פורום קטנוני ...

spike3

New member
פורום קטנוני ...

אולי תירגעו קצת ותקחו את זה בפרופורציות זה רק פורום מבין מליוני פורומים ועל סידרת טלוויזיה אנשים קחו פרוזאק כל מי שנכנס לפה ופותח שירשור כאילו אנשים שירשור כולם נופלים עליו רק חדש נכנס לפה כולם מחפשים איפה הוא שכח לשים ספויילר תלמדו מפורום "עקרות בית נואשות" שם אנשים מבינים בוגרים ובאמת מקשיבים ומקבלים בברכה ואם בטעות מגלים איזה פרט על הפרק לא מחרמים ונופלים עליך כי הם מבינים שמדובר בסידרת טלוויזיה ולא בחיים עצמם

Edgar Davids

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל כשאני רואה סדרה אני מעדיף לראות בקצב שלי ולא שיגלו לי מה קורה אותו דבר הולך לגבי סרט או כל דבר. ויש חוקים וצריך לשמור עליהם זהו.

StArShInE2

New member
אולי אפחד לא מכריח אותו..

אבל החוקים של הפורום הם לסמן בספוילר על כל פרק שלא שודר בארץ וזכותו להגיד שזה מעצבן שלא מסמנים בספוילר כי זה גם הורס אחר כך את הסדרה וזה בסך הכל לסמן לא ביג דיל....

Edgar Davids

New member
קשה לעשות את האייקון של הספוילר?

אשכרה כל כך קשה?! וזה לא שאני לוקח כל כך קשה את הפעמים שמגלים ות'אמת לי אישית זה לא מפריע אני בפרק 20 ככה שזה לא ממש משפיע עליי. אבל איכפת לי מאנשים אחרים שלהם זה מפריע יותר. ולא אני לא בא לריב איתך פשוט תקבל חוקים של פורום.

4ShiRaN

New member
צודק...זה רק פורום

ואנשים לפעמים טועים ולא מסמנים ספוילר אז תסמנו אתם אם אתם רואים שיש ספוילר לא מסומן... ומישהו פתח הודעה חדשה ביג דיל מה קרה מת העולם קחו את הדברים יותר בקלות

למעלה