פורום phpbb

dddf10

New member
פורום phpbb

מישהו יכול לבנות לי פורום phpbb? אם כן, שמישהו יצור איתי קשר במסרים של "תפוז". אגב, אני לא ממש יודע אם זה המקום הנכון לכתוב הודעה כזאת, אבל ניסיתי.

אמיר ט

New member
--->

למה שמישהו יבנה לך פורום phpBB כבר קיימים המון פורומים מוכנים שלא ירדו מרמה של אף פורום אחר... דבר שני, תפרט קצת יותר, כמה אתה מוכן לשלם, אם אתה מוכן לשלם. מה בדיוק אתה רוצה או צריך בפורום...

N i X

New member
אני חושב שהוא התכוון שיתקינו לו...

אגב, משהו off-topic, איזה חברה ששלחה לי ספאם מאיימת לתבוע אותי... (סתם רציתי לשטף...)

N i X

New member
על זה שהתלוננתי עלייהם?

זה מה שהם שלחו לי: לכבוד : מנהל מחלקת שרות לקוחות בהתייחס למכתבו הקנטרני האחרון של המתלונן ובתוקף העובדה שלא ניצל את זכותו שלא לקבל דואר ולמרות שקיבל דואר מחברתנו זמן רב והדבר לא הטריד אותו, מצורפת בזאת תגובתנו לעניין ================ מר יורי היקר אנו מנועים מלתת כל תשובה עד שנקבל ייעוץ משפטי שכן מכתבך הסב לחברתנו נזק כלכלי מבלי שתישם את כל האמור בחוק ( רצוי שתקרא) , אם נגלה שכך, נבקש לקבל פצוי על הנזק שגרמת לחברה אנו מעבירים מכתבך לנמענים שלהם שלחת את מכתבך וכן לעו"ד משה וויברג בכבוד רב (השם צונזר)

Megapuzik

New member
איזו חברה זאת ?

שתף אותנו, נעשה להם קצת פוגרומים

N i X

New member
אגב, נטויז'ן התנערה מאחריות

רק בגלל שיש באימיילים האלה כתובת של unsunscribe. איזו חוצפה!

N i X

New member
תגובה מNV

Dear Yury, Please notice that since there is an option for unsubscribe this newsletter ([email protected]) , it might be suggested to use it , If unsubscribing doesn't change the situation meaning you keep on receiving these news letters , then we can act upon this alleged Spammer. Should you have any questions regarding our mail to you, please feel free to reply to this Email and we will provide you with additional information. Always enclose previous letters when contacting us. Regards, <cencored> NetVision Abuse Team​

אמיר ט

New member
רק לידע כללי

רוב החברות משתמשות באופציה ההסרה כוידוי שהנמען אכן מקבל את האי-מיילים שנשלחו אליו

dddf10

New member
בסדר

אז מישהו יכול להתקין לי פורום phpbb? אני לא מבין בזה כלום. תודה לכל מי שיעזור.

אמיר ט

New member
--->

תנסה להתחיל להתקין, אם תתקל בבעיה תבוא לכאן ואני בטוח שמישהו יעזור לך הפורום מאד פשוט להתקנה, פשוט תפתח אותה לספריה ותכנס אליה דרך האקספלורר.

dddf10

New member
ניסיתי...

תודה על העזרה, אבל ניסיתי כבר להוריד פורום phpbb למחשב. פתחתי חשבון ב"לייקוס", ואני לא מבין שם כלום. אולי יש למישהו מדריך קטן שהוא יכול להביא לי (בעברית בלבד)? בתודה מראש, dddf10.

Spidi man

New member
>>>

יש מדריך בקישור למטה, לצערי אין תמונות, אבל הוא מפורט.

hobi

New member
נטוויז'ן בקטע הזה מכה לא קטנה

מנסיון אישי ומר, אין מה להתעצבן על החארות הקטנות שמכניסות לנו דואר זבל. זו הדרך שלהם לקבל תשומת לב, ואם אנחנו נותנים להם, מי אשם?!? שכח מעם סגולה, מזל שנותרו מעט יחידי סגולה היי זו יכולה להיות החתימה שלי!!! :) יום נעים צביקה

למעלה