פורום קטן ושקסי שלי!

פורום קטן ושקסי שלי!

עמדת בזההה!!!
יש שמועות שתפוז קרס
מישו עוד חי פה?

ScHizOphReniT

New member
אני מנצלת שירוש זה למשו לא קשור

אמנון ההההההוווווווווממממממממווווווווווווווו הוא אמר למישו יפיוף! אאאאאאאאאאאאאאאא איכס הוא מגעיל אותי!! אני לא like אותו (חחח אני משתמשת באנגלית איזה כיף לי...לא) איכס הוא כל הזמן יושב איפה שאגם אני יושבת הוא נמשך לזה שהוא קרא לו יפיוף אייייייייייייייייכככככככככסססססססס מגעיל!!! אני שונאת אותו (ואני לא שונאת בד"כ....רק במקריפ קיצוניים) אני בטראומה!!1 הוא כזה פאאאאאאגגגגגגגג טוב תמו הגעלותיי אתם יכולים להגיב בכיף :) ביי

ScHizOphReniT

New member
לא..למרות שגיגי היא כוסית

אני מעדיפה להתכחש למה ששמעתי אבל כמעט באתי לצעוק לו יא הומו!

CAROUSEL

New member
נראה לי

שאכן תפוז קרס. אבל זה די היה ברור שזה יקרה לפי דעתי כי בתפוז יש הנהלה די מפגרת כל מי שרוצה לפתוח פורום על להקה מ*דיינת שהוציאה שיר אחד מ*דיין ישר איזה מעריץ מתלהב טיפש בא לתפוז: "אני אוהב את הלהקה הזאת ויש עוד הרבה שאוהבים אותה" תפוז בתגובה:"כן חמוד, קח פורום משלך" הילד הדפוק בראש:"יש יש! תמיד חלמתי לנהל פורום, רגע, על מה אני מנהל את הפורום שלי???|פרצוףתמים|. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד כאן שאם תפוז נותנים לכל חרא פורום משלהם (כמו בדוגמה הנהדרת שעשיתי כאן) אז בטח שיהיה להם יותר מ750 פורומים! שזה קריסה בטוחה! תחשבו כמה נכנסים לכל פורום...זה המון. לפי דעתי צריך להעיף כמה פורומים כאן דחוף, שיעשו לפי מספר הודעות או משהו... שמח שנהנתם לקרוא את הטענה שלי וביי.

CAROUSEL

New member
חחחחחח

גנבתי את זה מצטער. הייתי חייב לרשום את זה. תמציא חדש או משהו

Mooa-Numi

New member
יש 900ומשו פורומים.

והמערכת קרסה כי שרת שלא קשור בכלל לתפוז קרס. בלי קשר לפורומים.

Heavy Thought

New member
../images/Emo45.gif

זו לא הסיבה שתפוז קרס, אבל לא חשוב. אני עדיין מסכימה עם שאר ההודעה :)

למעלה