יום שישי שנמשך עד מאוחר (אנחנו לפעמים מגיעים לקניות לסוף השבוע רק בארבע אחר הצהריים..

למעלה