פורום

kinfofswing

New member
פורום

אני קורא את כל השרשורים בפורום הטפשיים יותר והטפשיים פחות ולדעתי Cafeisto צודק , אני לא חושב שצריך רק לשרשר שטויות כדי שלא יסגרו את הפורום . במידה וזו תהיה ההחלטה אני מבטיח להרים לכם פורום עם כל מה שאתם רוצים וחושבים עליו . אתם מוזמנים כבר להפנות אליי רעיונות . רועי [email protected]

vikvik

New member
../images/Emo13.gif

זה לא בעיה להרים פורום מבחינת התוכנה , ניתן גם לקנות וניתן גם ליצור ואני אפילו יודעת לנהל את זה מבחינה טכנית
. החוכמה היא שאנחנו זקוקים לפורום באתר כמו תפוז שיש מיליוני גולשים , שיש גישה קלה , שיש אנשים מזדמנים , שאפשר להגיע לזה ע"י חיפוש פשוט. בכל מקרה זו דעתי. אבל לפי דעתי האיגוד יכול בכיף להעזר בך בכל הקשור לאתר שלנו ששם אנחנו מאוד מאוד מאוד זקוקים לעזרה!

../images/Emo45.gifאגלה לכם סוד

לא בדיוק הבנתי לאיזה חלק של ההודעה ה-
התייחס, אז סיאפניקית בתור מי שהתחילה את השרשרת אולי את מוכנה להיות יותר ספיציפית.

סיאפניקית

עד כאן גם האינטיליגנציה שלי הספיקה, אבל המסר של ויקויק היה מורכב מכמה רעיונות ותהיתי איזה מהם היה הדומיננטי לתגובתך (וסליחה מראש או בעצם בדיעבד על הניסוח הקלוקל).

אה...

אז ככה, אני חושבת שעדיף שהפורום שלנו יהיה בפורטל תפוז ולא במקום אחר. בשל העובדה שהוא יהיה יותר נגיש לאנשים שיתקלו בו במקרה. לעזור באתר האינטרנט של האיגוד, זה תמיד טוב. לא?

החלטתי לקבל את הרעיון שנתתם לורדית

באדום- עונה כאשת מקצוע ב"רגיל" --- הרעיון מובן, נכון?!

orii

New member
מובן בהחלט. אפשר לארגן לורדית גם צבע אדום?

לניק המקצועי שלה?

למעלה