פורום של PS2?? גם של XBOX?
G Global Disaster New member 14/9/02 #3 מה זה גוק כולם פה מדברים על גוקים לפלטטסיטיין מה זה? יש גם לאקס בוקס?
H Hulk Hollywood Hogan New member 14/9/02 #4 ג´וק = צ´יפ ../images/Emo8.gif אתה מתקין את הצ´יפ וזה מאפשר לך לשחק במשחקים צרובים גם לXBOX יש צ´יפ PS2 הצ´יפ הכי טוב = משיח XBOX הצ´יפ הכי טוב = XCUTER
ג´וק = צ´יפ ../images/Emo8.gif אתה מתקין את הצ´יפ וזה מאפשר לך לשחק במשחקים צרובים גם לXBOX יש צ´יפ PS2 הצ´יפ הכי טוב = משיח XBOX הצ´יפ הכי טוב = XCUTER
פ פלנטיישן New member 14/9/02 #5 כמה עולה המשיח הזה ../images/Emo35.gif שמעתי שהוא עולה 850 שקל לא קצת יקר
G Global Disaster New member 15/9/02 #6 משיח זה גוק? למה הוא עולה יקר? אי אפשר להשיג ב 500 ש"ח? (זה מה שיש לי מהבר מצווה)
G Global Disaster New member 16/9/02 #8 יש איזה חנות שעושה גוקים במחיר טוב? משהו יודע אם יש חנות בדרום שעושה גוקים במחיר טוב?
G Global Disaster New member 17/9/02 #11 מי יודע לעשות משיח הכי טוב? כמה אנשים שלחו לי הודעות שהם רוצים לעשות לי משיח, משהו יודע מי הכי טוב במשיחים?
מי יודע לעשות משיח הכי טוב? כמה אנשים שלחו לי הודעות שהם רוצים לעשות לי משיח, משהו יודע מי הכי טוב במשיחים?