פורום!!!

נאנדה

New member
פורום!!!

נוסעת מחר לג'נבה. זקוקה בדחיפות לתוכנה שממירה מטבעות.MIO336. אנא עזרתכם. תודה!!

raananta

New member
יש לך את האופציה הזו

מובנית במחשבון שמגיע עם מערכת ההפעלה. למרות זאת אני מניח שיש תוכנות קצת יותר טובות.

נאנדה

New member
לא מצאתי אופציה כזאת במחשבון

להוציא, כמובן, חישוב עצמי.

AYELET1

New member
יש...

מצרפת 2 תמונות מסך של המחשבון. את מגיעה לאופציית תהמטבעות ע"י לחיצה על האייקון התחתון הימני , הצבעוני על רקע לבן

נאנדה

New member
המחשבון שלי

לחלוטין לא נראה כמו תמונות המסך האלה, ואין לו אייקונים למטה משום סוג שהוא.אין לו תפריטים או אפשרויות. למה???

castroman

New member
ממ אני חושב

שהמחשבון הזה מגיע רק עם iPaqים - כיוון שזאת תוספת של HP, בכל מקרה אני ממליץ על תוכנה בשם World mate (חברת תוכנה ישראלית) - היא בכלל לתיירים, מט"ח, מזג אוויר, שעון וכו' כמו כן יש אפשרות לעדכן אותו און ליין - לאתר החברה

AmiDebesh

New member
אכן ה-WorldMate מצויינת

במיוחד עם מוותרים על השעון העולמי

AYELET1

New member
בוא נשאל כך-

באיזה תאריך בדיוק היית מצפה שיגדירו (מיקרוסופט... לא שייך ל-WM) את שעון הקיץ בישראל?...

למה להסתבכך עם זה ../images/Emo35.gif

הם רואים שזה לא מוגדר, שפשוט יאפשרו אפשרות לChackBox עם V לשעון קיץ!

AmiDebesh

New member
הייתי מצפה מחברה ישראלית

שקודם כל תדע על הבעייה לפני שאני הלקוח אתריע עליה. מהתשובות שקיבלתי בהתחלה נראה היה שהבעייה רק שלי, ורק לאחר מכן התברר שהבעייה במערכת ההפעלה. שנית הייתי מצפה למנגנון עוקף כפי שקיים בתוכנת City Time. לצערי הרב קשה לי להשלים לתוכנה ששילמתי עליה ושאמורה להציג שעות עולמי מדוייק כאשר במהלך הקיץ צריך (עדיין) לתרגם שעות ידנית. מעניין מה תעשה לשעון הצעתו של השר פורז... וכן את ה- Made in China, קראתי בגב המכשיר. יום נעים

sphere

New member
למה לקנות WORLD MATE?

הבחורה בסה"כ רצתה מחשבון להמרת מטבעות. יש הרבה כאלה חינם. WORLD MATE אמנם תוכנה מעולה, וכבודה במקומה מונח. אבל היא יקרה להחריד, בייחוד אם אתה רוצה רק מחשבון. מציע לך לחפש באתרים הבאים: www.freewareppc.com www.pdahay.com אלי מנהל קהילות PPC ו- Qtek pocket.co.il

SaarAvigour

New member
לא יש....היתה...

אופציית ההמרה הוסרה במערכת הפעלה WinMobile 2003. צילום המסך הוא ממערכת הפעלה PPC2002, שם אכן יש ממיר ידני. יש להשתמש ביישום צד ג'. אחד המומלצים (וגם מחווה לחברה ישראלית המצליחה בקנ"מ עולמי בתחום ה- PPC) הוא WorldMate של Mobimate. ייתרונות התוכנה רבים והממיר הוא רק אחד מהם. אגב ממיר, התוכנה מעדכנת את שערי המט"ח היציגים, אוטומטית, בכל סינכרון ActiveSync, או ידנית באמצעות קישור רגיל לאינטרנט. עוד פרטים ניתן למצוא בלינק זה: http://www.mobimate.com ממיר חינמי, הוא Currency Converter, אפשר למצוא אותו בלינק זה: http://www.pocketpcfreewares.com/fr/index.php?download=1133 ========== סער אביגור עורך "פוקט"

AYELET1

New member
טעות... צילום המסך הוא מ-2210

והוא בעל מ"ה WM 2003... ואכן פגשתי אותה גם ב-2002 (XDA)

SaarAvigour

New member
טוב..כולנו צודקים..המצב כזה..

א. איילת את צודקת (איך שכחתי שיש לך 2210, וכמובן 2003)... ב. מסתבר שכפתור המרת המט"ח נגרע מה- calculator במהלך עדכוני ה- ROM, ולא בה-בעת לגבי כל הדגמים. למשל. ב- 5550 שלי, הממיר נגרע בעדכון ROM גרסה 1.10 (7 Apr 04). ב- Dell Axim X5 שלי, הממיר נגרע בעת השדרוג ל- WM2003 (כרגע בשניהם אין ממיר מט"ח). ג. כנראה שבמהלך השדרוגים השוטף, הממיר נגרע/יגרע, בסופו של דבר, מכל גרסאות מה"פ. (סימוכין: http://h18007.www1.hp.com/support/files/handheldiPAQ/us/download/20669.html) ד. ככל הנראה, אצל השואלת כבר יש גרסת מה"פ מעודכנת, ללא הממיר). ========== סער אביגור עורך "פוקט"

למעלה