פורום שוטי הנבואה...

Holy Man

New member
פורום שוטי הנבואה...

שוב שלום לכולם... פתחתי פורום ללהקה הנפלאה הזאת... כרגע הפורום ריק ורק אני רשום אליו... הירשמו ועזרו לי לפתח את הפפורום ולהפוך אותו למוביל והגדול בארץ! אתם מוזמנים כולכם להכנס ולהרשם וכמובן שיהיה אפשר להוסיף עוד להקות וכו' לפורום עם מישהו מעוניין להיות מנהל שייפנה אלי הכנסו כאן

Holy Man

New member
טוב...

אני יודע שכבר קיים הפורום הזה... בכל מקרה הפורום שעשיתי הרבה יותר נח לשימוש... יותר אופציות... יד יותר חופשית וזהו... אתם מוזמנים להצתרף... מי שלא רוצה שלא יבוא - אני רק חשבתי לאחד בין מספר פורומים שהקהילה תיהיה גדולה יותר...

פ ו ס ט י

New member
כאילו מה..

אתה פונה לאנשים בפורום הזה כדי שיעברו לפורום שלך?! מה רע בזה שיש פה? ובשביל מה צריך 2?! הא! אוטיזם

Holy Man

New member
קודם כל

כשאת פונה למישהו שאת לא מכירה תנסי לשמור על הפה שלך... אין צורך בשני פורומים... דעתי האישית היא שהפורום של תפוז לא הכי נח בעולם... לכן פתחתי משהו שיהיה לי נח לשימוש - עם לא יהיה לו ביקוש אני אסגור אותו בכלל מקרה אני חושב שהקהילה הזאת יכולה לנהל שני פורומים מה עוד שפורום זה כולו שוטי הנבואה ובפורום שאני מתכנן להגדיל - יהיו עוד אמנים כמו מוש ועוד אני לא מכריח להצתרף - רק נותן הצעה... ובבקשה תתני קצת כבוד לחברים שלך... גם עם הם טועים לפעמים

DidjiT

New member
בעצם אני לא רוצה..

אני לא אוהבת תמערכת פורמים ההיא..

../images/Emo110.gifאמממ

אני נאמנה למקור:p ולהנהלה (ליקו אהובתי
) בכל מקרה, אני לא זוכרת שהיית פה וניסית להשתלב לפני שפתחת קהילה נוספת על נושא זה..מילא תשנה את השם למשהו שיתאים (אם זה באמת יהיה על להקות אחרות) אבל אני באמת לא תוקפת אותך, גם הבנתי שיש עוד פורום לפני הפורום הזה לא? וגם לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת "אני רק חשבתי לאחד בין מספר פורומים שהקהילה תיהיה גדולה יותר..." ויי בעע היה לי עוד משהו להגיד וזה פשוט ברח לי!גלעד (סוריקטה)מה עשית????שלחת לי הודעה באמצע משהו חשוב וקטעת לי את הנק' מחשבה!! אההה נזכרתייייייייייייי חחח קראתי את ההודעה שלך מחדש והבנתי מה רציתי- הפריע לי נורא שאתה לא מבדיל בין אם לעם.. אם זה תנאי, עם זה צירוף.. אםמישהו מעוניין להיות מנהל שייפנה אלי אני רוצה לנהלעםדני ויוסי\אני רוצה לנהלעםעוד אנשים. קח לתשומת לבך

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי !!!!! נראה לי שהוא בן איזה 21.. נכון? חחחח... ואת מתקנת אותו לשונית... =) חחחחחח עכשיו באמת נקרעתי!

../images/Emo110.gif

חחחחח אני מתקנת גם את הורים שלי:p ובכלל כל מי שאומר משהו עם שם המס' לא נכון או אומר למלות במקום למלא (שיגעו אותי במחנ"ק!לכי למלות ג'ריקן לאאאאאאאאא) אבל זה לא שאני טובה בלשון או משהו..זה סתם תופעת לוואי של הבגרות בלשון (שאני הולכת לקבל בה 60:p:S)

Holy Man

New member
תודה...

טוב קודם כל תודע על התיקון... באמת יש לי בעיה עם הצירוף מילים הללו... בד"כ אני צודק... בכל מקרה... מערכת הפורומים שאני מציע היא לא רק לשוטי הנבואה כמובן - כרגע - כי אני נמצא כאן ומאוד נהנה להעביר כאן את הזמן חשבתי לפתוח משהו עם אותם אנשים ושאנשים מפורומים נוספים כמו מוש בן ארי הדג נחש וכו' ייצתרפו וכך תיהיה קהילת פורמים מוזיקה גדולה יותר... בכל מקרה אני רק ניסיתי להפוך משהו אהוב עלי ליותר אטרקטיבי... לא הול... אז לא הולך אני עדיין יהנה להיות כאן... יום טוב ולילה טוב

תתתמר

New member
שים ../images/Emo23.gif:

אוקיי, דבר ראשון, יש כבר שלושה פורומים של שוטי הנבואה הפורום של תפוז (
), הפורום של הייד פארק והפורום המכונה הרשמי, שדרך אגב מעוצב בדיוק כמו הפורום שלך והוא פועל כבר למעלה משנה עם מנהלים שעובדים כמו שצריך וקהילה של יותר מ2000 משתמשים. דבר שני, וזאת דעתי האישית, הפורום בתפוז הכי נח לשימוש ואני מדברת בתור אחת שרשומה בכל שלושת הפורומים. קח לתשומת לבך ולילה טוב

Holy Man

New member
אפשאר לינק??

אני חושב שזאת הבעיה העיקרית בגללה פתחתח את הפורום הזה... אני לא מכיר את שאר הפורומים - ככה שחשבתי שזהו היחידי אשמח לקבל לינק לפורומים שהזכרת כאן

חחחח נאור...אתה עדיין שם? פאקא

כמה זמן אל נכנסתי לשם!!! =( התגעגעתי לרותם ולדניאל ולרן (אההה בעצם הוא גם כאן..=)) מה קורה שם ברישמי? אנשים עדיין חיים? ווואווו!!! ורון!!! הוא גם היה כאן! כפרע על הקטין! כפר עזה אעלק

nawa

New member
חלה התאוששות שם...

ודניאל חזרה, וצבי, ועידו....יש שם פעילות לפחות כמו פה...

למעלה