פורום
מארח

swirrrly

New member
נו אבל כשצריך להקים עמותת חירום

אין מה לעשות! חוץ מזה חוק שנמצא בתקנון (ואם הוא לא בתקנון אז רצוי שיהיה): "והיה ולפי הסעיפים הקודמים מצאו אנשי הפורום לנכון להקים עמותה, וסיבת הקמתה קשורה באופן ישיר או עקיף לליאור שמש, מאשר האגודות, כי אז העמותה מאושרת באופן זמני, עד אשר יישורו ההדורים עם מר ליאור שמש המכובד" עוד חוק: "והיה כי מאשר האגודות, ליאור שמש, אינו זמין, וכי מותר להקים עמותה זמנית, אך בעלת החסרונות של תת סעיפי פרק י"ד לחוק העמותות תשס"ג, וכי העמותה תוקם, עד אשר ליאור שמש יוכל להרהר בעניין סופית, ולהחליט את עתידה של העמתוה.." ואל תגידו לי שלא צריך כאלה חוקים!

missundaztood

New member
זה כבר נהיה ממש מוזר...

ליאור לא עונה באייסיקיו והוא תמיד נמצא באייסיקיו... נראה לי שקליפי חטף את ליאור ולא להפך...

missundaztood

New member
אנשים(פילים,זברות מוקדות וכיו"ב)!!!

קליפי חטף את ליאור
ואתם לא עושים כלום! צריך איזו תכנית..יש הצעות???

swirrrly

New member
אממ.. בתור נשיאת אגודת הפיראטים

(שלא מאושרת על ידי ליאור
.. אבל זה בגלל שאנחנו פיראטיים.. וגם עושים מה שרוצים.. אבל אם ליאור יתעקש נשיג ממנו אישור) טוב בקיצור רק רציתי להגיד "בתור נשיאת אגודת הפיראטים" זה נשמע טוווובבבבב

missundaztood

New member
אני יודעת!

צריך למצוא את ד"ר פישר ואיש הצימוק! יחד הם בילתי מנוצחים עכשיו רק נותר להשיג אותם=/

N i f r e d i L

New member
../images/Emo6.gif קליפי ../images/Emo6.gif

אבל למה לא עושים את השם של קליפי מודגש כזה בצבע כמו כל אורח בפורום
זאת אפליה

קליפי

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo36.gif

אני וליאור היינו כרגע במשימה סודית (פגשנו שם את ד"ר פישר ואיש הצימוק). אסור לשנינו למסור פרטים על המשימה, אבל העולם בטוח בינתיים. אני צריך ללכת, אני מקווה לבוא לבקר שוב, ביום מן הימים.

למעלה