פורום

פורום

גולשים. הפורום הוא פורום תזונה צמחית- כשמו הוא מדבר על תזונה שמקורה מן הצומח. בגלל שרוב הגושלים הם צמחונים או טבעוניים הוחלט לאפשר לחלוק מתכנים המכילים חלב וביצים- כי זה מה שצמחונים אוכלים. אין צורך לקרוא בשמות גנאי או להטיח האשמות בגולשים כאלה. גם אם יש התעללות בבע"ח (ואני יודעת שיש) אותו אדם בעצמו שמכין פשטידה חלבית- לא באמת מתעלל בחיות. הוא רק צרכן שרוצה לאכול אוכל שנראה לו לגיטימי. זאת ועוד, אני חושבת שזה נחמד לפתוח את הראש ולדעת שלא כל מאכל תמים שנראה על מדפי הסופר הוא באמת כזה וברוב המקרים החיות סובלות סבל רב מאוד. זה בסדר לידע את מי שלא יודע אבל לא יתכן שמי שלא יודע על התעשייה ומעלליה תוצמד לו תווית ואות קיין של מתעלל או פושע. זה גם מנוגד לכללי הפורום וגם, לדעתי, דרך שגויה להשיג את התוצאה. שירי

Yaron Livne

New member
אני מסכים, מבחינת הכוונה

אותו אדם בעצמו שמכין פשטידה חלבית – לא באמת מתעלל ישירות בחיות, או הכוונה שלו עשויה מאוד להיות שונה מהכוונה של מי שמתעלל בחיות ישירות ובמכוון. לא בטוח מה להגיד בקשר ל"נחמד" לפתוח את הראש. זה קצת יותר מנחמד. אבל בכל אופן, הפורום הזה לא מדבר על תזונה שמקורה מן הצומח יותר מאשר פורום קרניבורים. הוא רק לא מדבר על תזונה של בשר. הוא מדבר גם על תזונה מהצומח. כמו כל תזונה אחרת שכולל גם מהצומח. וגם מלח. וגם מים... אני חושב שהשם מטעה. זה פורום תזונה לא בשרית. פורום צמחונות במובן המקובל של המילה שכולל אי אכילת דגים. לכן סביר להניח שזה בדרך כלל קשור לצמחונות אידאולוגית. "פורום צמחונות" "פורום תזונה צמחונית" "פורום תזונה לא בשרית" "פורום צמחונות אידאולוגית" "פורום תזונה צמחונית וטבעונית" "פורום צמחונות וטבעונות 2" – או "פורום צמחונות וטבעונות" והשני זה "פורום צמחונות טבעונות וזב״ח"

Yaron Livne

New member
טוב, קראתי שוב מה כתבת, זה קצת מבלבל כל זה

זה פורום תזונה מהצומח, אבל מכיוון שרוב הגולשים הם צמחונים או טבעונים אז מותר לחלוק מתכונים המכילים חלב וביצים, אז מה נשאר? אם היו גם אנשים שהם צמחונים שאוכלים דגים אז היה מותר לחלוק מתכונים עם דגים? אז מה משמעות שם של פורום? צריך להבין את כל זה כדי לדעת מה הולך כאן.

כדאי שתמחקי גם את ההודעה שלך

נכון שלא נוח עם האמת אה. לא יעזור לך כלום,אני אכנס באלף כינויים אחרים כל פעם מחדש את האמת והצביעות שיש לא רק פ אלא בכל מקום אחר.

הנהלת הפורומים

הם אלה שמחקו וחסמו את ההודעות שלך. (כפי שהיה צריך להיות כבר מזמן). תפנה אליהם.

ואגב:

עידוד לאכילת "מוצרי סבל" יש גם בפורום תזונה ודיאטה, פורום אוכל חלבי, פורום קרניבורים ובטח עוד.. משום מה לא ראיתי שם את ה"אמת" שלך. אז אתה כותב את ה"אמת" שלך רק איפה שנותנים לך במה, נכון?

אם היית בודקת אז היית רואה שכתבתי בהרבה

פורומים,אם כמובן לא מחקו שרשורים לאחר מכן כמו שקרה בפורום מסוים שמחקו שרשור מפחד האמת שבו. האמת היא לא שלי,אלא היא האמת עובדתית שקיימת כלפי בעח בידי הרודן הוא האדם. ראית פעם סרטונים בכלל,היית בבית מטבחיים? בלולים? במחלבות? או שכל מה שאת רואה זה תרנגול מצויר מחייך על האריזה? או פרה שמחה מצוירת על האריזה? אני בספק אם ראית בכלל סרט רציני אחד על הזוועות,אולי כי זה מזעזע וזה אמור לזעזע,אבל מה זה אומר על מי שממשיך לשלם עבור הזעזוע הזה?

למעלה