פורום
מארח

פורום ../images/Emo32.gif מארח

השבוע במסגרת אירוחי פורום
, אני גאה להביא לכאן אישיות חשובה ביותר. הוא עזר לחלוצים, הוא היה בהכרזה ב- 48´ , הוא היה במלחמת לבנון ב- 82´, ליווה אותנו לאורך כל שנות ה- 90. קבלו כעת את מהדק הנייר, שאול "קליפי" המהדק. האירוח יימשך בין השעות 20:50 עד 22:50 בערך, ובמהלכו יוגש כיבוד קל. אתם מתבקשים לשמור על שפה נאותה. שרשרו שאלותיכם כעת

פגעסוס

Well-known member
שלום מר המהדק

ברצוני לשאול, האם יצא לך להתקל במסמכים סודיים הקשורים לפלישת חייזרים נסתרת לכדור הארץ בכלל ולישראל בפרט?

קליפי

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

בתוקף תפקידי, יצא לי מספר פעמים להיתקל במסמכים סודיים. יש עדויות לחייזרים (ספציפיים בארץ) אי שם בשנות ה-40 של המאה הקודמת, כמו כן, גם לקראת סוף המאה. יותר מכך אני לא יכול לפרט, מאחר ומידע זה ידוע רק לאנשים בעלי סיווג מסוים.

../images/Emo105.gif

ספר לי שאול....תמיד תהיתי.... האם אתה פטנט
האם זה נכון שעל כול מהדק שאנו (קבלו את האנו-וויתרתי על אנחנו) משתמשים בו מקבל ממציאך סכום כסף

קליפי

New member

העניין מתחלק למספר חלקים. קיימים מספר פטנטים למהדקים, ועדיין קיים חיפוש אחר מהדק, שיוכל להכיל כמות דפים גדולה במיוחד. על כל מהדק שנוצר, מתקבלת תרומה ל"קרן מהדקי הנייר", הקרן מנוהלת ע"י עמותת המהדקים העולמית, שדואגת לפירסום המהדקים (תעמולה עדיפה נגד השדכנים) ועוד פעילויות שונות (כמו אירגון טיול שנתי.)

swirrrly

New member
שאול הפשוש ../images/Emo171.gif

מזמן לא התראינו אתה יודע
אתה יכול לעשות ביקור בבית שלי? וגם להטען לפני זה... אני מה זה צריכה אותך בשביל עבודות ושטויות נמאס לי כבר לחורר ולשים בקלסר דק, או לשים את הדפים בתוך שקית!

קליפי

New member

להיטען ? כיום אני עובד במספר תפקידים סודיים ומסווגים, לכן אני חושש שלא יהיה לי את הזמן. אך אני בטוח שכל אחד ממיליוני קרובי המשפחה שלי, ישמחו לקפוץ לביקור אצלך. אם יהיה לי זמן, אני אשמח לבוא ולהדק את הקשרים. (בדיחה של מהדקים)

Snitch

New member
שאול היקר, שאלה לי אליך ../images/Emo68.gif

אתה מוכן להשתתף בניסוי

קליפי

New member

אני משתתף במספר ניסויים סודיים בכל יום. את יכולה לשלוח בקשה לנציב המהדקים בארץ עם החומר הרצוי, ופנייתך תענה בהתאם.

missundaztood

New member
שאול ´קליפי´ היקר והנערץ,

האם יש לך קשר ליצור המוזר המשודר בערוץ 3 ועונה לשם שאול? (נו, זה שאומר ואה ואה וויאה)

קליפי

New member

לא.. ואני שוקל להגיש תביעה, על הכתמת שמי. כזאת חוצפה !
שמים עכשיו את העונה השנייה, איך יש להם אינדיקציה שמישהו ראה את הראשונה ? זה רק בגלל שזה זול, אבל מה עם איזו קומדיה איכותית של מהדקים ? רק אפליות...

missundaztood

New member
יש לי עוד שאלה...

לפני הכל, שכחתי להודות לך בהודעה הקודמת על שהסכמת להתארח כאן ולענות על שאלותינו
ולשאלה: כמה חושים יש לך? ואיזה?

קליפי

New member

אני תמיד שמח להתארח, וגם הייתי חייב לכמה אנשים פה איזו טובה יש לי 24 חושים שונים. ביניהם חושים רגילים, חוש שישי, חוש שביעי, חוש שמיני, חוש מתכת, חוש קיפול, חוש אלומיניום (כמו מתכת, רק יותר דק) ועוד..

M a D C o W

New member
שאול יקר,

מה דעתך על ההתעללות הנוראה בבני מינך? מה אתה חושב על האנשים האיומים שמכופפים אותך, מעוותים, מסובבים ומפסלים אותך?

קליפי

New member

בהתחלה באמת הייתה לנו בעיה עם זה בעמותה, וניסינו להתנגד. יותר מאוחר הבנו שזאת דרך חיים, ואין מה לעשות בנידון, כמו כן כל מהדק שקופל , נותן כנפיים למהדק בגן עדן.

missundaztood

New member
../images/Emo26.gif

מהי תוחלת החיים הממוצעת למהדק?
יש מהדק-זכר ומהדק-נקבה או שאתם כמו החילזון? אפשר חתימה עם הקדשה? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה?

קליפי

New member

1. זה מאוד תלוי באיזור המחיה שלו. משרד/בית ועוד. מהדק ממוצע חי כ- 5 שנים. חלקם ממוחזרים, חלקם מגיעים לגן עדן למהדקים. 2. יש זכר, ויש נקבה, ויש גם מהדק כלב. 3. אני מצטער, אבל כמהדק, אסור לי לחתום על מסמכים כלשהם. (הסכם פנימי של עמותת המהדקים עם האו"ם)

simpson

New member
תגיד שאול...

אתה לא חש בהפליה מסוג כל שהוא מצד האטבי כביסה?

קליפי

New member

אין שום סיבה לקנא בבני הדוד שלי. אנחנו חיים באחווה. הרבה חברים טובים שלי הם אטבים (גם מעץ וגם מפלסטיק).

למעלה