פורום רישמי ל...

חחחחח כפרה עלייך../images/Emo24.gif

אוהבתותך

Rioter

New member
ממש לא ../images/Emo2.gif

הוא כזה מתוק
ואת כזאת פקאצה מתוקה
וכל הזמן אמרת: "איך קוראים לזה.. כאילו.. כזה.. זה כזה ככה כזה.. כאילו כזה.. איך קוראים לזה.. זה.." אניאוהבתאותך.אתכזאת מותקקקקק!!!!

chen010189

New member
../images/Emo207.gifלבעלי לב חזק בלבד, מפחיד../images/Emo4.gif

לגילאי 16+. האם אתם מאמינים ברוחות? אני קצת. סרטון שפורסם באתר של טיאר ללא כל נגיעות עריכה אני אישית צפיתי כמה שניות וזהו (לוקח זמן עד שמראים) האם תמיד בסרטוני וידאו הרוחות נראו לי כמו שמציירים אותן. ממש רחו "עשן לבן"(אני לא יודעת איך לתאר את זה, נו) ופה רואים פנים ברורות עם גוף של רוח... אני הפסקתי באמצע כי ראיתי את התגובות לסרטון והבנתי שמדובר במשהו שעדיף שאני אוותר עליו. תכלס ראיתי פעם סרטון יותר ברור וגדול מזה ולא הצלחתי להרשם במשך 4 לילות אז חבל שזה ייקרה לי שוב
אני השתגעתי ובמשך 4 ימים סבלתי מפראנויה וכמעט שלחו אותי לפסיכולוג. בטח נשמע לכם פתטי אבל אם אתם הייתם יודעים איזה סרטון אני ראיתי... בקיצור... אם זו הייתה עריכה בפוטושופ אז העורך הזה ממש הצליח להיות אמיתי. http://www.tayar.co.il/online/news/309.html

chen010189

New member
ותשמעו סיפור מפחיד בקשר לרוחות

חברה שלי סיפרה שלי שחברה של סבתא שלה עשתה סיאנס, התחילו לרדוף אותה רוחות והיא השתגעה ומתה. אלה שלא מאמינים בזה אומרים שהיא סתם הייתה משוגעת וכנראה זה התפתח במקרה לאחר הסיאנס אבל הרבה סיפורים ותופעות שקרו לי במשך החיים הכניסו לי לראש שאכן יש רוחות ואני כמה שאני סקרנית אני נמנעת. בסה"כ, למה להתגרות בגורל?

chen010189

New member
אוף, אני לבד בבית עכשיו ומפחדת../images/Emo4.gif

יופי חן יופי למה צפית בסרטון!!!

Rioter

New member
../images/Emo18.gif לא לצפות!!!!!

איזו צרחה דפקתי עכשיו!!!! זה סתם סרטון! בסוף איש מכוער כזה קופץ וצורח! זאת מתיחה! לא להסתכל! זה ממש ממש מבהיל! (הלב ירד לי לתחתונים, בחיי.)

chen010189

New member
אומייגאד ואני חשבתי שזה אמיתי../images/Emo4.gif

ואני כבר רבע שעה רועדת ומסתכלת לאחור

chen010189

New member
לשיר יש חברה ש...אמאאאאאאאאאאאאאאאא

לא רוצה לספר אפילו!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח ראיתי את זה..../images/Emo6.gif

וזה לא כזה מפחיד חחחח XD חן מתחילה להגיד לי שהיא לא יכולה לזוז בגלל זה משו כזה
זה לא מפחיייד בכלל!

אני ראיתי סרטון על רוחות פעם ו...

ומאז אני חושבת שמישהו רודף אחריי ומסתכל עליי.. במשך שבועיים היה אסור להיות לבד..תמיד הייתי מביאה חברות הביתה.. עצה שלי אף פעם לא לראות סרטונים של רוחות

למעלה