פורום שמאל או ימין

shulywolters

New member
פורום שמאל או ימין

אני עוקבת בעיון רב אחרי הפורום הזה והוא די מעניין וכיפי רק שלא ברור לי האם הוא כולו ימני או שמא זה משקף את הלך הרוחות במדינה אני עצמי נוטה לימין ואם אכן הפורום הזה פתוח לכל כולל שמאל אז אני בהחלט מתעודדת לקראת יום שלישי. נ.ב אני לא בקיאה בפורומים אז לא לכעוס.

hreuven2

New member
welcome to the club

מברכים אותך על הצטרפותך לרוב ומקווים שתתרמי לפורום. גם דעות שמאלניות מתקבלות בתנאי שאינן מסיתות

hreuven2

New member
זקוקה להערכה

כיתבי איזה הגיג,איזה רעיון חשוב,איזו דעה,את לא עושה את זה כי את לא יכולה ועדיף לך להתגרות ולהביע דעה בכותרת בלבד

פה היא מסתבכת.

חיננית, חבל שאת מנסה באופן השקוף ביותר לנגח. אותי. למי התכוונת ב``ימניות מסיתות`` או עוד אי אלו פנינים...שהרי כיוונת אלי ואל תיתממי תהיי חכמה שימרי על זכות השתיקה , חיזרי לך לפורום האהוד עלייך ששם את מתקבלת באהדה, פה לא מתקבלות ``סתם`` מילים שאין בהן קשר לפוליטיקה או מה מן הנעשה על סדר היום. אז, קחי עצמך חזרה להגיגים על אהבה יגון חיים יפים וכל השאר.

חיננית

New member
בדיוק מה שהחלטתי לעשות לפני רגע ראי למעלה

חןחן לך על עצתך היפה קבלתיה -תתפלאי, עיצה נהדרת באמת תודה . אני זזה בחזרה לשם. רק הגעתי לכאן,כי חשבתי שאולי כדאי שתדעו שלא כולם חושבים ומסתגננים כמוכם. היה נעים ,היה נחמד, תודה באמת על קבלת האורחיםף)))))))) הקפה היה נהדר אגב, והעוגת מרורים היתה טעימה . חןחן מחיננית

אפר גם נעים וגם נחמד אם תהיי עניינית וכך גם התגובה/ות. נסי.

להרים ידיים, להפריח משפטי נגח, לא עניניים, תודי . נמאס. אני כותבת את דעותי לא כולם מסכימים וההיפך. נסי ואולי תהני?

חיננית

New member
קראי ראובן2 מעלי ותביני-דיעות ימניות שמסיתות לא יפות שמסיתות

חיננית

New member
זה כייפי.זה פורום השטנה ימני קיצוני ואף מסוכן -

שמאלנים חכמים מדירים רגליהם מכאן , לא יודעת למה הפעם אני מגיבה אולי משום שבאו מים עד נפש. ראי הודעה על בן עמי למשל . הפורום גובל בהסתה ,קיצוני ימני מאד . לא משקף את דעת הרב בכלל. אני לא בעד סתימת פיות של אנשים , אבל כמה פיות פה אם היו נסתמים לא היה מזיק לעם ישראל. לא למדו ולא הפנימו שמילים גם הורגות...

beam

New member
מי אמר ששמלאנים חכמים הטפשותם חוזרים על אותה טעות

jonjon31

New member
יש פה הכל פשוט הימניים יותר קיצוניים

והשמאלנים יותר מפוקחים. להם תרעד היד שיכניסו שרון לכן לא יבואו או יכניסו ברק

hreuven2

New member
מתחכמת הא?

אני לא נושא באחריות להרצחם יותר ממך רק בגלל שאני ימני,לעומת זאת עשרות אזרחים``לא חשובים``נרצחים בגלל השמאל,קורבנות השלום ואבדן השורשים

למעלה