../images/Emo207.gifלבעלי לב חזק בלבד, מפחיד../images/Emo4.gif
לגילאי 16+. האם אתם מאמינים ברוחות? אני קצת. סרטון שפורסם באתר של טיאר ללא כל נגיעות עריכה אני אישית צפיתי כמה שניות וזהו (לוקח זמן עד שמראים) האם תמיד בסרטוני וידאו הרוחות נראו לי כמו שמציירים אותן. ממש רחו "עשן לבן"(אני לא יודעת איך לתאר את זה, נו) ופה רואים פנים ברורות עם גוף של רוח... אני הפסקתי באמצע כי ראיתי את התגובות לסרטון והבנתי שמדובר במשהו שעדיף שאני אוותר עליו. תכלס ראיתי פעם סרטון יותר ברור וגדול מזה ולא הצלחתי להרשם במשך 4 לילות אז חבל שזה ייקרה לי שוב
אני השתגעתי ובמשך 4 ימים סבלתי מפראנויה וכמעט שלחו אותי לפסיכולוג. בטח נשמע לכם פתטי אבל אם אתם הייתם יודעים איזה סרטון אני ראיתי... בקיצור... אם זו הייתה עריכה בפוטושופ אז העורך הזה ממש הצליח להיות אמיתי. http://www.tayar.co.il/online/news/309.html
חברה שלי סיפרה שלי שחברה של סבתא שלה עשתה סיאנס, התחילו לרדוף אותה רוחות והיא השתגעה ומתה. אלה שלא מאמינים בזה אומרים שהיא סתם הייתה משוגעת וכנראה זה התפתח במקרה לאחר הסיאנס אבל הרבה סיפורים ותופעות שקרו לי במשך החיים הכניסו לי לראש שאכן יש רוחות ואני כמה שאני סקרנית אני נמנעת. בסה"כ, למה להתגרות בגורל?
ומאז אני חושבת שמישהו רודף אחריי ומסתכל עליי.. במשך שבועיים היה אסור להיות לבד..תמיד הייתי מביאה חברות הביתה.. עצה שלי אף פעם לא לראות סרטונים של רוחות